- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fidel_Castro
csendes tag
Én csak ámulok és bámulok ezen a sz--on... egy kis magyarázat, maradt a régi touch ami nem egy hűde nagy valami ráadásul nagyon hamar beadja a kulcsot saját tapasztalat: 3 hónapos korában touch csere gariban majd 3 hét múlva megint és 2 hónap múlva megint ... hát ha ez is ilyen akkor evvel nem nagyon fognak sikert aratni , második gondom a készülékkel a mikrofont valahova a 7es gomb környékére került ha jobb kézben tartod a telefont pont le is takarod a kezeddel azt a pici lyukat
ha balkezes vagy akkor talán fogod tudni használni. Tudásban semmivel nem tud többet ha csak meg nem említjük a 30fps es videó rögzitést persze csak vga felbontásban hasonló 5mp-es kamerák már simán vesznek fel 720p-ben. 1Ghz es processor... de minek semmi extra tudás ami kihasználná de tényleg! Még 1 apró külömbség a régi 30mb tárhely 140mb-ig dagadt, ez valami hatalmas teljesítmény 11 hónap távlatában mert ennyi idő telt el a sima c3-01 és a gold edition között!! Szerintem bukásra van itélve de ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest