- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Ati1979 #2524 üzenetére
LG G2 volt a 1520 előtt. Teljesen jó volt. Próbáltam mindig csúcsot venni Androidon belül, így nem nagyon volt csalódás. WP-nél más a koncepció, itt minden modellen jól fut a rendszer, hardvertől függetlenül. Amiért itt fizetsz, az a szolgáltatáskínálat multimédiában, és persze az olyan hardveres komponensek implementálása, aminek nincs köze a rendszer működéséhez. Gondolok itt a kamerára, GPU-ra, RAM mennyiségre stb.
De egyébként engem sem hat meg ha tényleg kicsit jobb lesz a Note 4 kamerája. Ez egy friss, ropogós modell, egyelőre még a negatívumok ismerete nélkül. Mert ilyen mindenhol van, csak ennek idő kell, amíg felszínre kerül. A 1520 1 éves modell, és simán oda lehet rakni egy Note 4 mellé, és még ha kicsit jobb is a Note 4, nincs szégyenkezni valója a 1520-nak, ami fele annyiba kerül. Na ez a nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest