- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Tegnap visszakaptam szeretett e52-met a Bercsényi utcai Nokia szervízből, igencsak sikerült meglepniük!
Ugyanis hétfőn leadtam előlap-és billentyűproblémákkal majd rá két napra szóltak, hogy készen van. Mondom magamban, az elég gyors volt. Visszamentem és csodák csodájára ugyanaz az előlap csücsült rajta! Hát ezen eléggé elcsodálkoztam, kérdeztem is az eladót, hogy mit csináltak vele? Mondja: frissítettük a szoftverét (igaz, hogy én már vagy egy hónapja felraktam a legfrissebbet), illetve kicserélték a hangszóróját!
Majdnem lefordultam a székről, persze csak akkor, ha nem álltam volna... Egyébként az előlap kicsit feszesebben áll jelenleg, gondolom meghuzogatta a csavarokat, viszont még mindig nem frankó, bár jelenleg rendben van! A billentyűnél az egyes gomb még mindig tud nyikorogni, sajnos. De hogy hangszórót mi a pénisznek cserélték ki??? Az tökéletesen működött, egyszerűen nem is értem... De legalább betelt a szervízlapom!
Korrektek voltak mondjuk, de érdekes, nagyon-nagyon érdekes!meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- Politika
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- XIAOMI 13T PRO 512Gb Mobiltelefon
- iPhone 12 / 64GB / Red / Gyári kártyafüggetlen (298)
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest