- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném ! :$ Egy Nokia E71 -es készüléken sikerült szoftvert frissíteni a Nokia Suittal. A legújabbal. A telefon nyelve Angol, portugál és spanyol lehet. De ezelőtt magyar nyelvű volt és hát úgy szeretném használni.
A Nokia szoftverrel nem tudom magyar nyelvűvé tenni. Mivel tudom megcsinálni? A készüléken csak angol nyelvű kiosztás található.
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
szunyi13
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Szoftverfrissítés előtt működött a skype a telefonon, utána nem. Mitől lehet ez? -
"Mislenbaba"
csendes tag
oké, köszi, ez a téma megoldva. Új probléma, behelyezem a sim kártyát, elfogadja a kódot is és utánna kiírja, hogy sim kártya regisztrációja sikertelen.
-
Lord Zero
addikt
válasz "Mislenbaba" #31 üzenetére
menü => eszközök => üzemmód => itt tedd át offline módról arra, ami előzőleg volt (általános - gondolom)
vagy: bekapcs. gomb egyszer megnyom => üzemmódok, lsd. fentebbha pedig repülőre ülsz, cselekedd pont ugyanezt - csak fordítva
nem, mindegy
-
"Mislenbaba"
csendes tag
az E66 osom elnyomkodta a gyerek és nemfogadja el a sim kártyát
csak anyit ir ki hogy OFFLINE MODBAN VAN légyszi segicsetek
köszi -
harley
őstag
üdv
olyan kérdésem lenne, hogy most a 210-es szoft van a telón, viszont már elérhető a 400-as.
érdemes frissíteni rá??
mert a 300-ról nem sok jót hallottam.
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
Tallér2222
csendes tag
válasz Viktor0610 #28 üzenetére
Nagyon köszönöm nektek.
Sikerült megoldani.De nem örültem hogy átvertek.így kétségbe esésem mellet ideges is voltam.
Na de most már minden rendben.!!!!
És istenkirály a telefon!!!! -
MODERÁTOR
-
Szabeszka
aktív tag
válasz Tallér2222 #25 üzenetére
Jadro kollégának igaza van, vszinűleg átvertek a vásárlásnál.
Azért próbáld meg a Nokia szervízt, hátha fel tudják rakni a független szoftvert. Bár papírok nélkül nem lesz ingyen, 6000 ft-ba kerül a frissítés.
Talán még egy hard reset-et próbálj meg, hátha akkor nem kér biztonsági kódot.[ Szerkesztve ]
On the road again
-
Jadro
veterán
válasz Tallér2222 #25 üzenetére
Az én olvasatomban téged átvertek. Alapból pannonos telót függetlenítettek és ezt vetted meg.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Tallér2222
csendes tag
válasz Szabeszka #24 üzenetére
Igen Ez így szép is lenne.
Csak a E 71 et használtan vettem.Papírjai sajnos nem voltak meg.És amikor átvettem minden tökéletesen működött.A biztonsági kód is rendben volt.De most meg ez a pannonos felület jött elő amikor kész volt a szoftver frissítés és ez eddig hírből nem látszott.Most meg ez van rajta.
Sajna nem értem az egészet.
De ha most így be visszaviszem a Nokia boltba akkor tudnak nekem segíteni?? -
Szabeszka
aktív tag
válasz Tallér2222 #23 üzenetére
Szerintem ez csak akkor történik, ha valaki átírta a product code-ot, mert úgy tudom, hogy az alapján frissít a telefon és be lehet azonosítani, hogy kártyafüggetlen illetve melyik szolgáltatóé. Sztem legegyszerűbb, ha visszaviszed a Nokia boltba, ahol vetted, hátha tudnak segíteni, főleg ha megvan a garanciapapír is.
Esetleg nézzed meg az E71 topicját, hátha vkivel történt már ilyen és tud segíteni.On the road again
-
Tallér2222
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy E71 es telót minden fasza volt. Kártyafüggetlen meg minden.De amikor rádugtam a pc suitra és a szoftverfrissítést lefutattam akkor hirtelen pannonos lett rajta minden és biztonsági kódot kér ami sajnos nem a gyári.Mi történhetett vagy mi az amit tehetnék.
Kérlek segítsetek -
KVamikaze
tag
Utóbbi időbe nekem egyre több a fagyás a telón. Jó lenne ha végre azt is orvosolnák.
-
Scenic
tag
No, kipróbálta már valaki hack-elt E66-on?
XPERIA Z2
-
zsoltke
tag
tegnap vettem meg az utolsó bontatlan e71-et a szegedi corában és este leültem sw-t frissiteni, erre kiderült hogy már az uj verzio volt rajta, csöppet csodélkoztam
Ostya
-
<NewL>
addikt
Hétvégén én is megcsinálom.
Remélem a kamera valamivel jobb lesz.
Amúgy mikorra várható a következő frissités? Fél év,több?
Elég népszerü mobil lett az E71 lehet hamarabb fogják javitani a szoftvereket?There's an app for that
-
Redchili
tag
Az E51-hez is érkezett frissítés...
Nem megmondtam?!
-
yash
senior tag
vki rendes ember megnezne nekem, hogy az altalam linkelt hack mukodik e rajta?
http://jaskolaszlo.extra.hu/shares/E66Hack.zip
ha ez nem fut, biztosan nem fogom telepiteni sajnos, pedig a kereso orientaciojanak javitasa miatt kivancsi lennek ra mit tud az uj fw!!
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
holnap megnezem az e66 firmware-t
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Magnum_
nagyúr
Itt volt az ideje... Ha lesz idom, neki is allok...
I humbly and respectfully decline™