- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz #20844032 #16574 üzenetére
"Hogyan lesz normális dropboxom?"
Filebox"Hogyan lesz normális facebookom?"
m.facebook.com
Asszony az iPhone-on is ezt használja, annak ellenére, hogy mondom neki mindig, hogy van normális FB app, neki tökéletesen megfelel Nem értem amúgy ezt a nagy FB hisztériát, de ez legyen az én problémám, mobilról max akkor nézem, mikor beülök a budira 10-15 percre"Hogyan lesz normális böngészőm?"
Mit nevezünk normálisnak? Csak azért, mert manapság már "elvárt" a tabok kezelése, még nem hinném, hogy nem lenne normális egy olyan böngésző, ami ezt nem tudja... (érdekesmód a Safarival is tökéletesen megvoltam annó évekig tabok nélkül, aztán persze jöttek a tabok, nem mondom, hogy nem hasznos, de a telefon az nem arra való, hogy 40 ablakkal böngéssz egyszerre SZVSZ) Egyéb problémád is van vele, vagy csak nem elég trendi?"Hogyan lesz normális pushom, lezárt állapotban wifim?"
Az általad leírtak közül ezeket érzem egyedül normális érvnek a platformmal szemben. Bár az a helyzet, hogy mivel a telefont amúgy is gyakran nézegetem, és nem múlik rajt semmi, annyira nem zavar a gyakorlatban, mint amennyire a hiánya felzaklat (ezt a Steam fiókomhoz tudnám hasonlítani, van rajt vagy 30-40 eredeti játék, de az össz játékidőm az egész fiókra 5 óra körül van; tehát megvannak a játékok, azért mert.) Ennyi problémája meg tapasztalataim szerint minden platformnak vannak, csak máshol, másban, esetleg javítják, és kapsz helyette másik hibát. Hibátlan sosem lesz, aztán meg el kell döntened, hogy mikkel tudsz együtt élni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Netflix
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.