- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
froleandro
újonc
én is felraktam. Szerencsére nem mérgezte meg
-
froleandro
újonc
közben leesett, bocs
-
froleandro
újonc
válasz
freestailo #584 üzenetére
Szóval tényleg nem olyan egyszerű. mindenesetre egyelőre csináltam egy yahoo fiókot, ahova automatikusan átküldöm a munkahelyi leveleket. és így már meg tudom nézni telefonon is őket, ha odáig süllyedek
-
froleandro
újonc
Sziasztok.
Ma tettem szert egy ilyen kütyüre (partnerogsm, feketét rendeltem, de csak csak sárga volt...). Ismerkedek vele már egy ideje, de már itt elkadtam: olyan levelezőrendszerről olvasnám az e-mailjeimet, ami felugró ablakokban jeleníti meg az új levelet. De ezen a telefon sehogy se akar ilyet kinyitni. Ha már többször próbálkozok hiába, érzékeli, hogy mi bajom van, és rögtön mondja a megoldást (nem hiába okostelefon....): engedélyezzem a felugró ablakokat. Viszont azt már nem mondja meg, hogy ezt hol és hogyan kéne csinálnom. És mi se találtuk, pedig nagyon kerestük. Most akkor mi van ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest