- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
válasz eladogeppc #595 üzenetére
...csak pár hsz.-el kellene lejjebb olvasnod!
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
kamekazen
csendes tag
Szia! A random képernyő próbléma nekem is előjött! Amit észrevettem hogy szerintem miközben elmegy a rendes kép,alatta a rendszer fut. Ezt abbó gondolom hogy,ki tudom venni pl bill.zárból.(hallom amikor felold) Ha van infód a megoldásról akkod majd jelezd pls! Thanks.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Valaki megosztana velem par kepet ami a kutyuvel keszult?
LGG2rol valtanek ide.
Nincs vele bajom, csak meguntam.Koszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
hülyegyerek
addikt
Én Htc Sensation XE-ről váltottam, előtte Galaxy S-em volt. Abszolút nem bántam meg a váltást, ezerszer stabilabb, használhatóbb rendszer, és főleg nem kell hetente romolni, meg mókolgatni. Igaz, hogy nem lehet rá minden warezolt sz@rt felrakni, viszont nem is fagy le, nincsenek 5-10 másodperces várakozások alapdolgok megnyitása előtt ( a htc rendszeresen akad be, ha megnyitom a tárcsázót, mindezt frissen felrakott cm rommal), nem omlik össze a rendszer kétnaponta.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
shunter
aktív tag
Romolgatom meg minden, de sokszor belassul így is. Sose lesz stabil. + durván merül.
Nemtom, hogy vagy vele de én félek WP re válltani. Eléggé megoszlanak róla vélemények, no meg nem nagyon volt még szerencsém hosszabb napokig élvezni a wp t, csak kb 5percig nyomkodtam egy lumia 520-at, amin meg ugye nem ugyan az mint egy 6coloson. :-)
Mind1 bevállaltam volna, de most a Telenor jól kicseszett velem is. :-( -
Julot
aktív tag
Szia!
Nekem 1320.-am van. Ha fényképezni akar az ember, azt FÉNYKÉPEZŐGÉPPEL csinálja! Ha épp nincs nálad fényképezőgép, akkor szerintem teljesen vállalható a 1320 kamerája! Nem értem miért akarja a nagy többség egy lapon említeni a fényképezőgépekkel készített fotókat a telefonnal készített fotókkal?! Csak meg kell nézni az "objektív" méretét a telefonon, és egy normális fényképezőgépen! Melyiken mennyi fény jut át?! Persze, mögé lehet rakni egy kurv@sokmegapikszeles lapkát, de attól nem lesz jó a kép! Mindezekkel együtt a 1320-al készített képek messze nem rosszak, vállalhatóak, ha nem volt a közelben egy rendes fotómasina!
Egy 1320.-al készített kép, ( még WP8.0.-val ) minden utómunka nélkül:
Üdv.:
Julot[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
lolal
senior tag
válasz hülyegyerek #587 üzenetére
Hát hogy őszinte legyek , nem tudom. A tesztből meg a képekből nekem olyan átlagos szinvonal jött le. Igazából elfogadható képeket készít persze nem a fotózásról szól a történet
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
válasz hülyegyerek #585 üzenetére
És a kamera mennyivel rosszabb ? "mérföldekre" gondoljak itt vagy pedig csak így éppenhogy ?
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
Hát sajnálatos ami van...
Amúgy nekem is tetszik eléggé a Lumia 1320-as ( jelenleg egy LG optimus 4X HD-m van ) Szerintetek megérné váltani ?
A kamera miatt aggódok kicsit hogy gyenge , mi a vélleményetekÉn vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
-
shunter
aktív tag
A Telenor kivette a kínálatból a 1320 at? Csak mert nem találom a weblapon. :-( Remélem csak készlet hiány miatt.
-
B0SS
csendes tag
Egy kicsit off lesz a téma, de hátha érdekel valakit. Ma vettem egy hordozható hangszórót, Kitsound Cadet, számomra a márka eddig ismeretlen volt. Maga a kütyü akkora mint egy alma, kb 200g. De olyan hangja van, hogy eldobom a hajam. Rendesen van benne magas és mély is, semmi doboz hang, ja és 3 watt az egész cucc. Amit tud: micro sd, jack, usb, bt, a bt-nek hála kihangosítóként is működik pl Lumia 1320-szal is. Lejátszási idő több mint 8 óra (ez függ attól, hogy milyen csatlakozási formáról nyomja a zenét) 11000 magyar forintot kértek érte, de úgy gondolom teljes mértékben megérte az árát. Aki teheti szerezzen be egy ilyet mert tényleg brutál amit tud.
[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz hitman77 #569 üzenetére
Egyik sem típushiba, de fennállhat a veszélye, hogy előfordul.
Túlmelegedéskor kikapcsol. Jobb esetben csak újraindul. Ha nem hűl le olyan gyorsan, még indulás közben újra kikapcsol. Navigáció használata közben nem a legjobb.
Mindenesetre én ettől nem félnék. Szerintem normálisan van megoldva a hőelvezetés, csak én épp kifogtam egyet.[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz hitman77 #567 üzenetére
Nokia oldala szerint igen. Én pfd-s vagyok, így nálam még nem. Hülyegyereknek felrakták a Nokia Care-ben.
Igen, minden ország térképét letöltheted.
Zsebbe. Vagy a rövidnadrág oldalzsebébe. Mindenképpen vedd kézbe, próbáld ki, tedd zsebre.
Nem tudom, hogy típushiba-e, de Hülyegyereknél a usb aljzat szállt el, nálam túlmelegszik navigáció, videó és játék közben is, plusz a kijelzőn van egy fehér csík oldalt. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Lehet, hogy kipróbálnék egy ilyen telefont, ezért lenne néhány kérdésem. Magyar 1320-ra megérkezett már a cyan? A Here Drive+ minden országban navigál mint 925-ön? Egy ekkora telefont hova raktok nyáron? sajnos még nem volt a kezembe így nem tudom, hogy pontosan mekkora, csak a képek alapján.
Van bármilyen típushibája, amiről lehet tudni? -
kispusi017
csendes tag
Sziasztok!Nekem egy komolytalan kérdésem lenne, de hátha tud valaki segíteni.Nem tudtok valami megoldást arra,hogy az sms hangot végig játssza a telefon?Egyszer végigmegy a kb 10 másodperces hang,egyszer pedig szinte meg sem hallom, mert kb. 1 másodpercig tart.Előre is köszi ha valaki tud rá valami okosat..
kispusi017@gmail.com
-
zbotond
csendes tag
Valaki telepítette a mappás fejlesztői frissítést? Nekem azóta nem akar működni az accuwheather...
BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
Bigiboy77
tag
válasz hülyegyerek #563 üzenetére
Értem köszönöm a segitséget.
-
zbotond
csendes tag
válasz Bigiboy77 #561 üzenetére
Szerintem mindegy az a felbontás... Volt Sony Z-m nincs akkora különbség, hogy csak azért cserélj!
BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
Bigiboy77
tag
válasz hülyegyerek #558 üzenetére
A 1320 kijelzője 720p a 1520 1080p felbontásban. Szerinted megéri a váltást vagy annyit nem ér
-
kpal
nagyúr
válasz hülyegyerek #558 üzenetére
Mért van gyengébb üzemidő megadva a 1320-nál mint a 1520 -nál ?
Pedig 1520 komolyabb így annak kéne kevesebb ideig bírnia . -
hülyegyerek
addikt
válasz Bigiboy77 #557 üzenetére
Az akksi csontra ugyanolyan mindkettőben (a típusszámuk is azonos), viszont a 1520 hardverben, meg kamerában sokkal erősebb a 1320-nál. Én nem láttam különbséget a két telefon kijelzője között, ha csak az számít, akkor nem éri meg a váltást.
-
Bigiboy77
tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri váltani 1320 lumiát 1520 ra kis ráfordítással(+30 eFt).
Akksi ügyileg (készenlét és használat) a 1520 is annyit tud mint a 1320 csak mert abban igaz nagyobb az akksi, de nagyobb a hardver is. A kijelző élőben tényleg szebb a az 1080p?
Segítségeteket köszönöm. -
F.B.I.
veterán
válasz hülyegyerek #555 üzenetére
Még mindig ők a legkorrektebbek, hiába...mindenhol nem alkalmazhatnak amatőröket.
Használd egészséggel!Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
hülyegyerek
addikt
Visszakaptam a telefont a szervízből, csatlakozót cseréltek rajta. 5 napig volt náluk, de csak azért, mert nem volt helyben alkatrészük. Cyannal kaptam vissza, a pfd- hez képest talán a zenelejátszó javult valamennyit, más változást egyenlőre nem látok. A pfd-s biztonsági mentést viszont valamiértnem akarta visszarakni, szóval buherálni kellett vele egy kicsit, mire visszakaptam a régi állapotot.
A lényeg, hogy maximális respekt a Nokia szervíznek, gyorsak voltak, ügyesek, és nem is bunkóztak, ahogy a szolgáltatóknál szoktak.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
savliget
tag
Sziasztok! Két napja van meg a készülék, eddig igen tetszik. Frissült is 8.1-re. Néhány kérdésem lenne. Annak ellenére, hogy a zárolás képernyő beállításánál megadom, hogy lejátszáskor mutassa az előadót, az történik csak, hogy rövid időre kiírja a dal,címét, meg vezérlőkét ad, amik eltűntek. Na ezeket hogyan lehet előcsalni újból? Itt nem az albumborítónak kellene látszani. Illetve a zene csempe nem élő? Azt gondoltam,hogy lejátszáskor valami infót megjelenít.
Köszönöm. -
Gyuresz
tag
Tudnátok abban segíteni hogy a térképeket alapból az SD kártyára mentse ? Hiába állítottam át a tárterületsegédben hogy oda mentse...
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! elérhető már számotokra a cyan? A nokia szerint igen
-
F.B.I.
veterán
+1. Barátaim is anno a Nokia szervizben dolgoztak, szinte mindent megoldottak helyben, még forrasztást is bevállaltak, garancia nélküli készüléken, általában nem hülyéket vesznek fel oda és bőven volt-van, ott elektroműszerész is.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
sztasak
csendes tag
Sziasztok!
Vettem kb 3 hónapja, újonnan, egy nokia 1320-ast, 2 év gyári garival.
A telefon jelenleg is patika állapotú, se egy karc, semmi. Nagyon vigyáztam rá!Az elmúlt 1 hónapban ezeket tapasztaltam:
-Ha bekapcsolom a navigációt, kb 3 perc után kikapcsol és/vagy újraindul (tűzforró hátlappal).
-A másik, hogy a kijelzőnek a színei csak úgy "random" megváltoznak. Valamelyik színeket ilyenkor meg se jeleníti, de lényeg, hogy ilyenkor használhatatlan, újra kell indítanom és akkor visszatér az eredetibe állapotba.Ezután beadtam a Maxteam-be, az Árkádba. 8 nap után csörögtek, hogy kész, mehetek érte. Mentem is, elsőre minden okénak tűnt. Mondjuk kicsit csodálkoztam, hogy a garijegyre nem írták rá, hogy mit cseréltek. Benyomtam a navit, kifagyott, újraindult. Másnap a kijelző színei megint elmentek.
Tehát nem történt semmi javulás!
SŐT, most már a hátlapja, a telefon bal oldali élén végig mozog és nyekereg, ha hozzáérek.Régen volt nokiám, nagyon szerettem. Droidról váltottam erre, elégedett lennék, de lassan a telefon minden pontja felmondja a szolgálatot. Aki bármi hasonlót tapasztal, legyen szíves jelezze!
Nokia forever !
[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz hülyegyerek #530 üzenetére
Nagyszerű. A melegedés és a képernyőn lévő csík mellé még ez is szóba jöhet.
-
B0SS
csendes tag
sms karakterkódolást lehet állítani? Mert nálam 70 karakter után már a második üzenetet kezdi, úgy hogy nincs is az üzenetbe hosszú magánhangzó.
-
F.B.I.
veterán
válasz hülyegyerek #534 üzenetére
Értem.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz hülyegyerek #532 üzenetére
A készüléken alapból telepítve van a moliplayer, mindegy hol veszem?
-
F.B.I.
veterán
válasz hülyegyerek #530 üzenetére
Ez nem jó hír, most akarok egyet venni. Akkor csak új jöhet szóba, garanciával.
-
hülyegyerek
addikt
2 hónapos telefonomon meghalt az usb csatlakozó, holnap viszem be a szervízbe. Állítólag a 1320-asokon nagyon gyenge a csati, szóval ha valamelyikőtöknek elkezdene szórakozni, vigyétek szervízbe, ne próbáljátok otthon trükközni vele, felesleges.
-
313313
addikt
Az előfordulhat, hogy a Telenor függetlenül (tehát sim lock nélkül) árulja a 1320-at?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zbotond
csendes tag
Üdvözletem!
Valaki használja a Nokia CR-123 - as autós tartót? Félek megrendelni, hogy nem fér bele a telefon szilikon tokostólBlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
dns86
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=4f63cc261dd7778dbd29edc3c5975cd5&t=2515453
én ez alapján csináltam. Nyilván ahol a szoftvert töltöd le, ott érdemes leszedni az original product codehoz valót, hogyha akármi gebasz can, akkor kéznél legyen, utána pedig a fórumban fentebb leírt product code a magyar független.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
dns86
tag
Nekem elvileg sikerült, csak azt nem tudom még, hogy pl a frissítéseket érinti. Tehát:
a telefonom volt brit, most elvileg felraktam a magyar régiós gyári kártyafüggetlen szoftvert. Azt nem tudom, hogy ha kiadják a magyar régióban a 8.1-t, de Angliában még nem, akkor fog -e jelezni a magyarral egyidőben. Majd kiderül.Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
dns86
tag
válasz hülyegyerek #513 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. A telefon infóban meg gondolom RM-994?
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
shunter
aktív tag
Sziasztok. Lenne 1-2 kérdésem.
Ma volt a kezembe egy lumia 520. Mivel Androidról költöznék, egyből a megszokott Androidos alkalmazások átiratát kerestem. Pl google álltal kiadott alkalmazások közt, csak maga a keresőt találtam. Se YouTube, se Gmail. Ezeket hogyan tudom pótolni? Más fejlesztőktől a store ból?
Továbbá aki Androidról váltott, az hogy élte át? Mennyivel kevesebb, több a WP?[ Szerkesztve ]
-
dns86
tag
Sziasztok.
Valaki megtenné, hogy leírja nekem akár PÜ-ben egy gyári független Lumia 1320 product code-ját, és product type-ját?
Ugyanis vettem egy Lumia 1320-t, ami független, de a telefon infóban az szerepel, hogy szolgáltató EE (ami ugye angol). Szeretnék csinálni belőle magyar gyári függetlent. Egy leírást találtam, hogy hogy lehet debrandelni a telefont, de sajnos nem találok magyar product code-t, és product type-t, hogy letudjam szedni a hozzá való firmwaret, amit utána flasselhetnék.Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
kpal
nagyúr
válasz szabosasito #505 üzenetére
Mert ha kisgsm boltba vetted akkor arra gondoltam amiről a 1520 topikba írt ott az egyik tulaj ,hogy Kínába silányabb telefonok mentek és azokat adják itthon olcsón . De hogy rendes EU-s telod van akkor passz nem tudom.
-
B0SS
csendes tag
válasz szabosasito #505 üzenetére
Nem lehet, hogy túl erősen nyomod meg és akkor elszíneződik kicsit? Amikor a kemény tokot szedem le róla akkor néha nekem is bevillan (kikapcsolt kijelzővel)
-
kpal
nagyúr
válasz szabosasito #503 üzenetére
Honnan vetted ?
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Amikor törlöm a telefon kijelzőjét időnként felvillan fehéren, abban a pontban azon a részen ahol törlöm. Nem mindig fordul elő. Mi lehet ez?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
F.B.I.
veterán
válasz hülyegyerek #500 üzenetére
-
gretzky77
veterán
válasz hülyegyerek #500 üzenetére
Köszi kacsingatok a 1520 felé csak ugye az lényegesen drágább!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968