- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz
szabosasito #1059 üzenetére
Ugyanolyan erős kb.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
szabosasito #1055 üzenetére
A 735 kamerái jobbak. Ennyi az előnye.
-
T.Peter
őstag
válasz
szabosasito #1055 üzenetére
Ezt ne mi döntsük el.
Specifikáció alapján össze tudod hasonlítani, hogy mik az eltérések és hogy azok számodra pozitívak-e vagy negatívak. Ha a napi használat a gond a méret miatt, akkor megint csak neked kell mérlegelned, hogy együtt élsz-e vele a többi pozitív tulajdonsága miatt vagy leváltasz kisebbre, mert nem ad annyi pluszt a nagy méret, mint amennyit elvesz.
-
kpal
nagyúr
válasz
szabosasito #505 üzenetére
Mert ha kisgsm boltba vetted akkor arra gondoltam amiről a 1520 topikba írt ott az egyik tulaj ,hogy Kínába silányabb telefonok mentek és azokat adják itthon olcsón . De hogy rendes EU-s telod van akkor passz nem tudom.
-
B0SS
csendes tag
válasz
szabosasito #505 üzenetére
Nem lehet, hogy túl erősen nyomod meg és akkor elszíneződik kicsit? Amikor a kemény tokot szedem le róla akkor néha nekem is bevillan (kikapcsolt kijelzővel)
-
kpal
nagyúr
válasz
szabosasito #503 üzenetére
Honnan vetted ?
-
btudos
nagyúr
válasz
szabosasito #466 üzenetére
Egy kerdest eleg egy helyen feltenni.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
szabosasito #452 üzenetére
Nem tudom, hogy 8.0-val milyen az akkuidő, mivel kibontás után ment rá a 8.1. Nálam általában megvan a 3 nap töltések közben, az szerintem elég jó
-
T.Peter
őstag
válasz
szabosasito #452 üzenetére
Az akksi idő jóval rosszabb nálam. Ha nincs szükséged feltétlen jelen pillanatban a 8.1 valamelyik új funkciójára, akkor várd meg a consumer frissítést. Ha valamire szükséged lenne, akkor tedd fel nyugodtan. Nálam csak az akksi ideje lett rosszabb, minden más rendben van.
És igen, ugyanúgy fel fogja ajánlani.
Na persze ha már odáig eljutottál, hogy már csak a telepítés gombra kell rányomni, akkor nincs min vacillálni. -
hülyegyerek
addikt
válasz
szabosasito #448 üzenetére
Onedrive-on csináltam egy könyvek mappát, oda másoltam be. Az appban a books szekciónál van lehetőség a drive-os könyvek szinkronizálására.
-
btudos
nagyúr
válasz
szabosasito #448 üzenetére
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
szabosasito #440 üzenetére
-
-atesz-
aktív tag
válasz
szabosasito #444 üzenetére
Nekem van eladó 1320-am.
-
amanoba
őstag
válasz
szabosasito #444 üzenetére
itt is 80+posta, és ha jól tudom gyári garos, de majd valaki megerősít.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Bolti garis van 70 ért is.
-
T.Peter
őstag
válasz
Nálam is teljesen rendben van a hangminőség. Én a 2 év nokia garira szavazok, bár számomra mindkettőnek horribilis ára van.
-
BobTail
őstag
válasz
szabosasito #438 üzenetére
Teljesen rendben van, sőt! Melyik tesztben olvastad az ellenkezőjét?!
-
hülyegyerek
addikt
válasz
szabosasito #433 üzenetére
A kijelzőik között nincs látható különbség, mindkettő clearblack IPS. A memóriája 8Gb, ami szerintem nem vészes, főleg úgy, hogy 8.1-nél már lehet sd-re telepíteni. A fogása szerintem jobb a 1320-nak, mivel nem szögletes, mint a 1520.
-
BobTail
őstag
válasz
szabosasito #433 üzenetére
Tapasztalataim szerint a kamerát leszámítva nincs számottevő különbség, a kijelző ezen a felbontáson is szép képet ad, 1520-nak ClearBlack-je clear-ebb 😊 8.1-gyel SD kártyára is lehet menteni, viszont ezért (is) célszerű gyors kártyát (pl. Class 10) beletenni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finn gyártó közelmúltban bemutatott készüléke a 1520 gyengébb változata, ám ettől még nagyon jól használható, hatalmas képernyővel rendelkezik, és nagyon gyors is.
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest