Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Nekem mindig is magas érzékenységen volt, de abszolút nem jellemző, hogy emiatt rábökne valamire, amit nem akarok. 1-2 alkalommal fordult elő max., akkor is az én hülyeségem miatt, mert nem figyeltem és kb. 1 mm-nél közelebb került az ujjam. Én még nem éreztem, ő már igen
Megnyugtattál a duplakoppal kapcsolatban, hogy csak nem nálam ilyen
Teljesen random egyébként, valamikor elsőre felkel, valamikor 4-5 alkalommal is duplakoppolok. Teljesen mindegy, hogy normál vagy magas az érzékenység. Amit én észrevettem, hogy ha rendesen függőlegesen tartom a kezemben, mint ahogy a telent általában kézbe vesszük, akkor jobban reagál. Legtöbbször fektetve van az, hogy nem akar felkelni. Lehet, hogy figyeli, miképp tartja az ember, ezzel is kiküszöbölve a véletlen, akaratlan duplakoppokat? Illetve ha felvillan a glance screen, akkor utána szintén jobban reagál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ashes of Creation (MMO)
- Külpolitika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest