- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matykoh
tag
Nagyon szívesen.
Másodtelefonnak tökéletes lesz. Kiegészítésként: Wp 8.1 alatt használom, kicsit sok csempével. 10-ből egyszer a kezdőképernyő megjelenítésénél Betöltés... szöveg jön elő, de 1-2 másodpercnél tovább nem tart. Amit fontos megjegyezni, hogy a Messenger rettentően meríti az akksit, így naponta muszáj tölteni (sőt, ha nagyon unatkozok, akkor 6-7 óra alatt lemerül). Ezt én egy 5200as xiaomipowerbankkal fogom megoldani (zirka 3k jmf)
Jut eszembe. A kapcsolatok csempét nem lehet úgy beállítani, hogy ne mutogassa a facebook ismerősök arcképét, meg úgy egy arcképet sem? Lehetőleg ne a csempe méretének csökkentésével lehessen elérni a kívánt eredményt. Köszönöm.
-
Matykoh
tag
A kategóriájában abszolút a felső réteget képviseli.
Karácsony előtt lesz nálam egy éve a telefon. Számomra mindent tud, amire szükségem van. A multi-taskinggal is elbirkózik. Jó betekintési szög, minden igényemet kiszolgálnak az elérhető alkalmazások (ha jól láttam, már ftp kliens és távoli torrentkezelőkliens is van hozzá, habár nekem ezek nem kellenek).
A hátlapi kamera minősége is vállalható (ProShot, illetve Nokia Camera alkalmazások megfelelő képeket tudnak csinálni a megfelelő beállításokkal és körülményekkel). Olaszországról például körül-belül 400 képet csináltam. Nem fotópályázati minőség, de lehet mutogatni vele a családnak, mit láttunk. Az Éjszakai képek minősége e kategóriában kiemelendő, szerintem.Előlapi kamerára nincs szükségem, hiába vagyok 22 éves, nem vágyom arra, hogy százszor lefotózzam a fejem egy nap és feltegyem különböző közösségi portálokra.
Illetve egészen strapabíró, ahhoz képest, hogy hányszor repült már véletlen aszfaltra, semmi baja sincs. -
Namelesske
addikt
Legrosszabb esetben is 2016-ig támogatva van a Sima Windows Phone 8.0, de már a tendencia azt mutatja hogy 8.1-re készül a legtöbb app az legalább 2017-ig van támogatva. Ilyen szempontból a telefon még teljesen támogatott, elvileg jövőre jön a Windows 10 for Phones frissítés is. A mindennapokban nálam tökéletesen megállja a helyét, számomra mindent tud amit egy okos telefontól elvárok.
Eddig kb 600 appot próbáltam ki, abból kb 60-70 app van amit megérné fennhagyni. Igaz nekem nagyon sok fizetős appom van, de azokat eleve végtelen ideig lehet használni ingyenes próbaidőszakkal.
A multi-tasking (egyszerre több feladat futtatása) a telefon leggyengébb pontja, néha sokáig tart a váltás egy egy alkalmazás között, de a telefon szinte soha nem szokott tőle lefagyni, akadozni, vagy olyan dolgokat csinálni mint egy hasonló andoridos készülék. Ezen kívül a sebességével szerintem nincs gond. A 8.1 frissítésben van néhány idegesítő bug, de azon kívül teljesen vállalható. A hardver már kezd kevés lenni, a processzor és a memória tényleg már a minimumot tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged