Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
Srácok! Jött valami frissítés nektek mostanában (ma) független 735-re? Nekem igen, feltettem, átlapoztam mi változott és találtam egy furcsaságot. Beállítások/telefon alatt ügye kiírja a saját számot. Nekem ott egy teljesen idegen, kamu szám van. WTF?!
-
debrejo
senior tag
-
debrejo
senior tag
válasz
Gabesz87 #3266 üzenetére
+/- 5-10 fokokat téved, az előrejelzése meg siralmas volt. Accuweather-t használok most, elég pontos csak épp hiába állítom be hogy mindig az aktuális helyzetemet vegye figyelembe, csak az alapnak vagy előre beállított várost mutatja. A böngetővel meg az a bajom hogy elkezdett olyan oldalak alatt lefagyni amiket eddig gond nélkül megjelenített. Behúzza az oldal felét, onnan pedig megfagy. Másnap meg simán betölti. Mindegy hogy asztali vagy mobilos megjelenítést választok.
-
debrejo
senior tag
Srácok, először is kellemes ünnepeket és boldog újévet mindenkinek!
Másodszor pedig két kérdés: mostanában azt veszem észre hogy bugzik a böngésző olyan oldalaknál, amik eddig normálisan betöltődtek. Volt valami frissítés mostanában? Vagy nektek is vannak ilyen problémák? Másik kérdés pedig: ki milyen időjárás appot ajánl/használ? A gyári siralmas, olyan szinten lő mellé hogy az már röhej.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Politika
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Proxmox VE
- iPhone topik
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest