Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacib
tag
válasz
Zoli-bácsi #21100 üzenetére
Ha esetleg nincs Google fiókod akkor csinálsz és a Microsoft fiók export, Google import még lehet opció.
-
Chris0321
veterán
válasz
Zoli-bácsi #21100 üzenetére
Hello.
Én tavaly nyáron váltottam és úgy emlékszem az [első megoldást] alkalmaztam. A Chrome miatt már volt Google fiókom így azt sem kellett készítenem. Én egy 735-ről váltottam egy Nokia 7Plus-ra és eddig meg vagyok vele elégedve. -
válasz
Zoli-bácsi #21040 üzenetére
Nekem 10-re van frissítve, ott a térképek programban van a navigáció. Magyarország offline térképe 312MB, de nem tudom hol lehet megnézni a dátumát.
-
Chris0321
veterán
válasz
Zoli-bácsi #21040 üzenetére
Hello.
Én egy éve váltottam le a telefont, alapjában véve akkor elégedett voltam a navigációval. Előfordult olyan Békéscsabán, hogy egy utcát fordítva számozott be ezért rossz végébe mentem és át akart vinni egy már forgalom elől lezárt területen (nem tudom mikor zárták le, nem szoktam arra járni) de alapjában véve meg voltam elégedve.
Azt nem tudom megmondani mennyi adatot használt el mert soha nem néztem.
Jelenleg Waze-t használok a Nokia 7Plus-ommal, a Telekom-nál ingyenes az adatforgalom az app-hoz. -
válasz
Zoli-bácsi #21015 üzenetére
A Meizu-t azért érdemes fenntartással kezelni , mert sajnos sw support terén nem muzsikálnak fényesen, hibák javítása se erősségük ,security patcheket sem sem maxolják ki akár csak az Os verzió váltást.Alapból hardveresen rendben lévő korrekt telefonokat gyártanak ,de sw oldalról ez nem mondható el mindig . Amúgy külcsínre kék M6 note mindent visz
.
-
lorcsi
veterán
válasz
Zoli-bácsi #21013 üzenetére
ha vennél..milyet vennél?
a kényszer most rávisz, h valami kell..de fogalmam nincs mit..a szaktopik meg oylan amiylen.. -
válasz
Zoli-bácsi #19437 üzenetére
Lumia 820-on ,8.1-el ugyanúgy voltak sd kártya kezelési gondjaim...oka passz ,mert droidon,pc-n semmi probléma nem volt az sd-vel ,a telefon meg állandóan nyűglődött...
-
válasz
Zoli-bácsi #19428 üzenetére
Akkor eselyes hogy valamiert nem szereti,nem teljesen kompatibilis az oprendszerrel a kartya, a wp,w10 mobilok de inkabb az utobbi valamiert nem minden kartyat kezel jol, fagy tole a telefon, belassul,force close es tarsait okoz.
Kalm
Szerintem ha lenne is magneses tok ami az altalad irt mukodest hozza ossze, vsz a lumiakban a hozza valo hw elem hianyzik ...
-
válasz
Zoli-bácsi #19423 üzenetére
Valamiert a wp mobilok haklisak az sd kartyara , elofordulhat hogy az okozott zavart az eroben
, egy keszulek ki majd bekapcsolas es ha javitani akarja az sd-t engedd neki , illetve az sd kartya kapacitasanak kb 40%-at foglald csak le mert e folott okozhat rendszer hibakat, sd hibat jelez ami valojaban nincs is , jonnek a random fagyasok , esetleg rebootol magatol, force close, erintes erzekeles hibak... stb.
Mas nekem mara a viber mondta be az unalmast , ertesitesek megszuntek lenni... a win rejtelmei
-
válasz
Zoli-bácsi #19286 üzenetére
Lehet az outlook migralas az oka , mar honapok ota szenvednek vele ... erdekes modon a gmail szinkronizaciot is magaval rantja neha , pedig csak appon/okon vannak ossze vonva a fiokok , de ha doglodik akkor nalam nagyjabol igy nez ki , kontaktok csempe lehal, elvileg az outlook sync megy , gmail hibara fut, naptar nem frissul , emailek meg erdekes modon gond nelkul jonnek ...
-
válasz
Zoli-bácsi #19284 üzenetére
Mert alapbol automatikusan szinkronizalna , csak epp nem teszi ...
-
válasz
Zoli-bácsi #19282 üzenetére
Csempen es naptarban egyarant megnezni... lehet hogy csak idot kell adni neki , nekem is kellett par nap mire magatol megjavult az okot ne kerdezd ... a chronos calendar bezeg egybol latta az outlookos es gmailos bejegyzeseket es meg is jelenittte/ti , az outlook naptar meg nem . Hol megjavul ,hol elromlik ....
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #19281 üzenetére
Most megnéztem mi van ha pc-ről lépek be az outlook fiókba. Látja a kapcsolatokat, ott van minden névjegy, mégse használja őket a naptárban...
-
válasz
Zoli-bácsi #19279 üzenetére
Hat akkor passz , sok az anomalia miota megy az integralas az outlook ala, eltuno kepek a kapcsolatok kozul, hebehurgya, heklektikus mukodes az outlook postatol ... bar ez utobbi neha megjavul magatol... a empen vagy a naptarban nem latod ? Lehet hogy pc-n ha win 10 vagy 8.1 van ott is meg kene nezni hogy mikent is all a szinkronizalassal, mert egyszerre szoktak lehalni..
-
válasz
Zoli-bácsi #19277 üzenetére
Az uj fiokba is inportaltad a szulinapokat , vagy a fb appon keresztul ?
-
martonx
veterán
válasz
Zoli-bácsi #19045 üzenetére
Mára semmi baj nincs a 10-essel, sőt nyugodtan mondhatom, hogy jobb, mint a 8.1 volt.
-
martonx
veterán
válasz
Zoli-bácsi #19043 üzenetére
Jó lesz az maximum pár száz MByte-nak is (országonként, de minek szedne le az ember 30 országot).
ettől függetlenül egyetértek.
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi #19043 üzenetére
de ha felrakod a 10-et újra lehet SD-re menteni. A 8.1-en is valami béta programmal lehetett csak.
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi #19041 üzenetére
Szia!
Nincs már ilyen. Csak windows 10-ben van erre lehetőség.
-
Venn
tag
válasz
Zoli-bácsi #10344 üzenetére
ott van ahol eddig volt, nincs változás
-
A214
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #10339 üzenetére
Nincs valami segédprog. app fent, ami esetleg bekavarhat.
-
Venn
tag
válasz
Zoli-bácsi #10337 üzenetére
Nekem vodás a telo, az update is fent van, van hívás szűrés működik is
-
A214
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #10339 üzenetére
Azt nem tudom, de ha neked ez fontos, akkor egy HR megpróbálhatsz.
Vagy várj, vele hátha valaki tud valami megoldást. -
A214
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #10337 üzenetére
Akkor ott más gond lesz mert én is vodás vagyok és nálam megvan.
-
A214
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #10335 üzenetére
erre gondoltál?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #10217 üzenetére
"Sziasztok,
azoktól kérdezném akik feltették a 8.1 update 2-t.(ha lehet vodafone) Működik náluk a hívószám letiltás? Nálam eltűnt ez az opció..."
Ezt kiegészíteném azzal, hogy akinek Vodafone-s függő telefonja van.
-
A214
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #10228 üzenetére
itt van!
-
Delerium
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #10225 üzenetére
Jobb oldalt a fény és közelség szenzor van, a led bal oldalt van egy apró pötty formájában. Fény felé fordítva lehet is látni.
Egyelőre még nem lehet sajnos. Ha már glance nincs, remélem ez lesz.
-
A214
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #10217 üzenetére
Nekem benne van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Milyen alaplapot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- Asztrofotózás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Új Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5g Aurora purple 8GB RAM 256GB ROM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest