- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amennyire én tapasztaltam, kijelzővédó fólia csak üveg van hozzá. Legalábbis simát én még nem találtam, de elég jónak tűnik az üveg, mondjuk baromira vigyázok rá.
Tokot meg kínából rendeltem hozzá. Sima szilikont.
Magát a telefont meg 36 ért vettem. Hátha ezzel valamit tudtam segíteni neked. -
-
-
-
Szia!
A tárhelyre nem tudok így mit mondani, mert most hogy először bekapcsoltam ugye a telefont, jött ez a 320 megás rendszerfrissítés, így augusztusi a biztonsági.
Természetese Go 8.1 nél.Nos aztán felfrissített 13 alkalmazást. A google szövegfelolvasást és a DUOt letiltottam, mert sosem használom őket.
Így maradt meg ennyi tárhely.Wifi? Hmmm nekünk a panelban lévő router jelét egy házzal arrébb is fogta még
Tplink WR841N es routerünk van. Ezzel kétlem hogy gond lenne.
Egy darab Telenoros sim kártya van benne. A hálózati jel mindíg fullon van. Mobilnet úgyszint villámgyors.
Ezzel baj tuti nem lesz.Azt nem tudom, lehet e SD re telepíteni, még nem raktam bele az SDt mert az autórádióban van az meg egy várossal odébb. Szerda este belerakom.
Telefonálással pedig a napokban nyilatkozok egy pár hívás lebonyolítását megvárom. Kétlem, hogy gond lenne vele. A hangszóróból és a mikrofonból ítélve
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest