Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
hk0
tag
válasz -Maci- #13661 üzenetére
Nos, kipróbáltam a PC Suite.os backupot. Így sem lett jobb, pedig csak a kontaktok, az üzenetek, a naptár, és a beállítások lettek visszatéve.
Hard reset után, még restore előtt, működik a "Show open apps.", restore után már nem. Szintén igaz ez a menüből elérhető "Ovi Store"-ra is. Ami viszont érdekes, hogy a a "Ctrl Panel"-ben a "Net settings" nevű opciót már a restore előtt SEM tudom megnyitni. Villan egyet a képernyő, mintha váltani készülne, aztán megint a Ctrl Panelben találom magam.
Valami ötlet? Most 033.002-es FW van rajta.
-
zzola
titán
Rajtam kívül valaki feltolta már az új szoftot?
Ma visszakaptam a kéazüléket, boxal "megjavították"... -
Lacopapi
addikt
válasz Bubbamester #13790 üzenetére
Megpróbáltam...öt helyről töltöttem le,mindegyiknél tanusítványhibára hivatkozva nem telepített...pedig jó lett volna
hat..
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
koszi mindenkinek, igen, a kamera foto keszitesnel hallhato hangjara gondoltam..
-
Bubbamester
csendes tag
válasz kiskakas #13785 üzenetére
Kamerahang kikapcsolása:
CenRep101F8809.sis
This is a small app that can disable camera sound.now your phone is like EURO version.only follow my step:
1.sign with your cer
2.install it
3.restart your phone
4.go to profile and turn off "warning tone"
5.now u can take a picture without soundÜdv.
-
Bubbamester
csendes tag
Omni,
új Exchange levelező postafiók hozzáadásával szinkronizálja a leveleket is és a naptárat is. Értelemszerűen kitöltöd a mezőket. A felhasználó névhez is a gmail címet írd. A szerver cím: m.google.com. Az Email > Beállítások > Személyi inform. kezelőnél be tudod állítani, mikor és mit szinkronizáljon.
Üdv.
-
kiskakas
senior tag
a kamera hangjat nem lehet kikapcsolni telleg, vagy csak en vagy ennyire lamer?
-
frigoo
aktív tag
válasz Bubbamester #13780 üzenetére
Én is így álok hozzá, jó lesz az még. Hol van a 2 év gari vége még.......
Zolar: jó lesz az!
ui: Boccs Lacopapira reagáltam...
[ Szerkesztve ]
-
Omni
aktív tag
Na ez érdekel.
Hogy lehet megcsinálni, hogy a google naptárat is szinkronizálja a telefon? Tök jó lenne
-
iwu
addikt
válasz Bubbamester #13778 üzenetére
thx a tippet. sajna nem jött be, érvénytelen igazolás...
privben megkeresnélek, ha neked működik...
a szerver cím milyen formátunban van megadva neked?
üdw,iwu[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok!
Ma járt a kikapcsolás után nem bekapcsolható "nincs töltés" hibát kiíró telefonom a budaörsi Nokia mintaboltban, ahol másfél óra szoft. frissítés után már majdnem visszakaptam a telót. Azt mondták sikerült helyben javítani. A srác be akarta kapcsolni, és ismét se kép se hang.
Azt mondták küldik a központba, 5 nap. Gondolom főpanel csere lesz. Hát remélem tényleg ilyen gyorsak lesznek, mert már használnám. 1 hónap függőséget okozott, most a tartalék 6303-ra fujjogok....
Majd csak lesz valami, gondoltam leírom.[ Szerkesztve ]
-
szaki04
senior tag
-
szaki04
senior tag
A guruktól kérdezném, Én nem jövök rá mit állíthattam el. A tünet a következő: a főképernyőn elkezdtem beütni a hívni kívánt emberke nevét. Szépen dobta is ki a készülék a neveket. Amikor csak 1 db név maradt, nyomtam egy "zöld" gombot és már hívta is. Na, ez most így ebben a formában nem működik, semmi mást nem tudok megnyomni, csak a jobb irányt, többire nem reagál a telefon...
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
mysy
csendes tag
...na kérem tisztelettel, visszakaptam az én drágaságomat a központi Nokia szerviztől - ez volt a harmadik főpanel csere - ...és megint előjött a hiba - a névjegyzékben lefagy, újra indítás után lehet csak használatba venni
Azért csak rendesek ezek a Nokiás szervizesek - megkaptam a csere utalványt
...holnap megyek Trébe készülék cserére - természetesen egy másik E52 lesz...
Mert vigyázni, mert az E52 tényleg qrwajó! -
Bubbamester
csendes tag
Sziasztok,
hard reset után, újra telepítettem mindent a telefonra. Most, ha a telefon szoftverfrissítés menüjére nyomok, a "minden alkalmazás frissítve van" üzenetet kapom. Ha azonban az ovi-val nézem meg az új alkalmazások listáját, látszik hogy 4 db új van, ami nincs a telefonra feltelepítve. A telefon miért nem találja meg ezeket? Azelőtt ezzel nem volt gond.
Ha esetleg valaki tud megoldást, legyen szíves segítsen.
Köszi, üdv.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Segítsen ki valaki légyszi egy Garmin-hoz való túristatérkép lelőhellyel. Elsősorba Mo, és Ausztria érdekelne. Jöhe priviben is. Köszi.
-
iwu
addikt
hali,
tegnap kézhez kaptam egy ilyen készüléket, és küzdök.
Exchange 2003 szerver levelezését akarom beállítani.
Kiírja, hogy kapcsolatban van a szerverrel, de nem jelennek meg az üzenet/naptár/kontakt adatok. a szinkronizálásban be van állítva. küldés fogadást kézzel indítom.
valakinek tipp?
üdw,iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
kiskakas
senior tag
Omni,ezen van, megneztem.. ha berakom fixen az itthoni ap-m nevet, akkor megy..de ugye csak itthon. Ha mindig rakerdez-re allitom, hiaba inditom el a levelezest, nem kerdez ra,h melyik kapcsolatot hasznalnam.
korrigalok.. mostmar ugy sem megy, ha fixen beallitom,h az itthoni AP-m hasznalja.. mondom, a net, bongeszes siman megy ugyanigy,csak a mail nem :I
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
A netrol letoltheto hivatalos nokias frissitesek nem egyenloek a szolgaltatonal felrakottakkal?
Nekem is lenne meg egy nyűgöm, istennem nem jovok ra mit rontok el.
belottem egy pop3-as emailcimem, ment is frankon, wifi-vel. tegnap mar egy feloras
barkacs kellett,h a ceges wifire lepjen fel, ne az otthonit keresse, pedig elvileg
a prioritasok alapjan 1. otthon, 2. ceges volt belove.A wap, 3g, egyeb kapcsolatokat mindenhol letiltottam, kitoroltem.
ma itthon le akartam tolteni az uj emaileket, de nem csatlakozik fel a mailszerverre.
wifi megy, net megy bongeszoben,de mailnel semmi,sztem nem lep fel wifire ilyenkor.Ujra belottem a wifit, mar eleve csak 1 lehetseges kapcsolatot hagytam, ez az itthoni wifi, minden mast kitoroltem..de semmi. A levelezo programban hol lehet megadni,h melyik kapcsolatot hasznalja? es hol?
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok. Már többször csinált olyat a telefonom (heti 1-2 alkalom, teljesen random módon) hogy híváskor mikor felveszem és beszélek 1-2-5-10 percet, s mikor le akarom tenni, hiába nyomom a "piros" gombot nem teszi le a hívbást. Még mindig azt mutatja, mintha hívnának s még nem vettem fel. Természtesen hang nélkül. Majd a beszélgetés végén (a másik fél teszi le) 2-5 mp múlva kiírja a hívásinformációt. Ez mindig 00:00:00. Nem tudom semmihez kötni, csinálja ha eszébe jut. Nagyon érdekes jelenség. Viszont magával a beszélgetéssel/hívással semmi gond. Csak szegény telcsi tudja úgy, hogy még nem vettem fel. Valaki tapasztalt már valami hasonlót. T-s 33-as szoft van a telcsin. Nincs hekkelve, s nem is telepítgetek rá mindenféle progikat. ProfiMail, Opera mini, naptár. Ezek mennek csak rajta.
-
Iga007
tag
Használja vki a Ovi Suite-ot Outlook szinkronizációra.
Nekem ugyanis ma kb 2 óra alatt bírta a névjegyeket ráfrissíteni a telefonra (a naptár frissítést már nem bírtam megvárni...)
A SE M600-on ez egy kb 3 perces folyamat volt..
Ez így nem tetszik nekem.
Hasonló tapasztalat??? -
Omni
aktív tag
válasz kkrisi #13758 üzenetére
Menü -> Alkalmazások -> GPS -> GPS adatok -> Pozíció.
Itt nyomsz egy opciókat -> Műhold állapota. Itt vonalkák mutatják a műholdak jelerősségét. A pozíció meghatározásához az kell, hogy legalább 4 vonalad kék legyen, a navigáláshoz elvileg elég 3 is - de minél több kék vonalad van (műholdad van), annál pontosabb a helyzetmeghatározás.
-
zzola
titán
válasz old rocker #13721 üzenetére
Én szeretem az újdonságokat, ezért frissítettem...
-
Lacopapi
addikt
válasz kiskakas #13749 üzenetére
Hát nekem olyan 5 perc volt a legelső felcsatlakozás-nem tudom miért,de mintha körzetenként változna...a Nyugatinál nem egészen egy percen belül megvolt minden pl.
Lehet,hogy kiváltságos vagyok,kkrisi,de nekem bőven megfelel a hangteljesítmény-bárhol.Amúgymeg lehet,hogy meg lehet piszkálni a kimenő teljesítményt,de gondolom ennek ára van -tán az akksi terhére...
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
Sziasztok!
Azt olvastam, egy másik fórumoldalon, hogy van egy csávó, akinek E52 telefonja van, nem volt megelégedve a telefon hangerőteljesítményével, ezért addig kutakodott a neten, h talált rá egy olyan drivert, amivel elvileg hangosabban szól neki a telefonja és azt írja h hangosabb egyátalán nem torz, csak h elvileg vmi előírásnak megfelelően tesznek rá ilyen drivereket a telókra h ne hajtsa szét a hangszórót!
Ebből szerintetek mi igaz, és mi nem? Azt azért kétlem h így meg lehetne oldani az egészet....
-
kiskakas
senior tag
válasz GAgyiXyXy #13748 üzenetére
koszonom szepen!
meg 1 kerdes, de igerem olvasok vissza szorgalmasan, 5-10 oldalon vagyok tul.
A normal OVI gps-es navit (europat ratoltottem) probalnam ki, kizarolag a beepitett gps-el hasznalnam. Holdakat lat, de nem nagyon akarja hasznali oket, vagy 10-15 percnel tobb kene,h befogja oket?
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
friss e52 tulajkent elkezdtem visszaolvasni a topikot, addig is tudnatok adni vmi jo symbian-os oldalt,ahonnan free cuccok tolthetoek le? pl vnc, ssh kliens, illetve vmilyen medialejatszo, ami esetleg visz xvid-et. Ha van ilyen
koszi!
-
Lacopapi
addikt
válasz -Maci- #13745 üzenetére
Köszönöm,meggondolom,de a nagyobb adatforgalom nem teszi vonzóbbá,talán ha van benne flash,akkor érdekel,merthogy a mini ezt nélkülözi (bár enélkül lehet élni).
A NET 100-at még csak most tesztelem,nem telt el egy hónap,kíváncsi vagyok,elég-e mindenre....eddig úgy tűnik igen,de ha az oldalak nagyobbak adat szempontjából,nem biztos,hogy jól járok. -
-Maci-
addikt
válasz Lacopapi #13737 üzenetére
Mármint Opera MOBILE!
Omni! Mééég valami...
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Lacopapi #13737 üzenetére
Persze, az jó!
Gondolom, te trés vagy! Arra ez a leg frissebb szoft! Omni kolléga független, mint Pözsómáté. Függetlenekre már egyel újabb szoft van. (Bár ahogy a többiek írták, nem érdemes frissíteni, mert a 033.022 jobb)Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Omni
aktív tag
válasz old rocker #13735 üzenetére
Na, a régi regisztrációmat töröltem majd újból beírtam a gmail-es felhasználónevem és a jelszavam, ezután letöltötte a feltételeket, majd két lehetősget kínált: elfogad vagy elutasít.
Most az elutasítást válaszatottam, ekkor egy pillanatra kilépett a menübe, majd bejött a kliens és letöltötte az e-maileket.
ami érdekes, hogy semmi imap vagy más beállítást nem kellett megadnom. Nem tudom, hogy most akkor megy még a Nokia messaging szolgáltatás vagy már nem? Baromi jó
-
Lacopapi
addikt
válasz -Maci- #13734 üzenetére
Maci! Akkor ez : 033.022.251.02 ezek szerint jó? Nálam a telefon-eszközkezelőben van leírva.
Hja és Ovi szerint nincs frissíteni való rajta..hm
Furi,nekem semmi bajom az email klienssel,ütemezve van,pontos és részletes-és nem használ sok adatot (ez nekem lényeges)[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Amikor telepíted az e-mail fiókjaidat, az utolsó fázisban megkérdezi: igénybe akarod venni, vagy nem... Ha pedig már igent mondtál, először a neten kell törölnöd a létrehozott fiókot. De egy hónap után, ha nem fizetsz elő a szolgáltatódnál, úgyis megszűnik.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-Maci-
addikt
Jesz!
Illetve még valami! (Bocs, nem jutott eszembe előbb)
Csekkold le, hogy milyen szoftvered van!
Az akku lat ott a "product code". Az beütöd ide. Ekkor meg tudod mi a leg frissebb szoftver.
Ha pedig a készüléken alap állapotban beütöd a "*#0000#"-et, meg tudod mi van a telon.
Nem baj ha nem a leg frissebb van rajta, de 033.002 -nél ne legyen régebbi. Több mint valószínű, hogy friss szoft. van rajta, de sosem lehet tudni...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Omni
aktív tag
Köszönöm mindenkinek. Akkor a következő feladat a nokia messaging-től való megszabadulás lesz.
szerk: Ha nagyon nem fog menni, akkor visszaviszem a Nokia-hoz, hogy írtsák le róla... emiatt nem fogok idegeskedni
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Ott is kettő van!
Figyeld csak meg, ha szemből megnézed a telefont, neked is kettő világít! Legfeljebb ha nagyon alulról (a telefon allja felől) nézed, akkor egynek láthatod. Sőt, ha jól benzéle oda és forgatod kicsit a telot, látszik, hogy ott 1 fényforrás van, ami fölött középen van valami (gondolom az az áttetsző műanyag, ami szét szokta vinni a fényt). Pont a rés alatt. E miatt úgy látszik, mintha két csík világítana.
Ezt csak a Te kedvedért körmöltem le. Semmi értelme gyébként ezzel foglalkozni. Ez ilyen. Mindegyik, mindenkinek!Egy dologra hívnám fel a figyelmedet, Old Rockert idézve: Nagyon vigyázz ezzel a telefonnal, mert qrva jó!
Ja mégegy:
Könnyen lehet, hogy a Nokia Messaging néhány ideg rostodba fog kerülni! Sőt, lehet, hogy e miatt még hard resetelni is kell majd! Előre leszögezném: Ezekért nem a telefon a hibás![ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Lacopapi
addikt
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #13725 üzenetére
LOL! Hombre, erre még csak válaszolok neked... Ne menj pszichológusnak... A közlési kényszerről, meg a "közönségemről" annyit: vannak műsoraim, amik több, mint 2 milla potenciális nézőhöz jutnak el. Itt néhány tízen kergetjük egymást... Még a legolvasottabb blogomat is kétezer egynéhányszázan olvasták el. Akkor miről is beszélsz, szerencsétlen? Csak, a tévés műfajban - magam szoktam tanítani a média szakosoknak - az a jó kérdés, ami legfeljebb 8 sec és ki lehet vágni... A megnyilvánulásom tehát maximum grafomán; igény arra, hogy azért írásban se felejtsek el fogalmazni. Ami miatt pedig már vagy harmadszorra jelentem be, írjon ide, akinek 2 anyja volt, azt pont az olyan szellemi puritánok váltották ki, mint te, hombre. Mentalitásod címere: Off, ez kérem szaktopik, igen nem, egybites az agyi kapacitásom, mert egy komplementer pár neuron ázik a liquorkamrában ott, ahol másnak a nagyagy szokott lenni...(/OFF)
Symbio: már vége.[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-Maci-
addikt
Szia! Gratulálok!
1.) Nálam nem halványabb egyik gomb sem a másiknál. Szóval az nálad szépséghiba lesz. Lehet, hogy össze függ azzal, hogy csak egy csík világít a home gomb alatt? Ezt látalanban nehéz megítélni és nehéz erre tanácsot adni.
2.) Szerintem tök jó az a kliens. Legalábbis nekem beválik, igaz nekem a kutya se ír!
"Miután regisztráltam..."
Hát barátom, ezt elb@sztad! Sajnos ezzel most beregisztráltad magadat a pokol leg mélyebb bugyrába! Ettől a Nokia Messaging-től meg kell szabadulni! Aztán ha úgy gondolod, vedd meg a Profi Mail című kiváló email kliens programot. (A részletekért keress vissza, vagy keresd Old Rockert!)
-
Symbio
senior tag
Nem lehetne ezt a magasröptű eszmecserét valahol máshol intézni?
(esetleg kard vagy pisztoly párbaj?) -
Omni
aktív tag
Sziasztok.
Beléptem én is az E52 klubba. Egy fekete készüléket vettem, gyárliag független 2 év garanciával, autós tartóval (made in Finland). Sajnos nem tudom mikor gyárthatták, az akkumulátoron 2010 05 17-es dátum szerepel, szóval elég friss lehet.
Eddig meg vagyok elégedve, szép és gyors, nincs fagyás, nem lötyög az előlap és szerintem tök jól navigál - viszont van két apróság ami kicsit zavar:
1, A felvevő gomb háttérvilágítása kicsit halványabb, mint a beszélgetés megszakitására szolgáló gombé. Ez másnál is így van? Egyébként a home gomb alatt nekem csak egy csík fénylik.
2, Az e-mail kliens egy katasztrófa, nagyon nem tetszik. Miért nem lehetett meghagyni azt, ami az E61i-n volt. Tudom, pénz beszél...
Miután regisztráltam, kaptam egy levelet a Nokiától, hogy a szolgáltatás csak 30 napig ingyenes. Kérdem én, hogy a 30 nap letelte után honnan szedik a pénzt? Hogyan lehet megszüntetni a szolgáltatást? Van valami ingyenes levelezőprogram, ami jól használható?A fentiektől eltekintve egy remek készülék.
[ Szerkesztve ]
-
YAS-dude
őstag
válasz old rocker #13716 üzenetére
Ez hányadik búcsúleveled? A közléskényszer úgyis visszahúz, itt a közönséged.
-
-Maci-
addikt
Teemu!
A kezdet kezdetén volt némi szórás. Volt pár hibás példány, amiért nagy volt a köz felháborodás. Pont a legnagyobb "balhé" közepén vettem meg én az enyémet, Old Rocker bíztatására. Ennek csaknem egy éve. Oké, hogy az újabb szoftverrel gyorsabb lett a telo és jobb lett a hangminőség, de nekem soha semmi bajom nem volt vele. Én asszem még 56-ért vettem, 2 év trés hűséggel. 47-ért most vennék még egyet! Asszem viszont lassan leveszik a kínálatból, úgyhogy gyorsan dönts!
A múltkor osztottam az észt a 3 napos visszavásárlásról. Tévedtem, de Csab2 kolléga volt olyan rendes és kijavított!
Ha boltban veszed meg, nincs 3 napos indoklás nélküli csere (csak ha baja van). Viszont ha neten veszed meg, már más a téma. Mivel nem tudod megnézni a telot vásárlás előtt, így 8 napig indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Esetedben ha neten rendeled meg, ingyen házhoz szállítják, akkor amikor akarod és még netes kedvezményt is kapsz! Na meg a 8 nap....
47K-ért ezek után nem kérdés, ha tetszik a telo!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Rehno!
Én helyedben letörölnék minden felesleges programot, csinálnék egy biztonsági mentést a teloról PC Sutie-tal majd tolnék egy hard resetet!
A PC Sutie-tal ki tudod választani vissza pakolásnál, hogy mit rakjon vissza és mit ne! Javaslom, hogy a "telefonmemória felhasználó file-jai"-t ne tedd vissza. (ha van köztük fontos dolog, mentsd ki külön).
Egyébként nekem még egyetlen egyszer sem fagyott le a telo a lassan 1 év alatt. (buzi Nokia! ) Az elmúlt 1-2 hétben lassabbnak éreztem egy kicsit a megszokottnál. Aztán hétvégén elvégeztem az előbb leírt műveletet. Kb fél órámba tellett a kedvenc honlapok meg minden sz@r visszaállításával együtt. Az óta majd szét szakítja a képernyőt!Rokk.:
Ha most egy önjelölt "főnök" miatt itt hagysz minket, megtalálom hol laksz, kifgyielem mikor mész a 80x120-asba és akkor foglak hívogatni. Mindíg! Sőt, be költöztetem hozzád Joe bácsit, E52-vel a kezében!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Alex91
félisten
válasz Lacopapi #13720 üzenetére
Más..rocker,sajnálom,hogy azokat nézed,akik kötözködni jönnek ide....lennénk itt azért páran még...
Szerintem nem kotozkodni jon ide a tobbseg, csak erdeklodni... Az mas kerdes, hogy van, aki ezert letorkolja oket.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
old rocker
veterán
öreg, csak csendesen kérdezem: ennyire sürgős volt frissíteni? Ezerszer leírtam, hogy ez a készülék (is) rázza a lábát esetenként még bizonyos legális programoktól is... Én - lásd lejjebb - már vagy kétszer felraktam, majd letöröltem azt a best progit. Időnként bulinak tünt, ha bekapcsolom, hangosan felolvassa manchesteri magyar tájszólásban olt, mindig volt valami bug a telefonnal, fagyizott. Csak felraktam rá harmadszor is, kíváncsiságból. Mindenféle bugok jöttek elő, az 5800-n is. Tegnap este aztán befagyott a gémél fiókba. Újraindít, program letöröl - azóta minden újra rendben.
Lacopapi: sajna, yasdude a lelke mindennek... rend, fegyelem, pontosság. Mint Bodó tekintetes uram a Krúdy novellában, a kandallónál kigyulladt prémes mentéjében... Amikor már az üléselnök elvesztette a hidegvérét - ég a mentéje, tekintetes uram! - Bodó uram ízes deáksággal reccsent vissza: maradjunk a tárgynál, tekintetes uraim!
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Joe bácsi #13717 üzenetére
...te viszont ennél mélyebbre aligha süllyedhetsz,hiszen csak olvasol,de nem értelmezed...a kolléga saját maga frissített és így járt..szép tőle,hogy közölte.Te valószínűleg elhallgattad volna-járjon más is így.Szégyenteljes magatartás.
Más..rocker,sajnálom,hogy azokat nézed,akik kötözködni jönnek ide....lennénk itt azért páran még...
-
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #13712 üzenetére
neked, pendejo, tképpen semmi. De, ha nem vetted volna észre -a következő hozzászólásodra reagálva - nem éppen a "hivatalos" munkaidőben reagáltam, avagy írtam azta választ, ami meg úgy bántja a szemecskédet. Gondolom, nem nagyon ismered azt a jelenséget, amikor valamilyen erős szellemi munkában elfáradva kikapcsolódásként valami egész más témába veted bele magad pár percre. Amit írtam a magam stílusában - ami ugye összeegyeztethetetlen a te egybites gondolkodásmódoddal - igen - nem - relevánsan összefügg a telefonnal, csak te hiányában vagy az absztrakciónak. Ugyanis konkrét példákkal azt óhajtottam alátámasztani, mennyire hülye gondolkodásmód honosult meg pont ebben a topikban: egyszer lefagyott a telefon, ergo fostalicska. Miközben mindenre rá lehet mondani, milyen véletlen körülmények is közrejátszhatnak... Leírom, mert lesz@rom, te egy eeePC-ről vagy 6230i-ről olvasod és ínhüvelygyulladásod lesz a sok scrollozástól: A Musza Dag negyven napja c. regény utolsó fejezetének címe így szól: A bennünk és fölöttünk élő ismeretlenek. És ezzel nem valami misztikus, istenhitbeli f@szságra gondolok. De úgy tűnik, valamiféle rendszer mégis van abban, hogy az olyan balfékeknek a legsz@rabb a telefonja, aki kezdettől fogva úgy áll hozzá, megvakul a házikós billentyű alól a szeme világát kisütő ledtől, micsoda gagyi... meg lötyög, nyiszog stb. Valahol itt kezdődött, olvasd vissza. Annyiszor leírtam, az E52 csak elméletben egy kiváló konstrukció - egy-két dolgától eltekintve - csak a hirtelen piacra dobási kényszer következtében a megvalósításba jócskán csúsztak hibák. Innen kezdve vagy egy f@sza készüléket fogott ki, vagy egy nagyon rosszat. Csak képtelen vagy felfogni, hogy egy ember, aki már végig fikázta az összes topikot - neki fos volt az E51, az N95, a 6220C, de legfőképpen az E52 - meghatározta azt, hogy más topikokban is azt írták: nagyon sz@har telefon az E52, qrva sok rosszat írnak róla. Ennek következtében hetenként idevetődik valaki, aki leírja, tanácsot kér, megvegye-e ezt a telefont, mert annyi rosszat olvasott róla. Téged az én irodalmibb sítusom irritál, engem meg ez az egy éve menő, sokszor gyermekded kontinuitás, megvegyem-e, mert azt olvastam, hullámzik a képernyő, ingadozik a térerő, elhalkul, állandóan lefagy, nem jó a navigáció stb. Sokszor kiderült, hogy a hibák (khm...) mögött olyan dolgok állnak, hogy megvette a telefont és tulajdonképp még arra se nagyon vette a fáradtságot, hogy megnézze, mit lehet csinálni a kikapcsoló gombbal. Tisztára olyan, mint a hülyegyerek a vonaton, aaaanya, mijazott? Az, kisfiam, tehéncsorda.... Hoooool? Érdekes módon annak a versenyzőnek a faszakodása nem bántja a szemed, akinek én mobiltelefont nem, legfeljebb csattogós szárnyú tologatós falepkét adnék a kezébe, na, elég profin van összeszerelve? Az sem irritál, hogy a topik mindenütt sz@r, de legsz@rabb az E52-es jellege miatt állandóan ezekkel a gyergyóságokkal jönnek, amihez nagyon vissza sem kell lapozni, mert minden oldalon van belőle; természetesen mindig csak a pro akad a szemecskéjükbe, a kontra már nem. Vannak itt olyan emberek, akiknek szintén nem vált be, le tudták írni kultúráltan és nem agonizáltak rajta úgy, mint Azucéna a Trubadúr c. opera Máglya-áriájában.
Még egy példát: tegnap este beléptem a gmail fiókomba és totál elsötétült a képernyő, majd újra indult a telefon... Letöröltem róla az általam gyanúsnak tartott, pár napja újra feltelepített BestFsmessager c. programot, azóta ismét semmi bajom a telefonnal. Idegbeteg hangadónk már itt örjöngött volna, hogy micsoda fostalicska ez a telefon... vagyi úgy viselkednek néha egyen-ketten, mint akik még életükben nem kezeltek pécét, vagy az nem fagyott volna le váratlan helyzetekben.
Összegezve: én befejeztem - örömödre - a topik használatát, mert kevesebb konstruktív javaslatot lehet olvasni, és több gyerekes nyavajgást, ill. az erre adott választ. Azt is unom, hogy mindig akad valaki, aki engem utasít rendre, miközben fel sem merül benne, hogy egy-egy novellám reakció valamire. Behaviorizmus, pendejó, semmi más. Na, szórakoztassátok egymást tovább a hol lehet bekapcsolni, tényleg igaz az, hogy nyiszorog, ha megnyomom a kilencest? jellegű kérdésekkel.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
YAS-dude
őstag
válasz old rocker #13699 üzenetére
Fiacskám, ha munka van, akkor arra figyelj és ne a fórumon éld ki a közléskényszered, akkor majd talán nem lesz ennyi problémád a koncentrációval.
-
-Maci-
addikt
válasz YAS-dude #13712 üzenetére
Ne veszekedjünk!
Nem akarok kötekedni és senkinek a pártját fogni. Rokker öreg mókus már az E52 felhasználók körében. Megszámlálhatatlan mennyiségű hasznos tanáccsal látott el minket. Irdadtlan sok baromságra is válaszolt már ("hol kell bekapcsolni a telefont?" jellegű kérdések). Az hogy néha hosszabb offos eszmefuttatásba bocsájtkozik néhányunknak színesebbé teszi a fórumot, arról nem is beszélve, hogy egyes írásaival akaratlanul is új ötleteket ad a teloval kapcsolatban...
Nem részletezem!
A lényeg, hogy ha nem tetszik nem kötelező olvasni a topikot. Vagy az Ő hozzászólásait.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
YAS-dude
őstag
válasz old rocker #13699 üzenetére
Azt áruld már el nekem, mi a f*sz közünk van nekünk a te munkádhoz, családodhoz, egészségügyi problémáidhoz, zenei érdeklődésedhez az okostelefonok/e52 topikban? Senki más nem fárasztja itt a népet a magánéletével, csak te. Gondolj azokra is, akik telefonról olvassák a topikot és hasznos információkra kiváncsiak. A többi meg mehet a blogodba.
-
zzola
titán
Fszomat, ez meghalt, megint szerviz...
-
izomhod
őstag
sziasztok!
e51es, de biztosan tudtok segíteni (ezt a topikot többen nézik)
lemerült a telóm, feltettem tölteni.
egy óra múlva próbáltam bekapcsolni, de nem ment. a balfelső fehér lámpa felvillan, kicsit rezeg is a teló, de semmi. megy bele az áram, mert amikor bedugom, szürke lesz a képernyő. áram alatt is próbáltam bekapcsolni, de semmi.
(egyszer ha levettem a töltőről, halvány nokia feliratot láttam a képernyőn)tipp, hogy mi lehet vele?
ja kivettem és vissza is tettem az akksit.
köszi
-
zzola
titán
Letölthető --> [Innen]
DP Information:
---------------------------------------
DP Name: 051.018_EUROPE
DP Filename: rm469_CareDP_7.0_051.018_EUROPE
DP Type: Care
DP Version: 7.0 MAJOR
Description: 051.018_EUROPEDP Content: