- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thom79
tag
ebben maximálisan igazad van,mert ugyan sokat netezek vele de mindig én nyomom rá h igen most csatlakozzál, egyedül az emilek jönnek automatán, de ugye azt az egyet gyorsan lelövöm amikor megyek külföldre...
igazából maximálisan elégedett vok a e72vel egyedül az a gondom h kezdem megszeretni az érintös telokat a jóval nagyobb kijelzö miatt...
valószinüleg emiatt adom el talán nem is sokára, de sztem tapisban is symbiant fogok keresni...
hangszoroval sem volt még bajom
csoda e72öm vanszámlálóval sem, vagyis ahogy már emlitettem h igazából nálam egyik jelenség sem volt még azok közül ami sajnálatos modon nálad igen...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest