- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeze94
tag
Akkor egyre gondoltunk
csak azt hittem a kevlar vaz alatt nem a hatlapot erti.
Amugy Droid Razrhoz nekem is volt szerencsem, a hatlapot es ugy osszessegben a format imadtam(a szeles kavat kiveve), de mas nagyon nem hianyzik abbol a telefonbol, igy, hogy jelenleg egy Nexus 4-est fogok a kezemben -
azopi74
addikt
Szerintem se vetne jó fényt az Android pllatformra, és közvetve a Google-re, ha az idei Nexus telefon nem 64 bites lenne. Még akkor sem, ha ez nem az ő hibájuk. Akkor tényleg inkább érdemesebb lenne bevárni a 810-et, egy-két hónap ide vagy oda kevésbé gáz, minthogy utána egy évig az legyen a tény, hogy a legfrissebb Nexus telefonon, a nagybetűs referenciatelefonon, amire a legtovább, a leggyorsabban megkaphat a vevő minden frissítést, minden újdonságot és földi jót, "csak" 32 bites rendszer tud elfutni, miközben az egész android-világ 64 bitre áll át az alsótól a csúcskategóriáig.
Ráadásul az idei Nexusnak az Android-L-ből kell kihonia a maximumot, márpedig annak az egyik "killer" feature-e a 64 bites támogatás (legalábbis marketing szempontból).
-
-
-
Integra
titán
időben van elcsúszás, egyszerűen nincsen kész csúcs 64bites soc, mire a googlenak kellene, ahogy én látom. és ez szüli a sok cikkben a lehetőségeket. mert ugye a nexus készülék azért igyekszik up to date lenni hardverben. de most az L miatt a 64bit már a kapuban van, viszont ahhoz ideális esetben valóban kellene a megfelelő up to date top hardver, ami meg nem lesz kész. úgyhogy mindenki csak találgatni tud, jogosan
az art szerintem nem nagy szám marketing szempontból, a 64 biten lesz a hangsúly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest