- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
spurika
senior tag
Inkább örülj neki
Én régen sokat káromkodtam e miatt hogy nem töltött valamelyik készülék usb-n keresztűl.Amúgy a legfontosabb célja az volna hogy ha a notebook-on keresztül netezel,hogy a készüléket használod modemként ne keljen azt is külön tölteni.Okos dolog az hidd el. -
spurika
senior tag
Ha folyamatosan nyomva tartod akkor beszéd felismerő hívás indítást lehet kezdeményezni,ha adtál meg ilyet vagy rendeltél hozzá valakihez.
Nokia 700,500 és egyéb társainál pedig alaphelyzetben mivel azoknál nincs ilyen gomb,a zöld gomb hosszan lenyomásával lehet ugyanezt a funkciót elérni. -
spurika
senior tag
válasz
karldergroße #3675 üzenetére
Igen.Lehet szerkeszteni de felesleges mert egy frissítés után újra vissza áll ha jól tudom.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3650 üzenetére
Mit is szeretnél pontosan végre hajtani?
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3633 üzenetére
telefonról egyből netre?vagy pc hez?My Nokia ott meg leled
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3629 üzenetére
Na kérlek szépen az van amit tegnap én magamtól is ki találtam.
Febr.7.én kapták meg a Nokiától,a teszt csoport tesztelik és a héten vagy jövőhét elején van kint.Belerakják a tidididí induló szoftot és egyéb semmirevó dolgaikat és jön.
2 hét szokott lenni azért is írtam neked tegnap,de konkrétumot még nem tudnak. -
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3629 üzenetére
Amit nem tudok pontosan soha nem írom ki.Tájékoztató jellegű adat de talán péntekig meg van.Holnap délelőtt ki írom ha leszel.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3618 üzenetére
Végülis ha szereted és gond nélkűl üzemel,már pedig len úgy szokott akkor hagyd.Viszont a térkép frissítések is később csak bellével fognak tökéletesen működni.Ezt is ma tudtam meg.
-
spurika
senior tag
válasz
dewil666 #3613 üzenetére
Csináld meg mindenképpen mert a leendő frissítések nem lesznek kompatibilisek majd a készülékkel.2-3 hét múlva ismét kisebb fokú frissítés érkezik a Belle készülékekre.Valamint gondolj azon később meg jelenő alkalmazásokra amik majd idővel lehet hogy el sem indulnak az Annával.
-
-
spurika
senior tag
válasz
Grafy12 #3600 üzenetére
Igen nekem is feltünt hogy nem annyira szomjas a 700.De mivel Belle vel vettem nincs hozzá hasonlatom.Lehet ki próbálom Annával is.
Jó csak egy tréfa volt,viszont az tény hogy az elmúlt évben rengeteg kritika érte az okos telefonokat a fogyasztással kapcsolatban.Nem is csoda hogy oda figyeltek rá nagyon a fiuk. -
spurika
senior tag
válasz
Dhampir #3575 üzenetére
Nekem volt van mind 3,nagyon szeretem a C7 et azért nem adtam el inkább a nevelt lányom kapta meg mikor meg vettem az E7 est.Így legalább családban maradt.Nállam az E7 vittte a prímet.Nem kezelhetőségre vagy másra gondolok,hanem arra a brutális megjelenésre amikor szét csúsztatod.Sok száj tátva marad.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3558 üzenetére
Előfordúl néha az emberrel hogy félre olvas,illetve ért valamit.
Szerintem ez pillanatnyi iged állapot kérdése és Ricardooo barátunk mint hogy írta is szivesen földhöz vágta volna akkor a készüléket ha nem vette volna sok jó magyar forintért.
Tehát éppen annyira volt boldog mint akinek a zsebébe szartak -
spurika
senior tag
válasz
karldergroße #3555 üzenetére
Nagyon szivesen
Ki fogom én is próbálni áthatóbban.nem volt még igazán időm rá mert tele vagyok rossz ps2 el de megnézem.
-
spurika
senior tag
válasz
karldergroße #3539 üzenetére
Itt nézd meg,ha nincs akkor sehól.
-
-
spurika
senior tag
Jó hogy le töltetted velem ezt a Bounce Boin játékot,mert a nevelt lányom rend szerint úgy el szokott picsázni hogy csak úgy füstölök.Mindíg a C7 győzedelmeskedik a 700 felett.
Mondjuk nehéz is mert nagyobb a kijelző.Kár hogy nincs már meg az E7 mert azzal tuti rendbe raknám a leányzót. -
spurika
senior tag
válasz
Tybee21 #3527 üzenetére
Az E52 es széria óta nem nagyon volt Nokia Hangszoró probléma.Azokból is csak az első darab volt ilyen.Akkor szokott ilyen jellegű dolog előfordulni esetenként ha pofára esett a készülék.Természetesen változik az iemei szám.Ezt csak szét szedve tudnám neked megmondani hogy kapott e másik deszkát vagy sem.
-
-
spurika
senior tag
válasz
oceanearth #3511 üzenetére
A készülék nem halott működik,csak a magyarosítás ami gyárilag soha nem volt rajta az veszett el.
-
spurika
senior tag
válasz
Ricardooo #3509 üzenetére
Sajnos te is bele szaladtál egy külföldi készülékbe.Volt már sok ilyen gond a héten,és úgy érzem lesz is még egy pár.Irtam már több topicban hogy otthon házilag nincs mit tenni sajnos.Ha EU garancia van a telón és találsz egy korrekt szervízt akkor rá nyomják neked ingyen.Ha még se 5000 ft akkor sajna.Mondanám hogy dobd el hozzám de messze vagy.
Vagy már veled is beszéltem privátban.
-
spurika
senior tag
válasz
greskosanko #3504 üzenetére
Igazán nincs,nagyon szivesen.
-
spurika
senior tag
válasz
greskosanko #3502 üzenetére
Nem szabad hogy gond legyen vele.Az elmúlt napokban rengeteg privátot kaptam.Bevallom őszintén találkoztam olyan dolgokkal amihez nekem is értelmező kézi szótár kellett.Természetesen frissítési problémák.A legnyagyobb vicc a dologban hogy ezek a gondok szolgáltatói készülékeknél léptek fel leggyakrabban és nem a független telóknál.Vonja le mindenki a következtetéseket ahogy gondolja.
-
spurika
senior tag
válasz
greskosanko #3500 üzenetére
Hard reset nem árt majd előte,ha újra neki állsz.Mentsd le gépre az üzeneteket.Majd vissza rakod az után.Ne keljen már a frissítő szoftvernek azzal is görcsölnie.
-
spurika
senior tag
válasz
greskosanko #3498 üzenetére
Csak a fontosakat hagyd meg.Lehet hogy van közte olyan multimédiás vagy egyéb lom ami nem tetszik neki.Vagy valamelyik szerelmetes már neki is sok
-
spurika
senior tag
válasz
greskosanko #3496 üzenetére
Csak kiabálj ha nem
-
spurika
senior tag
válasz
greskosanko #3492 üzenetére
Akkor kapcsold ki a tűzfalad egy kis időre,valamint inaktiválad a vírusírtódat is a telepítés idejére.Ha ezek meg vannak kezd előrről az egészet.
-
spurika
senior tag
válasz
greskosanko #3489 üzenetére
melyik suite van fent?3.3.86 os sute alatt nem is fogja meg csinálni
-
spurika
senior tag
válasz
greskosanko #3487 üzenetére
magyar a készülék?milyen függő?
-
spurika
senior tag
Na beszéltem a spanomal aki hivatalos berkek alatt dolgozik.Húzd újra a Bellét és próbáld ki,ha így sem megy akkor pedig Box.De nem árulta el a rohadék hogy mi lehet a baj.Pedig tudja.Nem baj jön majd hozzám poker partyra megborítom egy kis hegyljai borral meg jó házi pálinkával és dalolni fog mint a pacsirta.
-
spurika
senior tag
-
spurika
senior tag
Mint említettem neked,most én is azt használok.Ezzel a dologgal én még nem találkoztam és per pillanat nem is értem.Lehet hogy az lesz a legjobb ha elviszed és Box-ban nyomják rá a Bell-ét mégis.De ettől függetlenűl roppant módon érdekel a probléma annyira hogy be is izzítom a Phoneixet és utána nézek.Írd már le a jelenséget pontosan.
-
spurika
senior tag
válasz
Ricardooo #3436 üzenetére
Hiába írom le,kell a szoftver is hozzá.Az meg egyenlőre nincs a sarki fűszersnél sem.Ha nem jó kezekbe adod akkor nem leszel beljebb mert akkor is el kell majd vinned a képviselethez ha a macher elront valamit a felhúzás közben.
Folyt: arról nem is beszélve hogy akkor legközelebbi frisítésnél nem kell várnod az idióta szolgáltatókra,elsők között kapod a frissítést.Én tudom 2 gyári független készülékem is van.
-
spurika
senior tag
válasz
Ricardooo #3434 üzenetére
Nokia márkabolt 5 ezer forint egyszer ráteszik a magyart és utánna így is marad minden frissítésnél.Vagy ha van valaki aki megcsinálja neked most,de ha nem megfelelő akkor a következő Belle frissítésnél újra vissza ugrik.Mondanám hogy hozd el de látom pesti vagy,amúgy szivesen meg csinálnám neked se ingyen se pénzért.Otthon te ezt nem tudod meg csinálni.
-
spurika
senior tag
válasz
dave_gahan #3420 üzenetére
Nem is veled kapcsolatban írtam,isten ments.
-
spurika
senior tag
Tapasztalatból beszélek hidd el.Nem első alkalommal fordult már elő nállam hogy össze keverte a filozófiát a viziló fiával.Meg lehet próbálni áthelyezni csak ahoz a telepítési bállításoknat annak idején úgy kellett volna meg adni.Sokat szívtam már vele hogy 1 telóra 3 névjegyzéket húzott.
Kivéve ha a phoneixel csinálod.De szerintem azzal meg nem szeretne a kolléga gyakorlatozni és nem is ajánlom annak aki nem ismeri. -
spurika
senior tag
válasz
dave_gahan #3410 üzenetére
Semmiképpen nem ajánlott ugyanazon a gépen meg csinálni a 2 telót.Mentsd az egyik készülék adatait elösszőr,csináld meg a frissítést az ovi suiton keresztül ezután pedig a másikat úgy hogy törlöd a programot illetve a mentési mappát is a dokumetumokból ha nem szedné le véletlen.Ezután újra telepíted a suitot és kezded előrről,én ezt ajánlanám.A készüléken lévő névjegyzéket a telefonkönyvben lévő ovi syncronizálással is csináljátok meg ha be vagytok regisztrálva.Az még egy dupla biztonságot jelent.
-
spurika
senior tag
válasz
dave_gahan #3407 üzenetére
Upsz dupla lett
-
spurika
senior tag
válasz
dave_gahan #3407 üzenetére
Fel kell hívni a Nokia vonalt.Úgy tudom hogy ők tudnak generálni key-t a kifizetett alkalmazásokért.Elég sok program jegyzi a készülék imei számát és autómatikusan vissza lehet rakni.Mondjuk elég vegyes felvágott a tapasztalat ez ügyben.
A párod készülékére már egyből a Belle fog kerülni átugordva az Annuskát. -
spurika
senior tag
válasz
dave_gahan #3404 üzenetére
Minden féleképpen a nagy részét újra kell raknod.Hiába hagyod meg őket.Nagy a valószínűsége hogy a felhúzás után nem fognak megfelelően működni.Tegnap csináltam 1 E7 est,aminek a gazdája rajta hagyta a régi alkalmazásokat.Olyan problémák jelentek meg rajta mint a flipp nem megfelelő működése,valamint alkalmazások rossz visszapofázó indítási kényszerítései.Ajánlott mindenképpen HR.Arról nem is beszélve hogy nagyon sok helyen le írják hogy csak szűz Annára telepítsd a Belle-t.2 órát játszottam a készülékkel mire megfelelő állapotba hoztam.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3399 üzenetére
Csak azt nem értem ha bezárta a romániai gyárat akkor minek kell innen is elbocsájtani az embereket.Ők is át akarnak állni a kínai munkaerőre vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged