Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz JColee #17 üzenetére

én inkább úgy vagyok vele, hogy csinálják meg jól az ai-t és ne csak a handling számítson a kocsinál, hanem minden tulajdonságnak a változása érezhető legyen... az ellenfelek is a nehézségtől függően legyenek egyre jobbak... ne az legyen, hogy lámáskodnak, aztán a kecsappal felhozzák a lemaradást, majd hiába szedtem jól a kanyarokat a pályán, használtam a nitrót és hasítottam ezerrel, beelőznek a cél előtt 100méterrel :W az idegrendszeremnek nem tett jót az ilyen "csítelés"... normális keretek között modellezzék le a gépeket... a rendőrök sz@ros suvja se gyorsuljon 4sec alatt 300-ra és az alsóbb kategóriás kocsik akármilyen übertuninggal se menjenek már úgy, mint egy porsche... attól, hogy arcade a játék, az nem azt jelenti szerintem, hogy mindenféle realitást nélkülöznie kell... agyatlan játéknak legyen ott a nitro, de ezt a játékot csinálják meg ésszel... esetleg kapcsolható opciónak tegyék bele a kecsapot a mazochisták kedvéért...

• mephi666

nagyúr

én csak annyit kérek, hogy azt a búvalb@szott kecsapot felejtsék el örökre... unalmamban elővettem megint az ug2-t és végigvittem pár hét alatt... (nem játszottam sokat) most felkerült a mw, de ez kiakaszt... televan az a játék értelmetlen baromságokkal, amin csak felhúzom magam... többször is le lett írva, de összeszedem pár sorban, mit NEM akarok itt látni a shiftnél... nem akarom látni, hogy mondjuk egy kicsit megtuningolt lambót állva hagy egy übertuning punto mondjuk... nem akarok 300al száguldó 1.5-2tonnás gépeket sem látni... kecsapot sem akarok... (ha a sz@r ai miatt valami paraszt gépi ellenfél felakad fél percre a ház oldalára és utána nem találja az előrét, ne érjen már utol pár másodperc alatt) a mw-ben tényleg olyan érzetem van, hogy direkt sz*patósra/idegölőre csinálták a játékot... pl megyek 250-el... ellenfél előtte már kiszállt 1kanyarral korábban, de azonnal utolér... rendben... letolni nem tudom az útról, mert stabil, mint egy tank... szemközti sávba átlóg a szerencsétlen... telibekapja a forgalmat és alig veszít a sebességből... csak megy előre... én meg ha felakadok egy papírdobozra, azonnal lelassulok 60-70-re és addig nem bírok gyorsítani, míg valahogy el nem tisztítom a dobozt :W a falon átlátó/random felbukkanó rendőrökről meg ne is beszéljünk... ja, meg arról, hogy történt ilyen is: resetelte magát a gépi ellenfél és elém "teleportált", mellesleg 200+ indulósebességgel...
    legyen már végre normális egy nfs... ezektől a videóktól meg nem nagyon jövök lázba... egy demó nagyobb szórakozás lenne :))

Új hozzászólás Aktív témák