- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nekem mar evekkel ezelott is tele volt a to*om a frissitesi mizeriaval
de sokan meg most sem tudjak, hogy van kulonbseg android es android kozott, gyartoi ui es gyartoi ui kozott. De persze amugy is sok minden van, amit az emberek nem tudnak (cserebe sokan tudjak, hogy melyik "celeb" kivel volt mult hetvegen es mit reggelizett - na nekem meg az ilyenekrol nincs lovesem se hala Istennek).
-
Arra gondolok, hogy pl. a Samsung es a HTC is probalt valamifele ceges imidzset teremteni, vagy sajat szolgaltatasokkal magukhoz kotni a vasarloikat, nem sok sikerrel. Mostantol legfeljebb arra lesz lehetoseguk, hogy a Nokiahoz hasonloan sajat applikaciokat tegyenek a gepekre.
A puszta hardvergyartas (hozzaadott szolgaltatasok nelkul) meg nulla marginnel rendelkezik kozeptavon, HTC meg tarsai mennek a levesbe.
-
Nekem egy Defy Nexus kellene.
- 3,7 col @ 960x540
- 2 magos 1GHz-es proci
- 1GB RAM
- IP67 - por, víz, karc, ütésálló
- 4000-5000 mAh akksi
- 3-5 MPixeles kamera nagy érzékelőmérettel és erős LED-del
- HSDPA 900/2100 MHz-en
- 8GB belső memória
- mini SIMAmi nem kell:
- NFC
- LTE
- HDMI
- USB OTG
- MicroSDTudom, bili...
-
hito
nagyúr
Én ennek a jövőképnek nem örülök. Pont az tetszett az androidban, hogy nincs egységes, unalmas benyomása úgy mint a WP-nak és az IOS-nak. A rendszer ugyanaz, mégis olyan érzést kelt az emberben, mintha lenne valódi választása, köszönhető az egyedi megjelenésnek és kis mértékben eltérő működésnek. Szarok a gyors, azonnali frissítésre, én ki tudom várni azt a néhány hetet, hónapot ami a Nexus frissítés és a gyártók által kiadott frissítés között van.
Kifejezetten szeretem a Samsung és a Motorola launcherét, mikor váltottam egyikről a másikra, tényleg váltásnak tűnt. Most meg majd akkor semmi nem változik, csak a külső. Én személy szerint ezt nem akarom. Vagy legyen az, hogy évente legyen egy Nexus modell, vagy adjon ki minden gyártó aki akar Nexus modellt, de könyörgöm, maradjon az egyedi megjelenés, nagyon sajnálnám ha az megszűnne! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest