- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesFinn
senior tag
-
consono
nagyúr
válasz
zsoltek #8561 üzenetére
Ezt már GDR3 alól írom
Megvacsoráztam, mire elkészült, de gond nélkül felment. Sok dolog látszólag nem változott: van orientációs lock a beállításokban, meg x a programváltó képernyőn, amivel be lehet zárni a progikat. Ja, meg volt progress bar a forgó fogaskerekek alatt, amíg frissített. Kb. ennyi. Sem full hd nem lett a kijelző, sem 3 csempe soronként
Más: megjött a tok a telóra, egészen egy hét sem volt. Már szokjuk egymást, holnap majd próbálok képet feltenni.
-
consono
nagyúr
válasz
zsoltek #8004 üzenetére
Az egy óra Asphalt elég sokat jelent....
Más: tegnap óta én is tulaja vagyok egy fehér L520-nak, végre nem csak kívülállóként szólok bele a dolgokba
Eddig minden szép és jó, reggel 8 előtt vettem le a töltőről, volt egy kis bemelegítés pár óra GPS-sel, közben a kihangosjtón lógott bluetoothon, telepítettem egy halom progit, 15 frissítést, beállítottam a fiókjaimat (Exchange push és GMail óránkénti frissjtéssel) és most tettem fel a töltőre. Szerintem jóban leszünk
Ja a telót a MM-ban vettem (most visszajárt 4000 Ft MM kártyán), függetlenül, Amberrel jött. Van datasense, meg minden amiről szó volt.
-
timekeeper
tag
válasz
zsoltek #7430 üzenetére
Igen, ahhoz is
feljebb 2ofthem kolléga beírta a proxyt amivel működik: 103.13.29.11
Update: Közben kipróbáltam a ProCamet, egyszer működik egyszer nem, viszont a Nokia Music (lehet, hogy csak én hallom úgy) de mintha jobban szólna mint a gyári zenelejátszó (EQ értelemszerűen itt sincs, mivel a készüléken sincsen)
-
MK VII
veterán
válasz
zsoltek #7328 üzenetére
Szolgáltatós a telefonod vagy független?
Én úgy veszem észre,hogy a szolgáltatós 520-aknál fordul elő inkább a reboot.
De cáfoljatok meg.
Kiváncsi lennék amúgy akik ide irogatnak,hogy újraindul a telefonjuk, szolgáltatónál vásárolták-e.Nekem független. Még sosem tapasztaltam újraindulást!
(#7329) Zsolt_72
Azért írtam,hogy parasztvakitás,mert a funkció nélkül is tökéletesen használható kesztyűben,mert szerintem alapból nagyon érzékeny az érintője.
Még jó,hogy ki/be kapcsolható
-
MK VII
veterán
válasz
zsoltek #7322 üzenetére
Én rögtön kikapcsoltam benne ezt a funkciót. Anélkül is elég érzékeny a tapifelület
Szóval nincs tapasztalatom,de sejthető szerintem,hogy igen! Talán egy picivel jobban meríti az akkut.(#7323) old rocker
Hehe...
Válik meg minden mi?18,8 millió euró.. Beteg pénzek forognak a nagy világban a semmire!
Sajnos magyar ország a legrosszabb.... Bár valszeg azért,mert közelről érezhető a bűz ami az országban van... -
patex1983
őstag
válasz
zsoltek #6880 üzenetére
Áruházban rákeresel->File Downloader (kiadó: MegaScopes) [ingyenes]
Feltelepíted, elindítod. Ellapozol a Server fülre->Start gomb
Ott kapsz egy IP címet. PC-n ehhez már tudsz csatlakozni bármilyen ftp klienssel (én Total Commandert használok).
Felmásolod amit szeretnél, majd a telefonon a File Downloader-ben ellapozol a Storage fülre, elméletileg ott kell lennie az előbb másold cuccoknak. Ezeket kijelölöd->save to media library és kész is. -
kcsa
veterán
válasz
zsoltek #6880 üzenetére
Ahogy olvasom, WP7 után WP8 elvesztette ezen képességét.
Bluetoothot meg felejtsd el inkább... Kábel legalább gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest