Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fidel_Castro

csendes tag

Én csak ámulok és bámulok ezen a sz--on... egy kis magyarázat, maradt a régi touch ami nem egy hűde nagy valami ráadásul nagyon hamar beadja a kulcsot saját tapasztalat: 3 hónapos korában touch csere gariban majd 3 hét múlva megint és 2 hónap múlva megint ... hát ha ez is ilyen akkor evvel nem nagyon fognak sikert aratni , második gondom a készülékkel a mikrofont valahova a 7es gomb környékére került ha jobb kézben tartod a telefont pont le is takarod a kezeddel azt a pici lyukat :) ha balkezes vagy akkor talán fogod tudni használni. Tudásban semmivel nem tud többet ha csak meg nem említjük a 30fps es videó rögzitést persze csak vga felbontásban hasonló 5mp-es kamerák már simán vesznek fel 720p-ben. 1Ghz es processor... de minek semmi extra tudás ami kihasználná de tényleg! Még 1 apró külömbség a régi 30mb tárhely 140mb-ig dagadt, ez valami hatalmas teljesítmény 11 hónap távlatában mert ennyi idő telt el a sima c3-01 és a gold edition között!! Szerintem bukásra van itélve de ez az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák