- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
FoxiestFox #92 üzenetére
Már arra is van FH. Beadhatsz egy PC-re is érvényes GamePass trial-t és az FH4-et (meg talán a 3-at is) tudod játszani egy hónapig. Bár nekem a hangulatban az FH2 adja legjobban a frankó dél-európai szerpentinekkel.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
FoxiestFox #88 üzenetére
Én saját magamban éppen a Forza Horizon 2-t tartom igazán jó szellemi utódnak az NFS Porsche Unleashed után, már ami a hangulatot illeti, meg a jól adagolt nehézséget arcade létére. Csak az a kár, hogy akkor még DLC-ben lehetett Porsche autókhoz jutni, az FH4-ben már alapból vannak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Juhaszatti #68 üzenetére
Szerintem az Microsoft nem akarta megidézni az illegális versenyek Halálos Iramban-jellegű hangulatát (nincsenek zsaruk, nincsenek súlyos alvilági arcok, nincs nitrózás, stb), ezért találták ki ezt a könnyed, napsütötte, egzotikusabb sportkocsikra és legendás veteránokra épülő fesztiválos receptet (ami tény, hogy epizódról-epizódra harsányabb, ez nekem sem tetszik annyira). Van benne utcai kergetőzés is, meg zárt pálya is és az FH2-re már tök jól hozta az NFS Porsche Unleashed hangulatot a dél-európai szerpetinekkel, amit máig a legjobb NFS játéknak tartok (az FH2-t pedig a széria leghangulatosabb darabjának).
Van aki Paul Walkeren (NFS) szocializálódott, van aki meg Jeremy Clarksonon (FH). Nem véletlenül vannak a Forza játékokban Top Gear eventek. Jól van ez így.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Juhaszatti #31 üzenetére
Köze nincs hangulatban a Forza Horizonhoz, én már agyvérzést kapok ettől az üldöznek a zsaruk meg el kell kenni a roszfiúk száját típusú Halálos Iramban agymenéstől, leültetett, szpojleres, neonos, szétmatricázott tuning kocsikkal felütve.
A Forza Horizon nem erről szól (sőt a multis integrációval behozott Drivatarokon kikapcsolhatók az egyedi matricák is, hogy a RIP Paul Walker fazonok se idegesítsenek), hanem az felszabadult fesztivál hangulatról, örömautózásról, versenyzésről, autóritkaságok összegyűjtéséről a veterán legendáktól napjaink szupersportkocsijaiig bezárólag.
Ha a Need For Speed a Halálos Iramban filmekhez hasonlítható, akkor a Forza Horizon inkább egy zenei fesztivál és a Top Gear keveréke.
A jóval szimulátorosabb, de még éppen árkád irányításról ne is beszéljünk.
Az NFS-ek engem meg már iszonyú régóta baromira fárasztanak. Megnéztem ezt a trailert is és pont azt a reakciót váltotta ki belőlem, hogy még EA/Origin Accessben sem vagyok hajlandó letölteni. Sőt, azóta nem piszkálok bottal sem egy NFS-t sem, amikor egyszer elcsesztem az életemből 1,5 órát az egyik epizódra, ebből 10 perc volt valódi vezetés, a többi meg átugorhatatlan élőszereplős film.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest