- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
próbáltam utánaolvasni a dolgoknak minél alaposabban. ami elsőre kiütközött és kérdéses: USB OTG és MHL funkciók. azokat azért elég sűrűn használtam, de remélhetőleg azok nélkül is élhető lesz a rendszer. kb ezek zavarnak a legjobban.
olvastam még, hogy a rendszerhangok meg a média egyszerre változtatható csak, na ezt pont lesz@romaz esetek 90%-ban rezgőn van a telóm, így legalább egy kattintással tudok változtatni, ha zenét akarok hallgatni vagy épp befejezni.
feliratos videók, sd kártyára telepítés, google sync... reméljük lesz rá frissítés. és mindenki happy.
1GB korlát meg ugye 820nál nem játszik, és remélhetőleg még két évig nem is lesz kevés a benne levő RAM.nagyjából ennyi hirtelen, még van valami?
igazából szerintem aki droidról vált bármire, az nagyrészt azért teszi hogy az a (mondhatni) kevesebb funkció amit kap az legalább működjön normálisan, megbízhatóan és gyorsan. és elsősorban ezt várom, hogy ne zabálja fel a rendszer folyamatos időközönként a RAM-ot pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- Szép Apple iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium !! 3 Hó Jótállás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest