- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
válasz
Nikodémusz #5166 üzenetére
Ez esetleg?
-
Totis
aktív tag
válasz
Nikodémusz #5164 üzenetére
Szia!
Én WDTV esetén futottam hasonló problémába. Ott csak a Youtube API2-est támogatta a Live. A Youtube átállt API3-ra. Lehet ez lehet a gond.
Milyen app-ról használtad?Üdv.:
Totis -
Caldera
senior tag
válasz
Nikodémusz #5123 üzenetére
Majd tegyél fel egy linket a feltöltött dolgoktól.
-
Nikodémusz
csendes tag
válasz
Nikodémusz #5104 üzenetére
"Megoldódott" a probléma.
Hivatalos Nokia márkaszervíz szerint (is) kuka a készülék,gyakorlatoztak rajta egy hetet.
Harmadik C7-est szerintem már nem veszek,nálam sajnos csúnyán leszerepelt ez a típus.
Aki esetleg még tudja használni alkatrésznek vagy bármire,az keressen bátran!
Van még hozzá mindenféle tokom meg autós vackom is... -
quailstorm
félisten
válasz
Nikodémusz #5104 üzenetére
Szerintem ez megdölglött. Hardveresen. Egy phoenixes reflashen kívül nem tudsz mit tenni.
Felválhatott egy láb a BGA tokozásból, navigálás alatt nagy a hőtermelés. -
Xantomas
őstag
válasz
Nikodémusz #5092 üzenetére
A C7-ben két dolog szokott megdögleni beázáskor:
- Az érintőpanel digitalizere zárlatos lesz, és a telefon letiltja magát. -> kösd le, próbált úgy bekapcsolni.
- A szuperkapacitás, ami az RTC-t látja el, szintén zárlatba megy, nem tud elindulni a telefon. -> Leforrasztod, de ide szervíz kell, vagy megfelelő szerszámok, és tapasztalat. Szervizesnek 5 perces meló, ha bedöglött másik 5 perc feltenni egy újat, de anélkül is elmegy, csak aksi kivételkor elfelejti a beállított időt, és dátumot.Ahova vitted inkább csak nem akartak vele foglalkozni.
Ha pesti vagy, ide add be. Nem tudom ki a szervizesük, vagy hova hordják, de ügyesek, eddig kb mindent visszahoztak a halálból. (Fortuna GSM) [link]
Mod: jah, hogy beázott, és nem csináltál vele semmit... akkor kuka
Beázáskor minimum, hogy aksit kiszedni, és jó messze eldobni, ha lehet olyan helyre, ami nehezen gyullad, és a telefont deszt vízben kimosni, megszárítani, és napokig hagyni pihenni, vagy szervízbe vinni. Sokszor az aksi kivétele sem segít, mert egy kis tokozott gombelem is van a telefonban, ami ugyanúgy feszültséggel látja el a telefon RTC-jét.
Olyankor bizony az alkatrészek lábai, a nyák, szépen elkezdenek rohadni, és nemes egyszerűséggel eltűnnek. -
Totis
aktív tag
válasz
Nikodémusz #5099 üzenetére
Még jó, hogy megúsztad.
volt adnroid-os telefonom de nekem nem jött be. Elég egy android-os tablet. -
Totis
aktív tag
válasz
Nikodémusz #5097 üzenetére
Akkor max vagy oda ajándékozod valakinek, vagy eladod alkatrésznek.
Ha eladod, akkor dobj majd nekem is egy árajánlatot...hátha.
Egyébként sajnálom a dolgot. Szerintem az egyik legszebb telefon (volt).
-
Totis
aktív tag
válasz
Nikodémusz #5092 üzenetére
Szia!
Esetleg szétszedni, kiszárítani és az érintkezőket érintkező tisztító spray-el átmosni. Bár lehet, hogy ennyi idő elteltével sajnos semmit nem fog érni.
Üdv.:
Totis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest