- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, hogy segítene-e, de mindenképpen ki kell zárni a szoftveres hibaforrásokat először.
Az újratelepítéshez ez a program kell, csak követed amit ír, és kész. Persze mindent letöröl a telefonról, így ami nincs lementve vagy felhőben, az elveszik.Over567: Ellenőrizd, hogy van-e elég hely a telefonon, majd indítsd újra (SD kártyát vedd ki, ha van). Lehet, hogy újra felkínálja frissítésre (vagy a Store-ban, esetleg a rendszerfrissítésnél írja, hogy van), és akkor menni fog. Ha nem, akkor csak a HR maradt (neten is ezt írják). Sajnos nem tudom az okát, nálam nem volt ilyen.
-
törölt tag
És gyári az aksi, vagy egy akármilyen kínai darab?
Csak mert azoknál nem lehet tudni.
Én megpróbálnám újrahúzni a rendszert rajta (nem HR), majd a mindenféle app telepítése nélkül kicsit netezgetni, zenét hallgatni. Ha úgy nem merül ennyire (pontosabban ésszerű mértékben), akkor lehet próbálkozni az appokkal. Ha akkor is ilyen, akkor hardveres gond lesz.
-
törölt tag
Hát még ha el is adnád, akkor is ajánlott új aksit venni bele, mert így jóval kevesebbért menne el (hibásan). Én a helyedben inkább megtartanám új aksival, ha más gondod nincs vele.
Sajnos ahhoz nem tudok hozzászólni, hogy mennyit kéne bírnia, mert nem szoktam napi 7 órát netezni rajta (négyet sem), de a Messenger+FB+Instagram+mobilnet amúgy is zabálná az aksit, ha jó, ha nem.Namelesske: A Store nálam is ezt csinálta valamelyik nap, aztán fél óra után megjavult és azóta jó.
-
törölt tag
A 3 nap nagyon jó, de az a 30% 15 perc alatt viszont nagyon rossz. Annyit nekem még akkor sem merül, ha mobilnettel megy a GPS (úgy 3 órát bír átlagban). Még mindig azt mondom, hogy valamilyen app meríti, ha más nem, a Messenger (az IE úgy vettem észre, hogy nem annyira, hacsak nem néz videót az ember). Negyed óra netezés (csak IE) nálam alig pár százalék szokott lenni.
-
janeszgol
félisten
Ó a pop c3. Volt nekem is, frankó alsós volt.
Azt ne feledd, hogy a WP-s appok és a droidos apok fogyasztása eltérhet egymástól. WP-n több app is optimalizálatlan. Hiába szabja korlátok közé az MS a futási méretet, ha bug van a programban. Ők meg ezt nem ellenőrzik vagy nem foglalkoznak vele.
-
törölt tag
Azért jósol 1 napot, mert az elmúlt időszakban annyit terhelted, hogy ez a valószínű üzemidő. Ha nem bántanád 3 napig, lemerülne és újra feltöltenéd, akkor már 2-3 napot is írna. A képernyőidőt nem méri semmi, de ha mérné, akkor is futnia kéne folyamatosan, így fals eredményt kapnál az üzemidőről. Nem tudom, hogy mennyire ismered a WP-t, de ilyen tisztító meg figyelő appokat soha ne telepíts, nem jók semmire. Zárt a rendszer, vannak benne alapból dolgok, amiket nézhetsz, belenyúlni meg úgysem tud semmilyen app.
janeszgol: 5 napig? Esetleg 2G-n, auto fényerőn (legalacsonyabb), mindent kikapcsolva, futó appok nélkül, állandó takarékos módban el tudom képzelni, de normál használat mellett gyári aksival ez teljesen kizárt (mondom ezt úgy, hogy volt, mikor én is csak ennyire használtam a telefont pár napig).
-
janeszgol
félisten
Érdekes. Nálam mindkét L520 majdnem 5 napot ment pici telefonálással, netezéssel (ez fél óra per nap volt).
Új akksit vettél vagy használtat? Eredeti vagy utángyártott?Hogy állnak a tüskék? Mert ez a telefon szériahibája, de nagyon ritkán fordul elő. Helyre kell tenni az akku tüskéit vagy a kis kockákat magán a akksin.
Az jó, hogy formattáltad. Igen attól hangos a fórum, hogy nem kell. Valóban nem kell 15 órán át tölteni (ez káros), viszont az első pár töltés legyen csutka lent majd csutkán fel. És ezt pár havonta egyszer ismételni.
Ja é jó lenne tudni a telefon előéletét. Gondolom nem a fiókban volt, ezért használtabb állapotú. Nem kapott párát esetleg?
-
törölt tag
Nálam aránylag jól mutatja a hátralévő időt, ha mondjuk csak telefonálok meg kihangosítón van, és azt írja, hogy 2 nap, akkor annyit bír is. De ha közben nekiállok 1 órás HD videót nézni Youtube-on, akkor megindul lefelé, de akkor sem annyira gyorsan, mint ahogy írtad. Talán ami nagyon merítette, az az ingyenes Sims játék volt anno, meg a FB Messenger, de mindkettőnél elég meleg volt a hátlap, szóval tudtam is.
"1,5 óra intenzív használattal 100-ról 40-re merült"
Na, ilyent akkor csinál nekem, ha megy a navi, bár utoljára 3,5 órát bírt teljes feltöltéstől nulláig, csak navigációval. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest