- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkiceg
csendes tag
válasz
TommyX_ #5162 üzenetére
Mindenben felülmúlta a 701 a c7-est nálam, nem is kicsit.
Egy két dolog kivételével.
A kijelző jobb és élesebb meg fényesebb mint a c7 amoledje, de mintha néhány szín pl piros zöld kék nem lenne olyan élénk, és a fekete se olyan mély fekete időnként mint amit eddig megszoktam és foltosnak is látom néha a fekete hátteret.
Ja, és szerintem a c7 egy kicsivel szebb külsőre, mármint maga a telefonkészülék
Ezt a pár apróságot leszámítva nagyon elégedett vagyok -
tkiceg
csendes tag
válasz
TommyX_ #5160 üzenetére
Köszönöm, nekem azt írja mindig ha új hsz-t akarok írni, hogy várjak türelemmel míg válaszol valaki, és nem írhatok addig újat
Sziasztok!Arra lennék kíváncsi, hogy akik használtak c7 illetve 701 nokiát, milyen különbségeket vettek észre?
A kijelző érdekel nagyon, mert nekem az amoled nagyon bejött például..
Valamint a rendszersebesség, több progi egyszerre futtatása, akku ido, általános stabilitás stb.
(Van pl egy quasar nevű zenelejátszó progim, ez nagyon durván megakasztotta a c7-et, néha se kép se hang, meg normál esetben is elég nehezen kezelte)
Nokia 808 volt a kiszemeltem, de drágának találom (200 font itt a legalja, uk) ennyit nem adok érte, a kamerája ellenére sem
Szóval ezért a 701 mellett döntöttem, (elég nehéz volt beszerezni) az erősebb hardver miatt előrelépést várok minden téren.
Delight cfw-t használtam és fogok is, majd ha megérkezik a telefon, azt pakolom rá.
Vagy tud valaki jobbat?
Tehát úgy nagyjából mire számíthatok? -
ledger
tag
válasz
TommyX_ #5137 üzenetére
És működik újból...
Dj Tommy : Köszönöm a segítséget a barátnőm nevében is.
Így még akkor nem írjuk le teljesen ezt a Finn csodát.(ami már félig meddig amerikai)
Meg kell hagyni nem volt szép húzás ez tőlük... nokia oldalon erről nem találtam semmit.
Kíváncsi leszek erre az operás piactérre... -
DunaTisza
újonc
válasz
TommyX_ #5024 üzenetére
Igen, újraindítottam a PC-t, teljes kikapcsolás, áramtalanítás is meg volt, a C7-es kikapcsolása is meg volt, de másik gépen még nem próbáltam, ez lesz akkor a következő.
Egyébként a C7-ben a Beállítások > Kapcsolatok > USB > Nokia Suite, Alapértelmezett > ez van beállítva, és a telefon jelzi is a csatlakoztatást (kiírja: USB csatlakoztatva Nokia Suite) , de a PC semmit nem talál.
Az "Új eszköz hozzáadásá" -nál csak keres, forog véget nem érően.Talán egy másik géppel megoldás lesz.
-
DunaTisza
újonc
válasz
TommyX_ #5022 üzenetére
Ez igen! ÓRIÁSI az nbu-s progi!
Nagyon köszönöm!!!
Vajon miért nem tudja ezt alapból a Nokia Suite?
Ez hasznos lesz, már a több napi szenvedést se sajnálom.
Azt viszont igen, hogy csak egy tavalyi biztonsági mentést tudtam átnézni, mert ma a 4 db USB port egyike sem ismeri/találja a telefont. Tegnap - a kérdésem megírása előtt - valamit elállíthattam, de fogalmam sincs, mi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpársportok
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest