Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz Gál István #1679 üzenetére

Multitask-ban speciel nagyon gyenge a készülék, de tényleg, minden túlzás nélkül. Mondjuk arra, amire Te használnád ("benne vagyok egy office-ban copy/paste, irány az sms és beilleszt") még simán elmegy, viszont két, memóriaigényesebb alkalmazás alatt simán összecsinálja magát a telefon, sőt, néha önmagában a böngésző alatt is. Amit Te elvársz tőle, azt - ha nem is mint kés a vajban, de - szerintem simán hozza.

Az office-alkalmazásokkal az lesz a fő probléma, hogy kicsit a kijelző, ezért vagy nagyon apró betűméretet állítasz be és mütyürkézel, vagy scrollozol ész nélkül. Szerintem dokumentumot (akár Excel, akár Word) szerkeszteni nagyon körülményes vele, ehhez nagyon ajánlott lenne az érintőképernyő normális mérettel, anélkül csak mazochistáknak ajánlanám, olvasásra még elmegy, bár az Excel már ilyen szinten is problémás. Adobe .pdf-ek közül egy csomó variánst nem kezel (megnyitja, de nem látsz belőle semmit), ezt jó, ha tudod.

A többi általad kérdezett dologgal komolyabb gond nincs, bár szerintem a névjegyáthelyezés nem fog menni, max. ha .csv kiterjesztésű backup-ot tudsz csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák