Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
válasz
DataTraveler #2251 üzenetére
Szia!
Ez még a HTC-m volt, a 1520-as gyárilag független.
Amúgy több mint valószínű hogy a bolt függetleníti utólag.(#2252) jeni: Igen, van ilyen. Az ilyeneket a boltok "független"-ként, a sima függetleneket "gyárilag független"-ként árulják javarészt. A telenor független mobilokat árul, ott a szoftver, illetve a gyártó bejelentkezési/boot animációi vannak csak.
Utólag matricázni, ahogy a T-nek is vannak (üveg alatt, ráégetve, belemarva) annyira szerintem nem divat, az már olyan búcsús hatást kelt.(#2250) Vegitaa: Azt nem tudom hogy mindet javítja-e. Ami nekem van, azt javítja, mert a garijegy oda szól.
-
sszemtelen
őstag
válasz
DataTraveler #2247 üzenetére
HTC-m ilyen volt. Természetesen mint kiderült utólag függetlenített, de a Tékomos' kártyát gond nélkül fogyasztotta.
(#2248) Vegitaa: Beállítások-> Extrák+Infó -> A Manufacturer Name-ben lesz benne. Nekem pl. RM-937_eu_belgium_962. Szóóval belga a készülék.
-
integrated
tag
válasz
DataTraveler #2244 üzenetére
Akkor az vodásból lett független. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Crypto Trade
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest