Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
kovadika #103 üzenetére
fura ez a cikk, már ott nagyon fura hogy még mindig silverről beszél, elején is, meg a végén is.... értem mire hajaz, de egyet elfelejt, a nexus már úgy nőtte ki magát az androidok között,hogy simán rálehet sütni, hogy az android ájfónja, és ájtabja - ami igaz is. és a nexus bizony egyre komolyabb brand lesz az n4 óta, ez nagyon jól látszik, a gyártók kvázi ölik egymást, hogy nexust gyárthassanak.
ez az egy rész az, ami engem is elgondolkodtat és aggaszt:
"This year, the aim of the Nexus phone is to highlight a trend in the Android ecosystem and offer developers a device to help capitalize on that trend: phablets. Regardless of your personal preference when it comes to smartphone size, Android devices in the 5.5-inch to 6.5-inch range are growing in popularity around the world."
az a sok kis vágott szemű 50 kilós hülyegyerek ázsiában, amelyik már így is két kézzel fogja a telefonját, még nagyobbat akar.... és hogy ez valóban kihat a globális piacra, mert annyian vannak ott, olyan erős a piac..
majd kiderül. tényleg örülnék, ha maradnak az n5 mérete fhd-val, semmi értelme feljebb menni... -
-
WilSonn
csendes tag
válasz
kovadika #101 üzenetére
A francia kereskedő oldalán van egy 5,2-es és egy 5,3-as kijelzővel szerelt változat, a phonearena saját forrása meg 5,9-et ír. Akárhogy számolom, ez már három új Nexus
Viccet félretéve szerintem mindenki próbál reklámot csinálni magának, amikor ilyen nagy hype van egy-egy készülék indulásánál. Viszont egy helyen azt olvastam, hogy nem lesz előzetes bejelentés, hanem egyszer csak lehet kapni és kész. Sose ünnepeltem ezt a Halloween-t, de most nagyon várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged