- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a folytatás még egy hetet késik. pontosabban a befejezés késik egy hetet, lehet, hogy kettészedem a befejező részt.
-
ngabor2
nagyúr
amúgy a ha veszek széntartó sapkát alufólia kell?
nem, ez helyette van. van egy hátránya/előnye, kevesebb dohány fér alá, tehát takarékos
a képen is rajta van, a vizipipa.u-n is le van írva, hogy alufólia helyett, kényelmesebb használni. monnyuk mivel viszonylag nagyok a lyukak, a hamu áthullik rajta, belekerülhet a vízbe.
-
ngabor2
nagyúr
3. Majd a száj és szájüreg ütemes összehúzásával kipréselni a karikákat. Nem kell egészen nagy térfogatváltozás a szájüregben, csak akkora, amekkora karikát szeretnénk.
én ezt máshogy csináltam, a torkomat "pattogtattam", jobb szót nem tudok rá mondani. mintha a "k" hangot egész mélyről, a torokból próbálnám kiejteni, vagy egy nagyon rövid "h"-t mondanék. ez épp akkora ütést adott a szájban levő füstnek, hogy kiszállt egy-egy karika.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #9 üzenetére
no, "csak a kedvedért" kipróbáltam, egyből ment. tényleg nem bonyolult, csak rá kell jönni.
-
ngabor2
nagyúr
majdnem egyedül szívtam el egy tömés kardamomos dohányt. az íze nagyon finom, ezért gyakran és nagyokat szívtam belőle, így a 2 szippantás közötti néhány normál levegővétel elmaradt. a co jobban kötődik, mint az oxigén, és jelentkeztek a tünetek: szédülés, hányinger, fejfájás, rossz közérzet. a legrosszabb, hogy 2 óra múlva se múlt el.
Winner: az még nem.
Vladi: itt is lehet szájüreggel is szívni, szoktam úgy is. sőt, úgy is, hogy félig a pipát, félig a levegőt szívom, különösen a közepén, mikor beindul.
aszalt gyümölccsel még nem próbáltam ki, de ki fogom, attól biztos, hogy nem kapok nikotinmérgezéstamúgy a vizipipadohány nikotintartalma lényegesen alacsonyabb, mint a normál dohányé, és a hosszabb út során kirakódik. jóóó nagyokat lehet slukkolni... ha akar az ember. de ha nem, akkor éppcsakhogy kicsiket is lehet szívni, úgy hangulatosabb. sok bagós azon versenyzett nálam, ki bír nagyobbat beleszívni. aztán mondják, hogy nem elég erős, meg nem érzik az ízét. persze, hogy nem, mert nagyokat szívnak. olyan, mintha egy pohár aszút húzóra meginnának, aztán mondanák, hogy semmi jó íze nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged