- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
-
Namelesske
addikt
válasz
Kroni1 #28185 üzenetére
RM-914
059S7H0 RM-914 VAR EU HU AL BA BG CY CZ GR HR AV
059S8R3 RM-914 VAR HU T-MOBILE SL
059S9Z7 RM-914 VAR EU HU TELENOR SL
059S3M5 RM-914 VAR HU VODAFONE SLEz a választék magyarhonba, a független az első, a kiemelt kódra és az RM-914-re keresve tudod letölteni a Data Package managerrel. A Nokia Support Tool for Store segítségével tudod feltolni, jóvá kell hagyni a nem egyező romot de minden felmegy simán.
A 620 leírás pedig tökéletes.
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #28184 üzenetére
Nem bonyolult a rendszer újratelepítése, a Nokia ad is hozzá programot. Az ÚJ rendszer telepítése már más programmal, más módon zajlik, de ugyanaz, mint a 620-on, csak más számokkal és fájlokkal. De szerintem várj meg ezzel valakit, aki már csinálta, mert a Nokia Care Suite-ot én sohasem használtam, és nem akarok hülyeséget mondani. Elméletileg elrontani úgy, hogy visszaállíthatatlan legyen, nem tudod.
Én azért ajánlanám a hazai rendszer telepítését, mert hátha bekavarna egy későbbi frissítésnél, nem úgy jönne, vagy egyáltalán nem, stb. Soha nem lehet tudniIgen, az 520 az mindig RM-914.
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #28175 üzenetére
A szomorú fejes hiba az az asztali Win8-ból átvett kékhalál, persze értelme nincs, hiszen nem derül ki belőle a hiba típusa vagy oka, de kb. minden rendszerhibára azt fogja beadni. Régebben csak egy felkiáltójel volt.
Az RM914 az az 520 kódneve.
Nekem független a telefonom, a tiédtől abban tér el a névjegyes képernyő, hogy a szolgáltató SW Variant CEE (értelemszerűen), a rendszer verziószáma 03-ra végződik, és nincs benne a szolgáltató telefonszáma. Szóval még ha független is a telefonod, akkor is Movistar-os ROM van telepítve (ez nem zárja ki, hogy magyar kártyával működjön).Ha csak újra kéne telepítened a rendszert, akkor pár kattintás lenne, de mivel cserélned is kell, így még plusz pár kattintás
Ha mégis rászánod magad, akkor keress vissza, már sokszor le lett írva a menete.
somasz: Milyen appot használ fényképezésre? Mire menti? Telefonra vagy kártyára? Volt már újraindítás? Nem fogyott el a hely valahol?
-
Namelesske
addikt
válasz
Kroni1 #28169 üzenetére
Elég kínos ez a dolog, ne hagyd hogy ez befolyásolja a véleményed a Nokiáról meg a Windows Phone-ról. Ami nálad történt az nem normális dolog. Ajnálom hogy tedd fel rá Care Suite-tal a középeurópának szánt független szoftvert amennyiben RM-914 a telefon, tisztább szárazabb érzés.
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #28158 üzenetére
Ahogy érzed. Lehet, hogy megjavul, vagy csak átmeneti hiba volt, az is lehet, hogy egy későbbi rendszerfrissítés valamilyen módszerrel megjavítja majd, ha megint megbolondul.
De én azért inkább megvenném máshol.hroberto: Nincs személyes tapasztalatom velük, de rájuk keresve azért nem kevés problémát dob ki a Google. A többi akkor milyen lehet?
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #28152 üzenetére
Nem szabad ilyen helyekről telefont venni, mert 70-80% hogy valami gubanc lesz, a garancia után meg futhatsz.
De még nincs minden veszve, próbáld újrarakni a 8.1-et a Nokia Recovery Tool-lal. [link]
Vagy rakd fel a független, magyar 8.1-et (ver 3058.50000.1425.0003 - ez a belső vezérlőprogram számánál van a Névjegy menüpont alatt), abban más tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest