- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Custer
tag
Sziasztok!
Bocsi, ha off, de látom ez a topic gyakran használt
Pár napja lettem Lumia 800 tulajdonos, szóval elég kezdő WP használó vagyok.
Van 1-2 gondom a telefonnal, amire sehol nem találtam magyarázatot.
1. Akkumulátor: Tudom, hogy ezen a téren (is) problémái voltak a telefonnak, de a hírek szerint ez megoldódott. Nálam az a helyzet, hogy mikor leveszem töltőről, 12-13 üzemórát ír a telefon, amihez nagyjából tartja is magát. A kérdésem az az, hogy ez normális?
Sok appot kikapcsoltam, amik meríthetik, pl a telefon követése, helymeghatározó, stb.
E-mail kliens fut mindig, Viber, és Facebook.2. Facebook: Tetszik ez a beépített üzenetküldő/értesítő rendszer, csak sajnos nálam elég hézagosan működik. Főleg az értesítések nem nagyon jönnek meg. Volt, hogy 2 napig nem történt semmi, pedig valójában kellett volna.
Az üzenetek sem nagyon jönnek meg. Tudom, chat formában küldött szöveget küld csak el, de ezek sem mindig jönnek meg. Az e-mail kliens tökéletesen működik, szóval a netkapcsolat szerintem nem lehet a ludas.A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest