- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Athos07 #5484 üzenetére
A kristály tokkal nincs tapasztalatom, egyszer használtam K800i-hez, de rövid ideig. Még meg is van a tok
. Gondolom, ha jól van összerakva az adott tok akkor egész biztosan ér valamit.
Ami nem porosodik? HTC-k nekem egyik sem porosodott pedig volt jópár (S310, TyTn, MTeoR). Egyébként a kinyitható telók nem porosodnak annyira, természetesen itt is van kivétel, de az átlag ezt mutatja.
Qru: Mindegyik keret festett.
-
asadasad22
őstag
válasz
Athos07 #5454 üzenetére
az utóbbi még nem zavarna, mert egy mozdulattal le lehetne törölni, de sajnos a kijelző és védőplexi között is elkezdett keményen gyűlni, egyre idegesítőbb. 2-3 hónapig egy porszem nem ment be oda aztán megjelent pár, azóta pedig csak gyűlik és gyűlik, gyönyörűen látni akkor is ezeket a porszemeket, amikor világít a kijelző.. valamit majd teszek az ügyben, mert ez így kezd tűrhetetlen állapottá fajulni.
-
blueMerle
veterán
válasz
Athos07 #5442 üzenetére
E71-es vendégeskedett nálam 1 hétig de nem voltunk jó barátok. Most egy 6220-as Nokiát nyúzok (teszt), még mielött kézbe fogtam azt hittem ez kell nekem, de katasztrofális az anyagminöség. Egyébként nagyon durva teló, ha lenne benne wifi, és fém lenne, talán meglenne a tökéletes telefon. Per pillanat nekem ehhez a "tökéletes telefon" ideálhoz az E51 áll a legközelebb ezért is vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest