- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Gál István #1679 üzenetére
Multitask-ban speciel nagyon gyenge a készülék, de tényleg, minden túlzás nélkül. Mondjuk arra, amire Te használnád ("benne vagyok egy office-ban copy/paste, irány az sms és beilleszt") még simán elmegy, viszont két, memóriaigényesebb alkalmazás alatt simán összecsinálja magát a telefon, sőt, néha önmagában a böngésző alatt is. Amit Te elvársz tőle, azt - ha nem is mint kés a vajban, de - szerintem simán hozza.
Az office-alkalmazásokkal az lesz a fő probléma, hogy kicsit a kijelző, ezért vagy nagyon apró betűméretet állítasz be és mütyürkézel, vagy scrollozol ész nélkül. Szerintem dokumentumot (akár Excel, akár Word) szerkeszteni nagyon körülményes vele, ehhez nagyon ajánlott lenne az érintőképernyő normális mérettel, anélkül csak mazochistáknak ajánlanám, olvasásra még elmegy, bár az Excel már ilyen szinten is problémás. Adobe .pdf-ek közül egy csomó variánst nem kezel (megnyitja, de nem látsz belőle semmit), ezt jó, ha tudod.
A többi általad kérdezett dologgal komolyabb gond nincs, bár szerintem a névjegyáthelyezés nem fog menni, max. ha .csv kiterjesztésű backup-ot tudsz csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest