- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Zalanius #121 üzenetére
Én gondolkodok. Neked is kellene. Egyértelmű hogy nem reális elvárás. Viszont ha egy tesztelő látja hogy már az első napokban komótosan mozog a telefon, akkor tudnia kellene hogy 2 hónap múlva csak szarabb lesz, ennyi. És akkor már nem lesz "tetszett" az tuti. Mindegy, én részemről leszarom, aki kiad 30 ezret ezért, az meg is érdemli.
-
forgonati
őstag
válasz
AliceWake #75 üzenetére
Azt értem hogy némely gyártó produkál rosszabbat is, de az még nem jelenti azt, hogy ez a telefon jó. Tényleg azt kellene, hogy egy ilyen telefont használjatok ti, tesztelők fő telefonként vagy 3 hónapig. Tudod, amikor már belaktad rendesen, kezd szemetes lenni kicsit a rendszer, és a falat kaparod mert 10 mp amíg felugrik alulról a gboard. Megnézném, akkor tetszik-e még a telefon, és vajon akkor mennyire éreznéd jogosnak az elkért pénzt ezért a cuccért. Mert 1 hét alatt még nem jön ki teljesen hogy mennyire gyatra is a cucc.
-
forgonati
őstag
Tetszett, ezért a szarért? Nemár. Mi van a MA-val? Ez a telefon konkrétan semennyit nem ér. Van egy szint ami alatt már mindegy hogy 20 ezer vagy 10 ezer, ha annyira rossz használni akkor csak bosszúságot okoz, azért meg nehogy már fizessek egy centet is. Lennie kell egy minimumnak, amit ez a telefon nem üt meg. Innentől mindegy mennyi az ára, szerintem. A MA tesztelői meg nem tudom hol élnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED monitor topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest