Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
No, közben "megjelent", beelőzve a nokiát
-
Ricardo
titán
válasz
Coyote2000 #41 üzenetére
Ez majd kiderül. Nem egy telefon topicja indult úgy hogy ez tuti kamu aztán mégsem lett az.
-
Coyote2000
őstag
most akkor kamu a telcsi vagy nem?
-
meroly
veterán
Upsz, a nagy testvér közbelépett....
-
Misi1979
őstag
Igen, ezt tudom, de azért ne feledjük, az emberek azért (is) vesznek luxustelefont, hogy (tok nélkül) kirakhassák az asztalra, hogy leessen a másik álla. Ezen szerintem fölösleges vitatkozni, vagy elismeri az ember, vagy nem
S ha a telefon megsínyli az fenti tevékenységet, az gáz. Nekem egy luxustelefon ne mikrokarcolódjon már attól, hogy egy asztalon pihen.
S hogy ezt hogyan oldják meg? Nem érdekel
-
Ricardo
titán
Ez így elsőre nagyon jól hangzik. Végre egy olyan "luxustelo" ami tudása nem az alap telefonokéval van egy szinten.
-
törölt tag
Vajon hanyas az Erdős száma annak aki kitalálta a márkanevet
?
Komolyra fordítva, nem lennék meglepve h vmi teljesen mást jelentene, mittomén vmi finn földrajzi név, vagy ilyesmi, de azért hátha. -
AMD ehog
aktív tag
Erdos? Ez a név szerintem magyar eredetű.
-
-
Womb
senior tag
Mestermű.
-
plus44
veterán
Okos, luxus teló? Bejövős.
-
vicsege
csendes tag
Nálam is ez az első 8800, ami bejön! Túl szép, hogy igaz legyen!
-
<NewL>
addikt
meseszép
ezért szeretem a Nokiát
-
brumesz
aktív tag
8800 sorozatból az első ami tetszik. de ez nagyon
-
kbencee
aktív tag
gyönyörű lett. Ha a külső alapján vennék telefont, biztos ezt választanám.
-
vally
csendes tag
A videó kamu. Nem hozza a Nokia videók kép és zenevilágát, a felépítése, stílusa sem Nokia.
-
AMD Power
titán
Szép lett. És végre okos is.
-
Enjoy
addikt
Nagyon komolyan néz ki
Csak nem nekem való, mert utálom, ha egy készülék ujjlenyomatos és ez valószínűleg olyan lesz. meg az ilyen polir cuccokon a hajszálkarcok is eléggé gyorsan jelentkeznek...
-
Misi1979
őstag
Értem, nos, akkor fel kell gyorsan találni az (ultrahangos?) öntisztító készülékházat. Sőt, továbbgondolva, mosogatáskor is használhatná az ember, rendkívüli zsíroldó hatása miatt, beszáradt foltok? Ugyanmár.
Nokia, a számlaszámomat pü-ben megadom
Komolyra fordítva a szót, én kompromisszumot tudnék kötni, ne legyen ujjlenyomat-biztos a készülék, ellenben ne karcolódjon az a fránya fém! 1 nap, 1 hét, 1 év zsebben hordás után se..
-
Magnum_
nagyúr
nagyon szép
-
bope87
aktív tag
Csinos darab
Nekem ilyenem soha nem lesz, de attól még tetszik
-
Misi1979
őstag
Én meg már várom a Gold verziókat
Szegény sirocco-m még nem érzi a vesztét.. de hamarosan fogja
az árával kapcsolatban, ha az ember egy új, hasonló tudású nokiát venne, úgy 80-100e Ft-ot kell kicsengetnie, nos, erre jön még a presztízs, ami alsó hangon 200e lesz.. így lesz ebből 300e Ft-os készülék.
-
geri|
aktív tag
remekbe szabott telefon, csúcsminőség... már csak a szombati esti öt nyerő szám kell, és meg is vásárolom, addig viszont marad az almám
-
hű nagyon jól néz ki.
szép és okos.
most indult el a verseny.
ki csinálja meg ellőbb kina vagy nokia? -
Vtwo
senior tag
Szép.
És végre nem egy 10eft-os teló tudása van egy többszázezres telóban.
Ugye hogy nem fájt,Nokia? -
No-kia
addikt
nah végr e egy okos luxus teló
-
meroly
veterán
Ez gyönyörű. A legelső 8800-ra hajaz, főleg az anyaghasználat. Az volt a legszebb, nem véletlenül tértek vissza rá. Kár hogy tiszta ujjlenyomat lesz és csúszni fog, mint a 8800-m, de eszméletlen szép.
Nem térek magamhoz. -
Coyote2000
őstag
hmm, uj kedvenc a lathataron? :-)
Bar az elso 8800 szepseget ez sem szarnyalja tul valoszinuleg. -
David75
őstag
Azért mert a legtöbb ilyen mobilra vágyó embernek a 8800-szám egyet jelent egy olyan luxussal és minőséggel amiért szívesen kiadnak kicsit több pénzt.Bár mondjuk ahhoz képest hogy a 8800 sorozat minden darabja képvisel külsőre akkora presztízst mint egy vertu,vagy mobiado (azt hiszem így hívják) ahhoz képest sokkal olcsóbb és szebb is a 8800 bármely darabja szerintem a felsoroltaknál.
-
amanoba
őstag
iszonyat szépre sikeredett
-
For357y
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
Biztosan rólam, Erdős vagyok!
-
G.FeT
tag
Ez így szép, és jó. De tényleg.
De miért megint 8800? Ezt a számot mát használták, nem is egyszer. -
David75
őstag
Lesz mire cserélnem az arte-m főleg ha élőben is szép lesz.
-
nrgia
őstag
Frankó cuccos...
-
DeltaPower
addikt
első blikkre elég ütősnek tűnik.
-
Dr.Anonymus
addikt
Erdős?
na ezt kiről nevezték el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A finn óriás októberben egy Symbian alapokon nyugvó, rejtett OLED kijelzős, fényesre polírozott acélcsúszkával bővíti luxusmobiljainak sorát.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest