Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Akkor ez a Nokia 603 mégsem lesz qwerty? Mert az első hírek még erről szóltak...
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
hülyegyerek #35 üzenetére
Akkor mindegy, majd legközelebb.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
hülyegyerek #33 üzenetére
Egy mintát küld már, had írjak egy Logoutos cikket róla!
-
hülyegyerek
addikt
Már gyártjuk Komáromban....
-
Recon666
Közösségépítő
Jól néz ki és a Belle is tetszik!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Gadgetfun #30 üzenetére
1 dollárért kettőt kapsz és még házhoz is jön ingyen.
-
Gadgetfun
tag
Nem értem a felmerült "problémát", már régóta létezik sim - micro sim adapter, kemény 500 forintért, mindenki váltogathatja kedvére...
[link] -
gerilee
aktív tag
és tjb007:
Nekem, mint felhasználónak nincs nagy méretbeli különbség. Mivel jellemzően én is a telefonban hordom a SIM-et, hogy az egy pici bigyó, vagy egy nagyon pici bigyó édesmindegy. 2-3 évente, amikor telefont cserélek izgulok is nehogy elhagyjam...(#24) Sztbeni: Ezek szerint álljon meg a mobilipar fejlődése, mert néhányan külföldre járnak?
-
-
Szemi88
tag
Jó érv, de nem feltétlenül ez volt a fő indok, bár jól látod, hogy az ár is nyomott a latban sokat. 95-ért vettem az arc-ot, és olyan 110-115-ért már lehetett volna nagyon jó állapotút venni, sőt volt ennyiért új is ami alkalmi vétel, csak sajna ezek közül egyik semmi tiszta eredetű termék, meg szinte egytől egyig külföldi függő telefonok voltak.
Na pont ezért nem az iPhone-t vettem meg
-
Szemi88
tag
Ezt a microSIM dolgot szerintem meg lehetne úgy oldani, hogy a mobil szolgáltatók adnának egy "adaptert" a microSIM mellé aminek a segítségével egy normal SIM-et tudnál csinálni belőle. Kb. olyan lenni mint a microSD kártyához a normál SD adapter
És akkor maradhatna a 2 hetente telefon csere habitus
Amúgy nekem ez a microSIM dolog volt az egyik indok amiért XPERIA arc-ot vettem nem pedig iPhone 4-et
-
attisx
addikt
" A Nokia 701 prototípus révén korábban kiszivárgott Nseries N8 utód bejelentésével kapcsolatban egyelőre nincs információ."
Pár hete valahol azt olvastam, hogy a Nokia részéről hivatalosan cáfolták, hogy az lenne az N8 utód, illetve azt mondták, hogy az NFC promó videókban szereplő "készülékek" csak illusztrációs célra készült stílustanulmányok...
-
Tomcat
őstag
Ezt a telefont is hanyagolni fogom. MicroSIM és EDOF kamera. Köszönöm egyiket sem kérem.
-
Sztbeni
őstag
Szép teló, jó szoft, de microSIM-ért kár. Én egyelőre nem akarok olyat venni, ami microSIM-es. Nem túl elterjedt szabvány még.
-
Youri
veterán
Ez a Symbian egyre Androidabb, ami persze nem hátrány, csak kicsit elkéstek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged