- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Részletesen a telepítés: [Smartnews]. De aki nem ért hozzá, vagyis képtelen volt rákeresni akárcsak erre, annak nem ajánlom a dolgot. Ha menet közben bármilyen okból megszakad (például áramszünet, ha asztali gépről megy a dolog), könnyen előfordulhat, hogy papírnehezék lesz a telefonból (bár sok esetben még így is életre lehet kelteni a telefont, de ez már kicsit bonyolultabb).
-
Egy darabig én is gondolkodtam ezen, és persze az 5800-n. De aztán nem ez lett. mindenesetre így már használható. Én azt nem értem, a Nokia miért akkora tróger, hogy ezt egy frissítéssel nem tudta volna megcsinálni, hogy az első tapis telefonjuk használható legyen valamennyire. Bár a Symbian még mindig nem ide való, egyszerűen a rendszer gombokra lett tervezve, és rettentően látszik rajta. Továbbá ami nekem még mindig nagyon zavaró: ha elfordítod a telót, a jobb oldalon a kijelző tetemes részét elfoglalja a felesleges négy "gomb", amiből sokszor csak kettő aktív (menüben például), fényképezőgépnél ugyanez a helyzet. Vicces, hogy a kereső felét kitakarja ez a tök felesleges pár "gomb".
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged