- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is rengeteg kérdésem van
Documentum kezelő van benne?
Ha nincs, Oviban található akár fizetős is?
Mennyire könnyű gépelni rajta?
Ékezetes betűk beírása mennyire egyszerű?
Naptár funkció kielégítő? Értem ez alatt, hogy ha a teljes napi teendőimet ezen szervezem, azt bírja? Jól emlékeztet?
Jegyzet funkció milyen benne?
E-mail szinkronizáció mennyire állítható be vele? Pl óránként csekkoljon?
Telefonáláskor milyen a hang?
Mennyire egyszerű a névjegyek kezelése?
Csoprotos sms küldés könnyű vele? Tehát ne mkell sokat vacakolni több név hozzáadásával?Tudom, hogy sok a kérdés, de számomra ezek határozzák meg a telefont, hogy mennyire használható. Ha esetleg volt korábban WM telefonod és azzal össze tudod vetni, akkor azt megköszönném. Bátor vagyok, WM készüléket akarok lecserélni ilyenre
Persze ne mazt várom, hogy minden kérdésre válaszolj azonnal, csak ha valamelyikre választ kapsz, akkor kérlek, írd meg!
Köszönöm.A zenei rész, illetve kamera, filmnézés nem túlzottan kérdéses számomra...
-
Gergőke88
addikt
válasz
#21559296 #97 üzenetére
Sziasztok!
Én is vásároltam egyet a vodafonnál.
Europarki vodafone boltban a kék színű van raktáron.
Viszont vmi gubanc van az enyémmel, mert sehogy se akar felkapcsolodni a netre wifin keresztül...
Magára a hálozatra felcsatlakozik, de utana a böngésző vmiért nem látja a netet...
Nem tudom mi lehet vele.
A beállításokat mind átnéztem de semmi...
Maga a telefon egyébként szerintem nagyon masszív, fém hátlap, szép a képernyő is. -
-
törölt tag
Anyámat ráuszítottam a helyi vodára. Úgyis ráér...
Csak nehogy nekem C5-öt hozzon véletlenül...meroly: szerintem kizárt, hogy fém lenne a hátlap.
-
Ide is leírom,h sikerült beszereznem egy vodafone-ost!
Majd leírom a tapasztalataimat. -
törölt tag
Hát, helyi üzletekben még mindig nincs, én meg nem szívesen utazgatok érte 100 km-eket...
De akkor a francért teszik fel az árlistára idő előtt!? Legalább rendelni lehetne a vodánál belőle, de nem, azt sem lehet...
UPDATE: a kártyás csomaggal történő megrendelés a t-nél is kilőve...
-
Látod, én vénebb vagyok nálad, mégis ez a qwerty az, ami megragad.
...és akármilyen jó is az i780, meg hiába van benne 624MHz-es proci, ha jó a sebessége ennek, akkor lecserélném rá, mert már unom a WM döcögését. Az elmúlt 4 évben megelégeltem a sebességet, vagyis a hiányát. -
meroly
veterán
-
Tom5
addikt
De most komolyan, ez tetszik nektek? Szerintem rémesen ronda...
-
meroly
veterán
Srácok, a hátlapja ennek is fém, vagy már kérdeztem?
Ennyire nem vagyok jó angolból:
Free of PVC, free of nickel on the product surface, free of brominated & chlorinated compounds and free of antimony trioxide as defined in Nokia Substance List -
meroly
veterán
-
törölt tag
Képlopó programot tud valaki egyébként nem symbianos mobilra? Tehát olyat, ami ezen is működik/működne.
Egyébként én vagyok színvak, vagy ez a szürkének látszó ez tényleg kék?
-
törölt tag
Nos, én is rákérdeztem 3 helyen (Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét) az elmúlt 2 napban, hogy valóban kapható-e? Választ kitalálta fateless: "Nokia C3? Az milyen?" Na mondom, köszi... Holnap még bepróbálkozom, mivel azt mondták, talán csütörtökön jön a készlettel?!
Ha megjött és el bírtam hozni az üzletből, akkor írok egy címlapos tesztet. Csak lenne már végre nálam, ennyit még sosem futkostam telefon után.
Egyébként kékes változat, vagy az arany-fehér a szebb? Csak mert nekem mindkettő tetszik, bár az utóbbi kicsit nőies.
-
Én még várok egy kicsit, hátha egy hónap múlva már 30k-ért osztogatják valós garanciával.
Nem vagyok egy nokia fan, de mióta ingyenes a navi náluk, azóta feleségemnek lett egy 5230, nekem egy 5800. Most már csak az i780-at kellene lecserélnem egy készülékre, erre a célra pedig tökéletesen megfelelne ez a modell. Akkor elég lenne egy töltő, egy headset a kocsiba. Maga a kánaán a korábbi állapotok után.
-
Bemész a Vodához, lecsapsz az asztalra 26.000 szépen csengő magyar aranytallért, mire bambán néznek rád, hogy miért nem hoztál egy húszezrest, egy ötezrest meg egy ezrest
Ezek után kéred, hogy adjanak neked egy Nokia C3-at, amire ők megint bambán bámulnak, hogy "ammegmi" sajna gyakran nem ismerik a készülékeket
Miután találsz egy értelmes eladót, közli veled ,hogy sajnos ők még nem kaptak a készülékből.
A hatodik ilyen üzlet után végre ráakadsz egy helyre, ahova érkezett a készletből, persze bugyirózsaszín.
Tovább keresel, majd kétszáz km-rel odébb találsz megfelelő készüléket. Felkészültél, most már papírpénzt viszel, megveszed a készüléket, majd bejelented, hogy szeretnéd hivatalosan függetlenítetni. A válasz: bamba nézés.
Hivatkozol az ÁSZF-re, mely a következőt mondja:
2.4. Készülék hálózati korlátozásának feloldása:
Ha az Elıfizetı készüléke hálózati korlátozásának feloldását kéri, a feloldás csak az Elıfizetı által aláírt „Nyilatkozat akciós készülékvásárláshoz” (Hőségnyilatkozat) nyomtatványban vállalt feltételes kedvezmények idıarányos visszafizetése után lehetséges. Ha az Elıfizetı az általa az elıfizetıi szerzıdés fenntartására vállalt idıszak (hőségidıszak) alatt kéri készüléke hálózati korlátozásának feloldását, akkor a feltételes kedvezmények Hőségnyilatkozatban részletezettek szerinti díjak visszafizetésén felül a hálózati korlátozás feloldásának díját is megfizeti. Ha az Elıfizetı az általa vállalt hőségidıszak leteltét követıen kéri készüléke hálózati korlátozásának feloldását, akkor csak a hálózati korlátozás feloldásának díját szükséges megfizetnie.
A hálózati korlátozás feloldásának díja: 9375 Ft.
A készülék hálózati korlátozásának feloldását az ügyfélszolgálati irodákban lehet kérni. A készülék hálózati korlátozásának feloldását az Elıfizetı hajtja végre, miután a hálózati korlátozás feloldásához szükséges kódot a Szolgáltató postai úton – levélben – eljutatta részére. A Szolgáltató vállalja, hogy a hálózati korlátozás feloldásához szükséges kódot tartalmazó levelet az "A" fejezet 2. pontja és a "B" fejezet 2. pontja szerint befizetett díjaknak a Szolgáltató könyvelési rendszerében történı rögzítésétıl számított 5 munkanapon belül postára adja, az Elıfizetı a kód ismeretében végezheti el a kikódolást. Kivételt képez ez alól a Connect Card és a CSI 400 Desktop GSM: Connect Card esetén a készülék hálózati korlátozásának feloldását a Vodafone hajtja végre, míg a CSI 400 Desktop GSM esetén a gyártó, mindkét esetben 30 munkanapos határidın belül.Ezek után pedig remélhetőleg örülsz az új készülékednek
-
lindermen
senior tag
Sziasztok! az egyik gsm-es oldalon már egy ideje 34990-ért előrendelhető. Garit nem néztem...
-
Tartok tőle, hogy min 10k-val több lesz a független (nem számítva a zugGSM 6 hónapos "érvényesítsd, ha tudod" garanciával eladott készülékeit)
Ha nem egy hónapja vettem volna egy Vodás készüléket, nem is zavarna, de most inkább a Pannonos telefont cserélném le, mivel azon írok többet.
-
meroly
veterán
Hm... elég gyorsan ideért és a kártyásan 26k egész jó ár!
-
tome0001
senior tag
most írtam a nokia magyarországnak, hogy mikor jelenik meg a c3, ezt a választ kaptam:
Tisztelt Uram!
Sajnálattal arról szeretnénk tájékoztatni, hogy még nem rendelkezünk pontos információval mikor lesz elérhető Magyarországon a C3 típusú Nokia. Előzetes adatok szerint valmikor szeptemberre tehető a C3 típusú készülék megjelenése. Legyen szíves időről időre megnézni a Nokia honlapját további tájékoztatásért. Köszönjük a szíves megértését.Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult.
egyébként külföldön sem kapható még én úgy tudom, csak előrendelhető. A vodafone azt írta válaszként, hogy júliusban már valszeg kapható lesz náluk.
-
No, megint egy kis infó a készülékről.
Elvileg 18-ától jelenik meg a kinti piacon függetlenül. Remélem, akkor már nálunk is színre lép.
Sajnos az Euró árfolyamának változása miatt most már nem 30k a várható ár, hanem mai középárfolyammal számolva 32k (ajánlott nettó kiskerárból számolva), az angol árat kalkulálva pedig 38k.
(Én a kettő közé várom a hazai árat...) -
trallilalli
csendes tag
Kíváncsi vagyok hogy nálunk is annyiért árulják-e mint külföldön... bár nem hinném...
-
mate317
tag
Ez a telefon egyszerűen túl csajos. Ráadásul a fiatalok körében most az érintős telefonok a sláger.
Tehát nagy siker biztos nem lesz, de ettől még nem kell leírni. -
Titan44
tag
Siker borítékolva, amint leesik huszonvalahány ezerre.
Tepsifont mindenkinek! -
(An)Dante
őstag
Nokia Press: "The Nokia C3 is expected to be available in the second quarter of 2010 in a variety of appealing colors, including golden white, slate grey and hot pink."
Több színben lesz, de nem mindegyik lesz elérhető mindenütt.
-
törölt tag
határozottan tetszik ez a c széria!
-
Airnold
tag
A cikkben három színvariánst említenek, a videóban meg van vagy hat. Mostakkor melyik az igaz?
-
adidas4death
aktív tag
Tényleg egész normálisan néz ki, és árához képest elégsokat tud
már csak reménykedni tudok benne hogy ennyi marad az ára mert barátosnémnak már most kell -
madstunt
addikt
tuti lesz szolgáltatónál és akkor nem is 30-40 lesz
-
GALARDO
addikt
Pofás!
-
Peterson_
addikt
hümm...
Második telefonnak jól jönne qwerty és a wifi miatt.
Ha csak ezeket akarnám kihasználni, valószínűleg nem zavarna hogy oktalan s40's szegény -
Ricardo
titán
Nagyon pofás. Jó ötlet egy olcsóbb telefon qwerty-vel, és Wlan-nal.
-
máyköl
veterán
A címből idézek: " Nokia C3-00: QWERTY és WLAN 30.000 forint alatt"
A tesztből idézek: "azaz hazai áfával számolva bruttó 30.000 forintért lesz elérhető"Tehát nincs alatta, annyi.
Egyébként bejövős a telefon.
De van a tesztben egy elírás! Leghátul az "elérhető" szó! -
rudymester
senior tag
Ha tényleg ennyi lesz, akkor jó vétel, bár nem tudom mekkora potenciál van az ilyen stílusú qwertykben az érintős telók ellen. Twitter és sms bajnokoknak jó választás lehet.
-
RandomGosu
senior tag
e63 kistesója
teccik ez a forma kiváncsi leszek én is az "eredeti" árára.
-
64b0r
aktív tag
SMS-gyárosoknak igazi musthave. Ez eléggé átgondolt konstrukciónak néz ki. Mondjuk már épp ideje volt egy ilyennel nokiáéknak is előállni, hiába, no, egy nagy cég úgy fordul rá a célra mint egy tankerhajó.
-
amanoba
őstag
ha az ára igaz, vinni fogják, mint a cukrot..de csak mert nokia.
-
taltos
senior tag
Kísértetiesen E52 és E55 vonal, de azok jelenleg 60-70 000 Ft környékén mozognak.
-
EczkE
veterán
A C3 nagy kellemes külsőt és egész elfogadható árat kapott. Csak itthon lesz drága.
-
Fuksza
tag
nekem nem nagyon tetszik ez a c3
-
Ilyen áron jó kis telefon lehet, de mint többen is írták már, szerintem várjuk meg azt a megjelenést, hogy mennyi lesz az annyi..
-
Anulu79
addikt
Bár nekem sosem tetszettek ezek a fektetett kijelzős telefonok, de ennyiért tényleg nem lesz drága. De a boltok úgyis rápakolnak még egy kicsit.
-
rep3at
őstag
Ennek így már van értelme, kis hazánkban ilyen induló áron nagy sikerre számíthat.
-
Dare2Live
félisten
"Éppen, hogy ez a telefon, jó telefonálni (!), szöveges kommunikációt folytatni (sms, msn, stb). zenét hallgatni. "
ezen felűl azért alapból ott van rajta a mini amivel elég jól lehet netelni is. és a BB féle qwerty sms/mail írásra nagyon pöpec.
ez így ugye 90euro ~24.000Ft + áfa = 30.000Ft. elég jó.
akinek meg kevés ott a C6/E5 S60al persze drágábban. De az átlag igényeknek ez a 30.000Fts C3 is megfelel.
-
gerilee
aktív tag
Feketében jól néz ki, az "arany" még egész vállalható, de az az pink... Az retinagyilkos...
-
Samus
addikt
Kíváncsian várom a C6-ot. Ha 50k-ért kellettnék, sikeres lenne, de tuti legalább kétszer ennyi lesz...
-
nem rossz, ha jól nyit akkor megfontolom a megvételét
-
Kedveskéim! Az a rózsaszín...
Nem okos telefon---->nálam kilőve...
-
VD
őstag
Nem csalódtam a finnekben, megint megmutatták, hogy tudnak még telefont gyártani.
-
SZ4B
tag
Corby TXT-vel ellentétben ezt még el lehet adni a nevével, bár nem tűnik annyira gagyinak, mint a Samsung
-
tjb007
nagyúr
Csábító de az S40 miatt nálam kiesik.
Inkább megvárom az E5 -öt vagy a C6 -ot. -
meroly
veterán
S40 és qwerty, nagyon jó!
Végre talán alternatíva lehet nekem is -
Jadro
veterán
Határozottan nem rossz. Kicsit vadak a színek, de öreg vagyok, biztos azért tűnik így.
Mellesleg én sem hiszem a 30 ezres nyitó árban.
-
kaller1
veterán
Nem rossz, de a nyitó ára itthon közelebb lesz a 40-hez, mint a 30-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Flint 2 OFF topik
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest