- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Próbálkoznak, próbálkoznak, de ez az árképzés horror. kíváncsi vagyok mit reszeltek a symbianon, de a sanda gyanúm az, hogy szerencsésebb lett volna meegoval kitolni. Nagyobb lenne rá a kereslet.
-
JR.CSé
senior tag
válasz
hülyegyerek #34 üzenetére
Még mielőtt okoskodnál.A majdhogynem alatt ezt értettem a tft és az oled közti különbséget de ha a szövegértelmező kézséged egyenlő a nullával akkor legalább ne fitogtasd...
-
Hans5341
csendes tag
A kijelzővel, a harverrell, sőt az Symbiannel kapcsolatban sem lenne egy megveszekedett szavam sem. DE! Ennyiért????????
-
kolosanyi
veterán
Aha értem. Eddig a gyenge proci volt a baj. Most beleraknak egy 1Ghz-est, az a baj. Értem én. Az 1080-as akksi meg még elég is lehet. Amoled, kicsi kijelző, Symbian, ami nem zabálja úgy az erőforrásokat, szóval így tippre egy 1,5 napot mondanék üzemidőre. Érdekes a drroidnál mindenki tapsikol a másfél napnak...
Kíváncsi leszek mit tudnak kihozni ebből a rendszerből. Mindenesetre van egy olyan érzésem, hogy még ők maguk se tudják, mihez kezdjenek vele. Inkább csak úsznak az árral. Mármint Symbian téren.szerk.: Ja és a konkurens gyártók is vígan 100 fölött dobálják a tavalyi, egymagos, 1 gigás telefonjaikat. Szóval ez a kezdőár a hardvert figyelembe véve nem vészes. Szerintem. (Illetve bőven sok, és túlárazott egy piac ez, de a többihez képest nem az.)
-
JR.CSé
senior tag
válasz
Depression #31 üzenetére
Szerintem az alsóbb kategória alatt az 5230-ra gondolt amiben majdhogynem csont ugyanez a display van
-
Depression
veterán
válasz
Arthuro_Adam #30 üzenetére
Ha neked az alsóbb kategóriát a 90k-es mobilok jelentik, akkor van miért irígykednem.
-
Arthuro_Adam
őstag
A telefonok nagyon nekem se tetszenek, ez a nagy keretek Nokia sajátosságokat.
Viszont alapból az árak szerintem annyira nem tűnnek vészesnek, és bár 3,5-es kijelzőn már jól jön a nagyobb felbontás, azért a 360x640 nem olyan rossz, főleg az alsóbb kategóriákban.
Amúgy vajon mikor jön a nagyobb felbontású Symbian, amit ígértek?
-
debrejo
senior tag
Egészen addig jó egy ilyen felbontású, már kapacitív kijelző míg mellé nem teszel egy mondjuk HTC Sensationt. Mindjárt nem olyan rózsás a helyzet. Még árban is szinte ugyanannyiba kerül.
Egész addig hangzik jól a Nokia brand, míg a jövendőbeli vevő meg nem tudja hogy egy ugyanabba a kategóriába játszó, de Androidos okostelefon 30k HUF a (valószínüleg) 120-130k finnel szemben.
Árazásban még mindig nagyon el vannak szállva. -
Depression
veterán
Kijelző alá 1-1,5 centi vastag üres területet rakni??? Botrányosan ronda!!!
-
1. szerintem a legtöbbet egy telefonba még mindig a kijelző eszi... 3,2 meg nem olyan nagy talán kevesebbet is eszik jóval mint egy 4colos
2. tök mindegy hogy drágán adják a nokia márkanév még mindig kapos.. barátaim akik nem értenek a telefonokhoz ... azt mondják következő telefonja is nokia lesz...szvl...
3. valakinek nem kell a nagy kijelző én is elvoltam a nokia 5800 al...nem haltam bele a méretébe
4. böngészőnek és a szerkesztőknek jól fog jönni az 1ghz...
Én kíváncsi vagyok miket hoznak ki még a synbiánból.... ezek szerint van még benne potenciál
-
scyllarus
veterán
válasz
Brutális eb #14 üzenetére
Az a 100.000 kis hazánkban 120.000 lesz minimum. Vajon annyiért ki vesz EDOF kamerás telefont?
-
Prien
addikt
Jöhetnek zsák számra a Nokiák. Symbiannal, kis kijelzővel. De minek.
-
jacis
nagyúr
Ez a kijelző méret
-
Nordic
Közösségépítő
1 GHz-es proci, 3,2-es kijelző 360*640-es felbontással, meg egy 1080as akksi....Ezek nem komplettek. Symbian alá bevernek egy gigás procit, egy miniatűr kijelzőhöz, meg egy ótvar akksihoz. Szerintem még a kamera is EDOF lesz. Lassan nem csak best buy kategória lesz, hanem worst buy is.
-
ilyen hardver Symbian alá?
minek? -
Brutális eb
addikt
"A Cseries C7-00 frissítésének is tekinthető Nokia 701 Helen 3,5 hüvelykes ClearBlack AMOLED érintőkijelzőt és 8 megapixeles EDOF kamerát kapott, mely várhatóan nettó 300 eurós, azaz bruttó 100 000 forintos kezdőáron debütálhat."
Uram atyám az ár kicsit nem evilági.
Ilyen hardver-sztoftver kombóért 100.000 valuta....... -
plus44
veterán
Miért nem meego akkor mar?…
-
debrejo
senior tag
Ha ezek a típusok ennyibe kerülnek, vajh mennyiért fogják majd a WP7-eseket dobálni? Áh, inkább el se kezdek rajta agyalni mert csak felbaszom magam
-
talamasca
senior tag
Hát nem is tudom...
Ellentétben pl. az N9-cel ezek se nem szépek, se nem okosak, viszont drágák.
Ehhh, Nokia... -
Gengi
senior tag
válasz
Valentino K. #5 üzenetére
Csak kódnevek
.
-
No-kia
addikt
már ők se tudják hogy állnak a telefon elnevezésekkel..
-
tjb007
nagyúr
Dicséretes, hogy próbálkoznak de ilyen árakkal nehéz lesz labdába rúgni.
-
Maxentius
addikt
Azért az az "5 MB Camera" a zöccázasná' befigyel...
-
Valentino K.
senior tag
Ennél elkúrtabb neveket nem tudtak kitalálni?
Jóformán már az se tudja a piacon lévő Nokiák neveit, aki egy gsm boltot üzemeltet. Lassan A-tól ZS kategóriáig minden betűből lesz már... -
JR.CSé
senior tag
Ez a hír már tegnap is volt nem?
-
Lord Soth
tag
Vigyáznia kell a Nokiának, mert az Apple minden bizonnyal levédette a vékony telefonokat, úgyhogy perelhetik őket, mint a Samungot.
-
Sok-sok ilyen készülékkel kezdenek talán talpra állni a Finnek.
Jó látni mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mindössze 8,8 milliméter vastag, Symbian Belle alapú Nokia Zeta mellett 1 GHz-es processzorral érkezik a Helen, Cindy és Fate is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest