- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gyuri00 #19598 üzenetére
Ha be volt kapcsolva a fejlesztoi mod,interop unlock,sftp,taveleres,diagnosztika a telefonodon akkor talan van esely bongeszon keresztul lementeni a nevjegyeket , de amugy nem igazan hozhato ossze ...a projetc my screenhez is egy okezas kell nyomni , hogy utana pc-rol elerd a telefonod ...ha a touchpanel mukodne veletlenul akkor a kepernyo kozepen kell baloldalt az engedelyezesre nyomni ... onedrive cimsor alatt van egy negyzet 9 szektorral ,klikk oda es utana a kapcsolatokra , azutan exportald a nevjegyeket ..
-
-
válasz
gyuri00 #19271 üzenetére
Ha jol emlekszek egyben van a kijelzo a touch panellel ugy hogy huzos a csere , szerintem 25 alatt necces meguszni a javitast...
Dog
A fenykepezo app is korrektul teszi a dolgat , bele van integralva a panorama ,idozitett felvetel,hdr...stb s hala a 735-on nincs utolso simitas ami elrontja a pw kameras mobilok kepet,kepeit. Uzemido kb mint 8.1-en volt , azt a szintet hozza ... -
törölt tag
-
zombinyul
addikt
-
panses
aktív tag
válasz
gyuri00 #10151 üzenetére
Én is előfizetéssel vettem, de meg van róla a számla, hogy kifizettem egy összegben a készüléket. Ilyen esetben a szolgáltató nem tilthatja le a készüléket!!! Akkor van szívás, ha az eladó részletre vette és b.szik fizetni a részletet... A számlát elkérheted tőle ellenőrzés képp, hogy kifizette-e a telefont. Ennyi!
-
zombinyul
addikt
válasz
gyuri00 #10138 üzenetére
Kijelzo beeges (garisnal par ora szervizt jelent Nokia Careben), nyoszorgo hatlap (nekem a harmadik hatlap van rajta, mindharom recseg kicsit, pedig a mostani par napos, a zold meg 1 honapos), szerintem mas nincs. Nagyobb veszely hogy elofizus, es tiltasveszelyes. Komoly tipushiba nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest