- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
Az én lelkem tökéletesen jó. Baromira kiegyensúlyozott ember vagyok. Bírom a kritikát.
Csak engem nem érdekel. Én nem próbállak meggyőzni arról ,hogy neked legyen jó ,de te mindenáron meg akarsz engem
. Én annyit mondtam ,hogy nekem bejön és szeretem. Te meg azt ,hogy "nem szeretheted.." Nem fikáztam egyiket másik kijelző típust se. Noha tehetném
.
-
Gengi
senior tag
Ohh Mr. tudatos vásárló
. Legalább egy vagy azok közül ,akik már megvilágosodtak a mobil kijelzők terültén. Neked már bejött az élet XD...
Everman # Jajj mer ez nem volt marketing duma? Mondom örülj neki ,ha úgy van örömködj rá a kijelzőre és boldogan fogsz aludni. De engem nem érdekel
. Mikor megvettem az SGS-t bementem egy boltba megfogtam megtapogattam. Azt mondtam ez tetszik.
Elképzellek titeket ,hogyha már egy ilyen ügyböl keresztesháborút vívtok. Mit tesztek egy ház vagy egy autó vételénél :s.. Ami ezerszer komplexebb :S..
Az emberek a reitna és a samoled előtt is használtak nagy kijelzőjű készülékeket és mégse sírtak.... Meg voltak elégedve.. Ha nem tetszik a telefonom már megfogom elhajítom a francba bemegyek a boltba veszek egy másikat. Te is meg fogod tenni úgy is. Csak azért mert Steave majd csinál neked egy agymosást az I5-tel. Ami persze nem marketing...
-
Gengi
senior tag
Ha minden kis szarnak utána néznék ,ami egy normális embert nem zavar, már réges-régen a diliházba kötnék ki. Mit vettem? Egy baromi szép színekkel ellátott mobil kijelzőjű mobiltelefont ,amin én speciel kényelmesen tudok mindent megtenni mérete miatt. Zavar a Pentile mátrix
.. Kb én ezt az opciót leszarom. Amit látok rajta az tetszik ,amikor használom élvezem.
A szaksajtó leszarozza? Nem egyáltalán nem szarozza le.. egy -két lelkes user a fórumokon megteszi. Mit írt róla a sajtó egy esetleges nagy mobil kijelző tesztben ,akik ne adj úr isten többet láttak már mint én: Ezt.
Sheretan# Ahhoz a sávosodáshoz már olyan ábrát is kell látni ,amin meglátszik. Lásd Fehérből-Feketébe átmenet. Illetve direkt ezt kell figyelned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest