- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
Jah, fura. Ennyi volt előfizuval eddig is, nem szórakoztak sokat, csak a domino-s árat vágták meg. Azért annak a fejét megnézném, aki rájön hogy hűséget hosszabbítson a telóért, aztán rájön hogy karisan olcsóbb, és még hűséget sem kellett volna vállalni...
A Telenoros ár tényleg jó, a 2.790 Ft-os havi díjú csomival gyak. 0 ft, az bazi jó!Bár nekem flottás kari megy bele (ami T-s), és 15-20 ft körüli percdíjam van (másodperc alapon), szval nem volt alternatíva
A djuice az a karis a Telenornál, nem? Úgy látom ott is 30 ropi most a kis Lumia annyiért jó
-
old rocker
veterán
Az üzemidő átlagos használattal két, két és fél nap. Állandóan nyomizva, on-line játék stb. egy nap, navigálás mellett kevesebb. Android: van az is a családban, én a magam részéről meg is utáltam. De én csak egy viszonylag jól képzett júzer vagyok, azaz utána járok, mi, hogy, miért működik, de én nem rootolom stb. Régebben a symbiánra raktam szignózott programokat, de ennyi.
Nekem megfelel a WP, bízom abban, hogy néhány dologban fejlődnek/nyitnak.De neked, szerény véleményem szerint nem fogja az igényeidet kielégíteni.
-
Outlander
addikt
Az a baj ezzel az OS-el, hogy ellentétben az androiddal, ez rendesen működik...
Így tehát aki szereti buzergálni, meg hr-el kezdeni a napjait, h egy hívást letudjon bonyolítani, annak ez nem ajánlott..
Mert itt bekapcsolod, oszt mén , tudod használni és nincs laggolás, ezt tudja...
Üzemidő...
ha nem használod, akkor akár egy 7 is... ha meg használod, mondjuk egy játék akkor 1 óra.
Nekem állandó 3g/wifi/gps-el, nem mellesleg email/böngészés és telefonálás... tehát nem dísztárgyként való használattal... 1 nap a 100ról 10-15%-ra merülés... cserébe kb 1 óra alatt fel van töltve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest