Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Múkszik és friss. Én csak küldtem amit kértek. Igaz késve.
Asha 302 (Nokia 3020)
Note: the device is marketed as "Nokia 3020" in China.
Existing device hardware versions: RM-813 ("global") & RM-884 (Latin Americas)
Supported end-user update method: Nokia Suite and FOTA.
see all reported issues for this device: Nokia Developer bugs for Asha 302Change log of Nokia Asha 302 15.15 firmware release:
Available to France only.
General performance improvements.Change log of Nokia Asha 302 15.09 firmware release:
Updated versions of Twitter & Facebook applications. Available via Nokia Suite.
Updated versions of Email & Chat applications. Available via Nokia Suite.
General performance improvements.Change log of Nokia Asha 302 14.92 firmware release:
Improvements to the network roaming
Manual operator selection enabled
Fix for video playback/pause functionality
General performance & usability improvementsChange log of Nokia Asha 302 14.78 firmware release:
A warning is now given when the volume is too loud
Improvements for the device memory management
Improvements for the device WLAN connectivity
General performance & usability improvementsChange log of Nokia Asha 302 14.53 firmware release:
New version of the web browser
Usability improvements
Performance improvements
Nokia Asha 302 14.26 firmware release:This was the sales start SW for the device on most regions.
-
Csirkejozsi
tag
Köszönöm. És meg tudod mondani, hogy ezt hogyan lehet beállítani? A Közösségi Hálók alkalmazás képes rá, hogy automatikusan jelezzen, vagy le kell tölteni hozzá valamit? És az azonnal az ténylegesen mennyire azonnal? Bocsánat a sok kérdésért, de azért akármennyire meguntam az Androidot, azt nagyon szerettem benne, hogy a push-nak köszönhetően minden e-mail és fb üzenet esetén pittyent a készülék, és rögtön tudtam válaszolni.
Illetve a Viber üzenetekkel is megoldható, vagy arra már nem képes? Tudom hogy nem okostelóról van szó, ezért vagyok ennyire szkeptikus. -
uhu20
tag
Kösz!
Utánaolvastam és van, ahol azt írják, hogy a ez akkor működik, ha az adat másik végén a Microsoft Exchange Server Active Sync áll és ráadásul csak 1 címet lehet így beállítani. Más helyeken ezt nem írták.
Szóval, a kérdésem, hogy egyszerű mezei userként itthonról be tudom úgy állítani ezt a nokiás push dolgot, mint az itthoni laptopomon az Outlookot, amely 3 fiók emailjeit töltögeti le nekem?
-
uhu20
tag
Na és a Nokia-kliens mekkora adatforgalmat generál, csak azért, mert van? Azaz nem beleszámolva az email letöltéseket. Csak azt, hogy rendszeres időközönként kapcsolódik a gmail, freemail, stb oldalakhoz.
Azért kérdezem, mert gondolkodom, hogy hány MB-os csomagra lenne szükségem.
Bocs a láma kérdésért, eddig mindent laptoppal intéztem.
-
.Szaki.
addikt
Én anno a telefonomhoz ilyen tokot vettem. Nagyon elegáns és szép is volt, de 1 évig bírta, utána a mágnes miatt elengedett a varrás. Nem tudom kompatibilis-e a 302-essel, de ezen az oldalon nagyon sok féle tok van, szerintem itt tudsz találni megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S40 platformra építkező Asha sorozat legújabb tagjával a Nokia ugyanazokra lő, akikre eddig is: a vékonyabb pénztárcával rendelkezőkre.
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- ASUS routerek
- Apple MacBook
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest