Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz hülyegyerek #558 üzenetére
Mért van gyengébb üzemidő megadva a 1320-nál mint a 1520 -nál ?
Pedig 1520 komolyabb így annak kéne kevesebb ideig bírnia . -
kpal
nagyúr
válasz szabosasito #505 üzenetére
Mert ha kisgsm boltba vetted akkor arra gondoltam amiről a 1520 topikba írt ott az egyik tulaj ,hogy Kínába silányabb telefonok mentek és azokat adják itthon olcsón . De hogy rendes EU-s telod van akkor passz nem tudom.
-
kpal
nagyúr
válasz szabosasito #503 üzenetére
Honnan vetted ?
-
kpal
nagyúr
Valakinek van infója arról hogy lezajlott a "Nokia promóciós játék " amiben 1320 lehet nyerni ? Mert a Debrecenin ott voltam ,de többi városról nem adtak hírt hogy megvolt-e tartva .
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Kár, N8-tól megörökölhete volna legalább . Durva azért egy kb. jó 4 éves teló mire képes ma is.
Ma sikerült eljutnom a Debrecen Forum-ba és kipróbáltam a 1320-at (remélem nyerek ) amúgy a kamerától eltekintve nagyon jó főleg nezetni rajta , de 1520 még mindig álom marad .
-
kpal
nagyúr
válasz hülyegyerek #401 üzenetére
Köszi .
(#402) BobTail
Vajon minőségileg jobb képet tud lőni mint az N8 ? Bár most mind1 hogy 1320 kisebb felbontású ..
-
kpal
nagyúr
Ebben is ingyenes a navi minta 1520-ba ?
-
kpal
nagyúr
lassan tv méretüek lesznek aztan tv tesztekközött kell keresni
-
kpal
nagyúr
ha igaz nyáron vagy ősdzel jön a 1520 5"os kijelzővel .
-
kpal
nagyúr
nem rossz ha olcsobb lesz akkor msr ajánlott is lehet.
Arra kiváncsi volnék hogy a gps térkép bögdösése az akadozik-e 1520-hoz képest ,mint anno a 820 es 920 közötti pici eltérés vane-e ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%