Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
legjobb vízjelek amiket valaha láttam!
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Nem hinném, hogy a QHD referencia lenne jelen formájában.
<< Heimdal >>
-
-
D80
tag
válasz rosszfiu18 #42 üzenetére
1. G2 4.4 20f szoftverrel
2. N5 4.4.2 + kameramod.Szerintem N5 teljesen vállalható, és a G2 se rossz!
-
babkukta
senior tag
válasz rosszfiu18 #42 üzenetére
Nem használok N5öt, de úgy tudtam, h javítottak rajta. Ez akkor nem igaz Persze nem egy Nexus készüléktől várok én csúcs fényképezőt, de azért egy szintet üssön már meg
Üdvözlettel, Tibi
-
babkukta
senior tag
válasz FATtila78 #38 üzenetére
Téged tényleg még érdekel az Antutu???? Ki nem sz.rja le a Note3 36 ezres Antutuját, sőt, még a Note4 40 ezresét is magasról letojom, ha laggol, ez meg nem. A Nexus 5nek is sokkal kisebb Antutu pontszáma volt, mint a legtöbb konkurensnek, mégis az volt a leggyorsabb, legstabilabb. Erről ennyit!
Üdvözlettel, Tibi
-
azopi74
addikt
válasz FireFox1996 #33 üzenetére
Végre egy telefon, aminek nem lekerekítve, hanem simán levágva van a négy sarka, ebbe kössön bele az Apple , ha tud :-)
Természetesen kamu a fotó, el nem tudom képzelni, ki venne meg egy ilyen formájú telefont ...
-
obZen
tag
-
kovadika
őstag
A felbontásnak semmi köze nincs a kijelzo elenksegehez.
-
törölt tag
"...a belső tárhely pedig 32 gigabájt lehet, legalábbis az egyik variáns esetében."
Ezek szerint sanszos, hogy szintén a nem bővíthető táborba esik?(#3) obZen
Kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön az a forma. Persze nem túl valószínű, hogy így fog kinézni. -
kovadika
őstag
Engem az erdekel leginkabb, hogy 5.9 vagy 5.2 col lesz, mert mindkettőt irjak. Ja, meg az akksi. Az el lett cseszve mind a 4-5-ben is. A hardver biztos, hogy az elerheto legjobb lesz. Kamera meg kijelzo is rendben volt, mar az 5-nel is.
-
w333
félisten
válasz freeknight #26 üzenetére
Az a jobb minőségű kijelző sokkal fakóbb mint az 1080p
Pont a tegnap néztem az LG G2 vs G3 -t és brutál hogy a G3 milyen fakó
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
atike
nagyúr
Ennyi.
Szerencsésebb lenne a 805, de 801 is oké.... 3 / 32, nagy akksi, és FullHD kijelző.... Igényes Motorola külcsín, optikai képstabilizátor, dedikált kamera-gomb.... Ennyivel engem már meg fognak venni... Esetleg pár újítás, innováció, valami érdekesség... De ez utóbbiak nem létkérdés, hogy legyenek...
-
Integra
titán
ha ennyire ragaszkodni akarnak a 64bites soc-hoz akkor igazából csúsztassák el a telefon kiadását. az L minden jel szerint jó hatással lesz a mostani készülékekre is üzemidőben. meg remélem az elbaszott 444-et is végre elfelejthetjük vele
csak remélni tudom, hogy maradnak az 1080p kijelzőnél és bevernek egy bivaly nagy akkut hozzá.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem sima kamufotó, mert az ooldal szeretne pár látogatót.. Semmi alapja, csak összehozták az eddigi pletykákat..
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
halkow
őstag
már csak egy frankó irDA-t kell beszerelni és vevő vagyok rá
Alcatel onetouch idol2s the king
-
tjb007
nagyúr
Kísérteties a hasonlóság az LG nevű törpegyártó F460-as kódszámú G3-as modelljével.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Remélem nem gurult el a gyógyszerük ... és marad az 1080p kijelző
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Graphics
Jómunkásember
Ez a TK oldal ennyire komoly, hogy így kell szignózniuk a képeket?
Vicc.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
D80
tag
válasz rosszfiu18 #11 üzenetére
Szerintem az sd kártyás bővítést látatlanban kizárhatjuk.
Én tuti benevezek egyre amint megjelenik! Várós! -
Bilux
veterán
Ez nem 64bites proci, kamu.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
rosszfiu18
tag
Arra leszek kíváncsi, hogy bővíthető lesz-e sd kártyával...illetve, hogy a 3GB ram csak 32GB-os verziónál van, vagy mint az LG G3-esetében, lesz 16GB-os, 2GB rammal...
Kíváncsian várom az új Nexust!A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
-
atike
nagyúr
Várom már a végleges, hivatalos speckókat az tuti...
-
sz.balazs.95
veterán
istenem, az a vízjel...
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
roli543
őstag
És a képen az Android 5.0, és remélem, hogy Lollipop lesz a neve
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Ricardo
titán
A Motorola nem csinál csúnya telefonokat.
-
Obyboy
addikt
Motorola Razr testtel + IP67-es védettséggel elég ütős nexus lenne.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
obZen
tag
Csak könyörgöm, ne ilyen kretén formája legyen!
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
Diocles
aktív tag
Minden lehet. De lehet, hogy minden azért nem lehet. De lehet, hogy lehet, hogy egyáltalán nem lehet.
(#1) lezuvius: A tavalyi ár maradhat.
Bármilyen a telefonnal kapcsolatos egyéb kérdésre is szívesen válaszolok.
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
Ez igen. Az ár marad a tavalyi?
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest