- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
1320 vagy 1520 vásárlásán gondolkodom. Kérlek segítsetek nyilván ha meggyőző a 1320 az ára miatt választanám. A kamerája gyengébb olvastam mint a 1520-é, de ez nem zavarna. A kijelzője vállalható a 1520 képest? És egyáltalán szép a kijelzője? A legfontosabb a 4 GB memória mennyire elegendő hiszen alkalmazásokat nem lehet SD-re tenni. Én sok alkalmazást tennék rá, mivel régebbi Lumiás múltamból van már bőven vásárolt alkalmazásom.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
szabosasito
aktív tag
válasz hülyegyerek #435 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Holnap veszem a telefont, egyik teszt szerint jó a telefonálás közbeni hangminőség, de egy másik szerint telefonálásra szinte alkalmatlan. Nyugtassatok meg, hogy rendben van a hangminőség.
Előre is köszönöm.
-
szabosasito
aktív tag
válasz Darellus92 #443 üzenetére
Köszi láttam én is olcsóbbért, de ahol 80 e Ft ott régóta ismerem a tulajt és ez a gari miatt lényeges.
-
szabosasito
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét beléptem a klubba. eddig nagyon szuper a telefon megvagyok vele elégedve. Bár az üzemidő még nem az igazi. Lehet, hogy kell neki pár töltési merítési ciklus?
hülyegyerek a bookviser alkalmazásban, hogyan kell a felhőbe tenni a könyveket, Sd kártyát nem látja.
[ Szerkesztve ]
-
szabosasito
aktív tag
válasz hülyegyerek #450 üzenetére
Köszönöm így működik.
-
szabosasito
aktív tag
Letöltöttem 8.1-et, de a telepítés gombra még nem mertem rányomni. Akinek fent van már mi a véleménye indítsam a telepítést? Nincsenek komoly hibák, aksi, hogy bírja? Ha nem telepítem, és közben megjön a hivatalos frissítés akkor nekem is felkínálja majd a frissítést? Most ugye azt írja van telepíthető frissítésem.
Előre is köszönöm.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
8.1 rendszeren idáig nem volt semmi gondom, de most a gyári naptár vacakol. nem tudok új bejegyzést írni, szerkeszteni. Rögtön kidob a naptárból. Sőt letöltött naptár is ezt csinálja. Másnál is volt ilyen gond? Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Amikor törlöm a telefon kijelzőjét időnként felvillan fehéren, abban a pontban azon a részen ahol törlöm. Nem mindig fordul elő. Mi lehet ez?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes váltani 1320-ról 735-re? A kijelző méretén kívül az egyéb paraméterek melyiknél a jobbak?
-
szabosasito
aktív tag
válasz hülyegyerek #1058 üzenetére
Köszönöm, a 1320 2x1.7 magja nem gyengébb mint a 735 4x1.2 magja?
-
szabosasito
aktív tag
válasz hülyegyerek #1060 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest