- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Amíg volt Sáomim, emlékeszem, arról szólt az állandó MIUI frissítés, h 2 dolgot beleraktak, 3at meg elcsesztek. Ezért fölösleges minden héten frissíteni... Meg is untam és maradtam az 5.7.akárhányas verziónál akkor. Most nem tudom, mi ahelyzet, mert azóta nem követem nyomon a dolgokat.
A mostani G3 telómon stock LP fut 1000 éve, teljesen hibátlanul. Van itt is sok főzött rom, de semmi szükségem rájuk. Nem kell állandóan javítgatni, meg frissítgetni. Így jó, ahogy van. Nem cserélném el semelyik Xiaomira.A eddig kiadott Nokiák meg eléggé kiábrándítóak. Pedig meg lehetett volna ezt a pár modellt úgy csinálni, h lefedjenek velük minden kategóriát.
-
törölt tag
A Huawei elég sok árkategóriában megtalálható, nem csak prémium létezik ugye. Meizunál nem is kell közösség olyanokra, mint a Xiaomi esetén, mert nem kell turkálni a custom ROM-okat, megy a gyárival. Xiaomi sem jeleskedik frissítések terén, Android 5.1-ről mennyi ideig tartott váltani egyes készülékeken...?
És azt se felejtsük el, hogy a RN4-et 50-ért veheted meg itthon, amiket meg én mondtam, azok közül többet is ugye ingyen el lehet hozni előfizetés mellé. Ha pedig így nézzük, akkor nem csak ezek a gyártók játszanak, hanem Samsung, Sony, LG, és a többiek is már. Főleg ha úgy nézzük, hogy 50 ezer (kezdő) befizetéssel mit kapsz előfizetés mellé. Mert Xiaomi esetén csak egy RN4-et, más gyártótól meg előfizetéstől függően szinte akármit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest