- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
+#46: te nem felezodest irtal, hanem ezt irtad:
"Persze ha neked mindegy, hogy 6-7 órát tudsz a mobilról netezni, vagy csak fél-1 órát, akkor nem szóltam"
ez alsohangon tobb mint tizedelodes. egyebkent a felezodest nemtom hogy sima bongeszes es flash-es bongeszes vagy keszenlet es flash-es bongeszes kozott erted, de ha az elobbi all fel, akkor ott valami harmetgyenge aksirol es procirol beszelunk valoszinuleg.
egy gyenge netbook el tudom kepzelni hogy megizzad flashnel, egy normal laptop viszont kisujjabol kirazza, sztem nincs is eszreveheto kulonbseg uzemidoben sima bongeszes es flash tartalommal kiegeszitett bongeszes kozott. -
iZed
aktív tag
"Én két dolgot remélek, hogy vagy nem is lesz, vagy ha mégis, akkor ki lehessen kapcsolni."
en az utobbit remelem. az sose baj ha valami van es nem kell, sokkal nagyobb baj ha kell es nincs. pl az en siteomon levo videokhoz bizony flash playa kell mert azokat nemkonvertalja a kedves google, mint a sajatjait
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest