- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calcutta
csendes tag
Szóval az előbb említettek közül mi a legoptimálisabb?
Szigorúan hagyományos értelembe vett telefonálás és sms-ezés a cél, de ne legyen gagyi készülék. -
sagesz93
addikt
válasz
fateless #197 üzenetére
Szeretem Győrt
Igazából semmi rossz nem történt, inkább én írtam le hülyén.
Bementünk, mondtuk hogy előfizetésbe telót akarunk venni, mondta oks, hoz egy párat(még szólni se volt időm, hogy mi az elképzelés olyan gyorsan elfutott a tag), aztán mikor visszajött, mutatóba meglestük hogy miket hozott, majd benyögtük, hogy lg ks360 vagy nokia c3 kell
viszont a nokia márkaboltban még mindig nincs se c3, se hozzá cucc, szóval fail. -
sagesz93
addikt
válasz
Calcutta #194 üzenetére
fogalmam nincs, csak a vodában is azt ajánlották egy másik alternatívaként(meg a w595-t, kp500-at), a c3-at ki se hozta a csávó, csak akkor mikor szóltam neki
l700 már elég régi konstrukció, igaz a ve66 se valami új, viszont ez a c3-as eléggé az. /és prepaid-be olcsóbb/mod: itt több a szakértelem: [link]
-
sagesz93
addikt
válasz
Dare2Live #189 üzenetére
Az a baj hogy ez sem volt mindig így
Valami nagyon beállítottam, + felment az 5. opera, és azóta mindenhol automatán felmegy
De a voda is elcseszett valamit szerintem /pl. ovi áruház-nál ez a csomagkapcsolt átvitel/, remélem egy szoft. frissítés megoldja a gondokat.
A telefon többi részével meg nincs probléma /szerintem/, hozza amit hoznia kell ennyiért. -
Hát ennyi volt...Tegnap 5 percenként újraindult;visszavittem 72 órás cseregariba,mivel nem tudtak helyette adni másikat,visszaadták a pénzt! Azt hiszem,h jobb is...nekem túl macerás volt a wifi + a QWERTY sem jött be annyira.
-
Forestjo
senior tag
A kérdésemre valaki tud válaszolni, kérem szépen, légy szí...!
-
sagesz93
addikt
ovi suite fel.
jar leszed, dupla katt rá(közben a teló legyen csatlakoztatva a suite-ban, és társítani kell a suite-al, de nekem alapesetben is azzal van), bejön a suite és írja hogy felakarom-e tenni a fájlt. Ott ok, felteszi, kiírja megvan, és meg is található az alkalmazások - extrák - gyűjtemény résznél.
Valahogy így.
Az ebuddy is felmászik a wifire.
Karma: ezekhez a szinkronizálós dolgokhoz nem nagyon értek -
Forestjo
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, hogy mennyire szabható testre. Olyan finomságok érdekelnének, mint a Ctrl+valamely billentyű kombináció, gyorsbillentyűknek, vagy valami hasonkó. Azt gondolom tudja - mint minden Nokia - hogy a funkciógombok és a navi is programozható, de ezen felül? A két fix gomb rövid/hosszú nyomásra különböznek, vagy csak a "telefonkönyv" és az "üzenetek"-re van kitalálva?
Mennyire nyúltak bele a Vodánál, vagy a T-nél a menübe?
Ilyen gyakorlatias kérdéseim lennének, előre is köszi a válaszokat! -
sagesz93
addikt
ebuddy messenger is megy
-
sagesz93
addikt
Na, valahogy ráraktam az opera 5-t, és auto. csatlakozott a wifire
-
Egy keresztkérdés: S40-ben be lehet már állítani Google szinkronizálást (SyncML-lel vagy Exchange-dzsel) a telefonon, vagy még mindig csak szolgáltatóval lehet beállíttatni (WAP Push)? Elég kritikus probléma ahhoz, hogy emiatt skippeljem a telefont.
Csak a névjegyek kellenének egyébként, azért lenne elég már a SyncML is.
-
sagesz93
addikt
A közösségeknél is a wifi-t akarja használni?
Megnéztem a telefonban található amolyan "első lépések" dolgot, ott úgy van, hogy elindítja a böngészőt, majd bejön hogy mit akarok használni /mobilnet - wifi/.. én itt ilyet sehonnan se tudok előhozni.
Ha le akarom tölteni telefonról az opera mini 5-t, akkor is bejön hogy fizessek elő csomag alapú átvitelre...
Ez így fail egy kicsit.Ugye tényleg nincs amolyan "fájlkezelő" a telefonban? Ezt eléggé hiányolom, gondolom java program van erre a célra, majd keresek.
-
sagesz93
addikt
válasz
Gergőke88 #167 üzenetére
Ezt olvasgattam én is tegnap.
Szerintem a voda bütykölte meg a dolgot, de ezért kéne egy független tulaj, jó lenne tudni hogy neki is van-e gondja.nokia boltban még ilyen telefont nem is láttak, vagyis itt győrben csodával nézték mikor bementünk tokot keresni a telóhoz(persze az se volt.)
-
Gergőke88
addikt
válasz
sagesz93 #166 üzenetére
Ahogy olvasom a vodafonos forumot nem csak nekünk van problémánk.
[link]
Nekem sajnos most mennem kell dolgozni, ha esetleg valakinek van ideje felhívhatná a vodafonet, hogy akkor most mi a helyzet....
Mert így gyakorlatilag használhatatlan a wifi....
Gondolom egy Nokia boltban meg elhajtanak.
Így elszúrni a szoftvert... Vagy a vodafone nyúlt bele a szoftverbe... -
-
Gergőke88
addikt
válasz
sagesz93 #164 üzenetére
Az enyém vodás.
Akkor viszont verhetjük az asztalt a vodánál...
Mert így használhatatlan a wlan funkció tulajdonképpen.
Nekem elsősorban az emailek miatt szükséges a wifi, ill. a facebook, twitter frissítés miatt.
Jó lenne ezt megoldani. Kíváncsi lennék hogy a T-s készülékekkel is van a probléma.
Kiváncsi leszek a mobilarénás tesztre. Egyébként ezért az árért nagyon megéri véleményem szerint. Masszív kis készülék. -
Gergőke88
addikt
válasz
sagesz93 #162 üzenetére
Akkor eddig mindhármunknál jelentkezett ez a probléma...
Én eddig nem tudtam beállítani, hogy a benne lévő közösségek alkalmazás a wifit használja...
az email se akar wifit használni... egyből a hibaüzenet jön ki..
Érdekes az biztos... Ha esetleg rájöttök mi a probléma jelezzétek majd. Én is probálkozok addig. -
sagesz93
addikt
navégre...
összevissza állítottam mindent, és most megy wifivel, G-t sehol se látok... -
sagesz93
addikt
-
Beleraktam a párom előfizus sim-jét,és nekem is előjött a wifis probléma
wifi csatlakozik,és mindenáron gprs-en akar netezni...ilyen nincs -
-
sagesz93
addikt
Na viszont el akadtam.
Hogy a rákba tudom azt elérni, hogy a wifi-t használja nethez? Sehol se találok ilyen opciót, mindenhol alapból bejön a G.... -
sagesz93
addikt
Uhh, a skullcandy fülesemmel elég szépen szól a teló(pulse-omat megeszi reggelire)
Első benyomások: jó. -
sagesz93
addikt
Mutteromnak épp egy órája vettünk egyet a vodában(győr).
Mi vettünk ilyet itt először
Még nem bütyköltem meg, így külsőre nem rossz a telefon.
azért az szégyen, hogy bementünk a nokia márkaboltba, és ott is csodával fogadták a telefont, még nem láttak ilyen, tartozék hozzá(tok kéne) nuku.
mod: hát én a qwerty gombsort csak körömmel tudom "irányítani", de mutternak jó lesz. -
spammer
veterán
Hello
Engem az érdekelne, hogy a gmail simán megy-e, minden gond nélkül? Gondolom böngészőből gmailezni nem egy élmény, ezért kell rá gmail alkalmazás vagy a telefon levelező rendszerén kell beállítani.. Meg lehet neki adni, hogy időnként automatikusan csekkolja a leveleket? Több mail fiókot kezel?
MSN/Live messenger fiók használható wifin minden gond nékül?
Facebook alkalmazás van-e rá, vagy csak a m.facebook.com -on megy a dolog?
Illetve ha megkérlek, tudsz majd néhány fotót feldobni róla? Mert hiába a sok promo kép, az nem olyan, mint egy rendes "élő fotó"
szerk: ja és 1-2 kamerával készült képnek is örülne a többség szerintem, tudom, hogy írtad, hogy téged nem érdekel, de ha van időd, lehetne 1-2 kép, csak hogy tudjuk, milyen minőségű a kamera
Köszi előre is!
-
Na,akkor kb 1 napos használat utáni gyors tapasztalatok:
PDF-et sajna nem kezeli!
Billentyűzet: Nekem nagyon rossz,és szokatlan gépelni rajta...( lehet,h ez lesz az 1. számú oka,h gyorsan megválok tőle )
Ékezetes betűket viszonylag egyszerű használni.
Telefonáláskor szvsz kiváló a hang.
Naptár:átlagos S40-es.
WI-FI probléma mentesen csatlakozik,és nem szakad+ a kapcsolat.
Multimédia hozza az átlagot;zenelejátszó azért kicsit gyengébb,mint egy walkman mobil,de tűrhető.
Film: konvertálás után hibátlan.
Java: 2mb-os alkalmazásokkal simán elbír.
Kamera: nem próbáltam,mert nem tud +hatni...
Egyelőre ennyi.
Nemsokára megyünk nyaralni;a wi-fi-re szükségem van,azután meg lehet,h találkoztok vele a hardveraprón...vagy nem.Jaaa,még az akku: 24 órás intenzív használat után sem merült le 60%-ról.
-
Bosco
csendes tag
Vajon a nagytestvér, a Nokia E5 (E5-00) mikor jelenik meg, és melyik szolgáltatónál?
Nekem az kellene nagyon-nagyon. Mennyi lesz majd vajon? -
PierNight
aktív tag
nekem is nagyon bejön ez a telefon, pont teló vásárlás előtt állok (ha minden igaz jövő hónapban veszek) és ez nem is drága (főleg előfizuval) jelenleg ezt választanám de majd meglátjuk mi lesz 1 hónap múlva a kínálatban
most ez az "új" s40 miben különbözik a többitől? nem igazán volt még nokiám és nem találtam róla anyagot
jah és akkor ezen ingyen megy a navigáció is talán?
-
törölt tag
Igen, Szegeden is a Nokiások nem vágják, hogy mikor jön.
Függetlenre kerestem rá tegnap este, nincs, egyszerűen nincs sehol.
A vodánál és a t-nél is hiába szerepel az árlistán, csak bizonyos üzletekben kapható. Ráadásul webshop-on, vagy online shop-on keresztül sem lehet rendelni. -
kowip
csendes tag
papi77!
Mindenütt látom, de sehol sem kapható!mármint gsm boltban!
arany-fehér színben szeretnék!
köszi -
válasz
#21559296 #116 üzenetére
Symbian, ami számomra nem feltétlenül előny (a másik telőm nyílt oprendszeres emellett), mert nem ad semmi olyat, amire szükségem van, ha a C3 tud szerkeszteni is doksit akár Ovi-s szoftvervásárlás után.
Azért az S40-nél sincs annyira megkötve a kezem. Ha nem akarok naponta újabb ostobaságot letölteni, akkor nem ér semmit. Korábban írtam, mi kell nekem, ahhoz ne mfeltétlenül kell symbian.HSDPA nincs, csak 3G, ami kevesebb, mint duplája az EDGE-nek (pannonon használnám, azt várom)
-
válasz
silentkiller #111 üzenetére
Igaz, de az E5 nem tetszik túlzottan, az E72 pedig még mindig igencsak drága. Nekem nem kell a kamera, a GPS. Erre mondhatod, hogy akkor ott az E63, és teljesen igazad van, csak még mindig 20k-val több az, mint ez. Ennyibe csak nem kerül a doku-szerkesztő.
-
silentkiller
senior tag
válasz
fateless #110 üzenetére
Jó-jó, igaz
tény, hogy nagyon strapabíró volt, bár az élesnek tűnő sarkok miatt egy idő után úgy nézett ki, mint a ThinkPad T-m fedele, de fényévekkel jobban bírta, mint bármelyik telefon hátlapja.
Azért nem rossz ez a fém dolog a C3-on, csak egy okos tok kell hozzá és sokáig jó lesz.
Szerintem az i780 közelébe inkább az E5-öt (kiváncsian várom) és az E72-őt lehet pozícionálni.
-
válasz
silentkiller #109 üzenetére
Látod, ez van
Neked is volt I780-ad, tudod, hogy mennyire nincs nyoma a használatnak, mivel az a puha műanyag van a hátán, ami szinte mindent kibír.
-
Gergőke88
addikt
válasz
lindermen #101 üzenetére
Hát most egyelőre ugy állók vele hogy az opera megy rajta wifin keresztül, viszont a beépített közösségek, illetve email nem akar rajta menni, nem kérdez rá hogy wifin akarom e használni, hanem kidob egy hibaüzenetet....
Remélem ez is megoldodik majd. Egyébként masszív kis készülék. 26000 ft volt kártyásan, 2gb memóriakártyával. Ennyit nagyon megér, csak az a fránya wifis dolog oldodna meg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest