- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Mr.Silkó #202 üzenetére
Ez szemléletbeli különbség, én akkor kiakadtam már ezen, amikor 1-2 kínai elkezdte, hogy tárhelyfüggő a memória mérete, majd még régiófüggő is lett a dolog, az meg hab a tortán, hogy más soc is van azonos készülékekben (lásd samu), de ott nagyjából hasonló a teljesítmény, de az ASUS már egyértelműen erősebb vassal szereli máshol a készülékeit. Már (SAJNOS!) nincs olyan, hogy S8, vagy Nokia 8, vagy xy pontos specifikációja, mert annyi variáns létezik. Így viszont szerintem jobb így, hogy a maximum van felül, alul meg szépen részletezve. Sokkal logikusabb mindenhol a maximumot mutatni, mint kibogarászni, hogy melyik a legelterjedtebb és mindegyiknél azt feltüntetni, aztán van ahol gyengébb, van ahol erősebb verziót kap a user. De ahogy mondtam ez szemléletbeli különbség, neked utóbbi tetszene jobban, nekem meg ez a rendszer. De a vita abból indult ki, hogy nem megbízható a gsmarena, mert 6GB ramot ír, ami viszont nem igaz (hogy nem megbízható). mellesleg a te szisztémád alapján folyamatosan figyeljék melyik modell mennyire elterjedt, mert a Nokia 8 kapcsán pont most volt hír, hogy a finnek után a németeknél is megjelentek a 6gb ramos készülékek. Majd valaki követi a (nem hivatalos) eladási mutatókat, és ha többségben lesz a 6gb, akkor átírja a fenti specifikációt... Nem, jobb ez a rendszer hidd el, csak ismerni kell és tudni kell használni.
203: jóval szerényebb is az árazása mint mondjuk egy samsungnak, de még a sony hasonló kategóriás készülékeinél is olcsóbb.
-
joey04
titán
válasz
Mr.Silkó #174 üzenetére
nem értitek akkor a rendszert. a felső sávban minden készüléknél a maximum elérhető legerősebb specifikáció van feltüntetve, a lenti részen pedig részleteiben. teljesen jó így.
btw természetesen akadhatnak hibák az oldalon, de máshol is van bőven, így az "ennyit a gsmarena hitelességéről" kijelentést kicsit túlzónak tartom. szerintem nincs még egy ilyen jól összerakott adatbázis mint nekik, szűrőkkel, összehasonlításokkal, stb.
-
Rebellion.!
csendes újonc
válasz
Mr.Silkó #172 üzenetére
Gsmarena oldalon szó szerint ez van írva:
Internal 128 GB, 6 GB RAM or 64 GB, 4 GB RAM
Mielőtt állítunk valamit nézzünk utána. 😎
Btw: Nyugat Európában hivatalosan kapható a 128GB-s változat is. Nálunk még egyik sincs. Lehet lesz az is. Úgyhogy szerintem teljesen korrekt mert a világ 99% -n ahol elérhető a Nokia 8 ott a 128 GB változat is elérhető. Nem csak 1-2 országban mint az említett Samsung példa. Ergo hol a ferdítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest