Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Potyi70
tag
válasz
pilsner #4564 üzenetére
Esetleg a Safe Deposit Box?
-
skylinelaca
senior tag
válasz
pilsner #4536 üzenetére
köszönöm! Közben nekem is sikerült, 1-2 oldalon olvastam énis h a régi szoft-al lehetséges volt, de nekem meg a legújabb van fenn, erre még "törést" is nehezen találtam, de végül az legalább meglett... nekem csak 1 játék hiányzik a régi gage-es telómról... a horgászós.
a többi nekem sem tetszett
-
skylinelaca
senior tag
válasz
pilsner #4505 üzenetére
jéé, szal ezt szoftveresen van... aszittem h a hiba a készülékemben van
nekem is ez van, nem hallják mikor felveszem és köszönök, de már hozzászoktam mindig várok egy kicsit. fagyásom, mióta megvan , kb 1 hete, nem volt, semmi hibája nincs, programokat. igazi minőségi telefon. nem recseg nem ropog, sztem erősen ajánlható, írogatni rajta egyszerűen nagyszerű, pedig nekem nagyon nagy ujjaim vannak.
-
Dr.Marcus
csendes tag
válasz
pilsner #4350 üzenetére
Hát sajna semmi eredmény.
A software updater nem találja meg a telefont, a reset kombinációra nem reagál.Azon dühöngök csak, hogy a frissítés során mindent jól csináltam (nem először tettem már ilyet) és mégis sikerült megszívnom.
A nokia honlapján a "szoftver frissítés GYIK" benne van, ilyen esetben vigyük be szervízbe ha van jótállás, különben meg a gyártót nem terheli ezért semminemű felelősség...
-
<NewL>
addikt
válasz
pilsner #4317 üzenetére
aztán csak nyomkodtam a 3+*+zöldgomb+bekapcsgombot habzó szájjal, eres szemmel. Már a vihogó őrület szakadékának a szélén álltam
Egyébként miben különbözik a szervizes frissítés a házitól? Nem ugyanaz?
Viktor0610 : megkérdezhetnéd ,hogy mivel csinálják.
Valahol olvastam már,hogy teljesen összeomlik minden akkor van egy progi amivel újra lehet mindent rakni,talán ugyanaz mint a szoftverfrissítés. (Nemesis talán!?) -
-
Coyote2000
őstag
válasz
pilsner #4270 üzenetére
koszi
mar meg is neztem, hala neked, Energy Profiler szerint 0,5 W-on vagyok alapbol, tehat joval tobb a fogyasztasa mint a normal. Garmin fenn van, tuti annak az autostartja lesz a ludas. Meg a szignora varok, aztan megy a jbak... nem tudom, azzal mindig le kell tiltani a garmint vagy egyszer letiltom es kesz?
-
boush
tag
válasz
pilsner #4235 üzenetére
Nem, ilyet nem. Viszont nálam meg mióta letöröltem a nokia e-mail nevű programot, azóta minden bekapcsoláskor elindul a telepítés, majd egy idő után megáll és semmi.Most néztem megint, eddig futott is a háttérben a telepítés, most hála Istennek már nem. Ez a jelenség vajon mitől lehet?
-
Bodsa
csendes tag
válasz
pilsner #4228 üzenetére
hali
köszi a progit, működik
annyi problémám lenne, h én szoktam olyan pdf-es ebook-okat is letölteni amik csak simán beszkenneltek (valamelyikben lehet szöveget is kijelölni, valamelyikben meg az egész csak kép)
szóval próbáltam beállítani a book settingsnél (book type)h milyen legyen a típusa (ebook, news magazin, Images) , de ha imagest állítottam be akkor is megpróbálta kimásolni a szavakat és teljesen értelmetlen meg szétesett lett.
gondolom te már jópárszor használtad, ezeket a típusú pdf-eket hogy alakítottad át
danke
bal -
boush
tag
válasz
pilsner #4205 üzenetére
Teljesen igazad van a leírtakat illetően. Nálam fagyás, memkari nemfelismerés, gps szarakodás nem jelentkezik. Valóban nem értem azt, hogy ha csinálok egy új sw-t akkor a faszér kell belerakni újabb érdekességeket, amit nyilván nem direkt tesznek bele. És ugye nyilván egyszer a firmwarefrissitésnek is vége, szóval végleg maradnak benne a cuccok.
Egy szó mint száz, nem tervezem egyelőre a softcserét, nálam a rendszer stabil, pedig tényleg használom rendesen mindenre. Akkor is ez a legjobb telefon
-
boush
tag
válasz
pilsner #4199 üzenetére
Pilsner, nekem még mindig az eredeti soft van fent, azaz az 1es kezdetű. Nincs problémám vele. Most lehet én vagyok a barom, hogy nem frissítek, de amiket olvasot itt, azért nem is érdemes. Amik meg eredetileg benne voltak kisebb hibák, nos az pedig nem zavar már, sőt hiányozna
-
lvardai
csendes tag
válasz
pilsner #4116 üzenetére
Igen, köszi. ezt már próbáltam, de sajnos amikor elkezdem az irányelv telepítését, először kéri a szerver nevét, majd rögtön csatlakozni akar, de sikertelenül, így esélyem sincs. Irányelvszerver már van beállítva (a céges VPN adatokkal).Lehet, hogy itt van gond? A napló szerint Unspecified error, source 'Acu', error code 104011, state code 6. Ez mond nektek vmit?
Köszi,
L. -
Potyi70
tag
válasz
pilsner #4099 üzenetére
Én bluetooth-szal használom, de nem tapasztaltam a hibát egyszer sem. Nem tudok olyanról, ami nem működne megfelelően. Én rengeteg progit kipróbálok (telepítek, törlök), ezért a sok hátrahagyott "szemét" miatt már sokszor fagyott és megért egy frissítésre. Pont akkor jött ki az új 300-as szoft, így hát felraktam. Ha semmi bajod a mostani állapottal, akkor ne frissíts,én sem tenném! Viszont egy sima hard resettel is megtarthatod ezt a szoftot, mert pozitív változást nem tapasztaltam, tehát sok értelme nincs. Az áttörést az ismert hibák (pl.: dupla betűs névkeresés) korrigálása hozta, amit érdemes volt kihasználni, itt most tényleg nincs újdonság...
-
-
Greg-77
aktív tag
válasz
pilsner #4061 üzenetére
Érthető a dolog! Az viszont tényleg jó volna a ha a júzer kiválaszt6ná, hogy melyik szoft-ra akar frissíteni! Mert ugye ez már elég soxor bebizonyosodott, hogy az új nem féltetetlenül jobb sőt
! Egyébként a 110-essel sem volt semmi bajom, minden hiba nélkül remekül működött!
-
laczkoo
tag
válasz
pilsner #3991 üzenetére
muszaki emberkent en sem vagyok hive a filces barbarkodasnak, meg olyan dolgoknak, amik kart tesznek a telefonban
a regi e65-om szovet tokjaban van most, igy nem olyan surgos, csak akkor porosodott kicsit, amikor egy gumi tokban volt (ami nem vedte a kijelzot) es ugy raktam a zsebembe
-
riszter
senior tag
válasz
pilsner #3936 üzenetére
Pont most jelent meg róla a cikk! Zenéhez ötös, headsetnek négyes. 30e ft!
-
válasz
pilsner #2955 üzenetére
Jó,de pont előbb írtam le egy okot, amiért ezzel "szenved", nem egy normális fényképezőgéppel.
Szóval nem feltétlen "akar", lehet az előbbi ok, vagy mert nincs pénze külön fényképezőre, vagy kismillió másik. Akinek meg elég ez a minőség, minek vegyen fényképezőt.
Nekem nem elég, hát van külön. -
Pompi
nagyúr
-
Joe bácsi
őstag
válasz
pilsner #2854 üzenetére
Gogol u-ban vagy a Guttembergben (nem az az utca amiben a Vasvári van hanem a másik) van a Tisza L. krt. felöli végén egy bolt vmi biztosító mellett, én is ott vettem a csavarhúzót. Torx 6-os. 450 Ft volt.
Én jártam így az E51-mel, mint te. A billentyűzetet szarul rakták vissza. Bementem a Téhez ismerőshöz és normálisan összerakattam vele. -
Pompi
nagyúr
válasz
pilsner #2384 üzenetére
Szerintem meg ez egy picit sántít. Ennyi erővel a üzenetek között vagy bármilyen más listában nem lehetne látni az elemeket. De nem így van, hisz sötét témánál világosra állítják a szövegszínt. Tehát ez működhetne a névjegyzékben is. Ahogy állítólag az előző firmwareben meg is oldották.
Na nem mintha érdekelne, hogy milyen a névjegyzék háttere, csak szerintem nem azért van úgy ahogy van amiért írtad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- BMW topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest